- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
şöyleki koyu 2 çizgiden sonraki gün yada yumurtanın çatlamasına bağlı olarak daha sonraki gün hiç çizgi çıkmaz bu da yumurtanın çatladığını gösterir ilişiki olmalı yumurta 8 saat yaşarmış dr.um öyle söyledi. çift çizgi görülen ve ertesi olan hiç çizgi çıkmayan günler değerlendirilmeliCanım anlayamadım.
Şimdi ben çizgiyi göremeyinceye kadar test yapacak mıyım? silik gibi olursa hamile miyim?
Hemen başlayalım birlikte hamişte olursa oh maşallah
Tamam canım şimdi silikleşme gebelik gösateriyor mu?
MaaşAllah ccanım.. Rabbim nice yıllar versin size.. Hep aşkla bakın birbirinize.. :)aynen canim ben esimle 16 yasimdayken tanistim20 yasimda evlendim ama hala esimle yeni evliymisiz gibi askla bagliyiz yadim 36 oldu
çokkkkk geçmiş olsun, kadınlar yılda bir kez smear vererek muayene olmalıymış enfeksiyon ya da iltihap riskin karşı, bende verdim ilk geçen daha çıkmadı sonucu ama, kafaya nasıl takılımıcakmış söyleseydi keşke :)geldim kızlar ultrason la baktı hersey normalmis simir aldı kafana takma gun aşırı 2gunde bir ilişki dedi bu kafaya takmama olayi söylemesi kolayda işte simir neden aldı sormadimda
Canım in
canım internet ayarlarından silersen eklenmez hatta girdiğin saati geçmişini sil nerelere girdiğinde görülmez.
ne zaman test yapacaksın :):):)
Şimdi ben bugün yarın deneyeyim o zaman testide yapmaya devam edeyim silininceye kadar doğru mu anladım şeker?şöyleki koyu 2 çizgiden sonraki gün yada yumurtanın çatlamasına bağlı olarak daha sonraki gün hiç çizgi çıkmaz bu da yumurtanın çatladığını gösterir ilişiki olmalı yumurta 8 saat yaşarmış dr.um öyle söyledi. çift çizgi görülen ve ertesi olan hiç çizgi çıkmayan günler değerlendirilmeli
Her çıktığında tarama geçmişini sil o zamanyapıyorumda yakalanmak istemiyorum yok kendi pc mden bi şeye bakıcam fln der hep yakalıyo zaten :)
Maaşallah tatlım..Ne de yakışmışsınız.. tü tü tü.. :)
Aynen tatlım bugün yarın dene mutlaka, silik olduğu günde mutlaka dene, ondan sonrası ister 2 günde ister 3 günde bir keyfinize kalmış :) zaten yumurta çatladığında hiç lh çıkmıyor ya çizgi yok, ertesi gün yaptığında mutlaka lh çizgisi beliriyor..Şimdi ben bugün yarın deneyeyim o zaman testide yapmaya devam edeyim silininceye kadar doğru mu anladım şeker?
Her çıktığında tarama geçmişini sil o zaman
Bende masamda olmadığımda bütün proje bilgileri pcmde olduğundan müdür falan girebiliyor. Bu yüzden her akşam sabah tarama verilerini temizlerim. Nereye girdiğim görünmesin.
Gunaydn cnm halen adetim gelmedi bekliyorum
bna 3-4 gun gecikme normal gbi gelio umutlanmak istemiyorum. Hic test yapasm yok inanir misin test yapmak icmden gelmio.
pazartesi sabahi test yapmaya karar verdm. Hayirlisi artk.
yaa iyimiş benimkinin sonucu bu ay çıkacakmış rahatlatmaya çılıştı işte daha gençsin yeni başlamışsın çocuk düşüncesine bir sene geçmeden müdale etmiyorum benim üzmanlık alanım tüp bebek senin için şimdi bir müdeleye gerek yok folik asit kullanman yeterli dediçokkkkk geçmiş olsun, kadınlar yılda bir kez smear vererek muayene olmalıymış enfeksiyon ya da iltihap riskin karşı, bende verdim ilk geçen daha çıkmadı sonucu ama, kafaya nasıl takılımıcakmış söyleseydi keşke :)
bende bendemi bir sorun var diye kafama takıyordum en azından onlar geçti ama sabırsızım işteBir yolunu bulursan bana da haber ver canım
Bende kafama takıldı eşim fazla pimpirikli olduğumu söylese de ebn emin olmak istiyorum.
ilginç :):) ama en mantıklısı ptesi olsun da alalım güzel haberlerini inş :)
eeee çok güzel rahatlatmanın ötesinde doğrularda tabii, sonuçlar iyi maşallah gelecek gelecek bebişler :) bende tüp bebek uzmanına gidiyorum malum tedavi olucam o yüzden :) hormonlarada baktımı?yaa iyimiş benimkinin sonucu bu ay çıkacakmış rahatlatmaya çılıştı işte daha gençsin yeni başlamışsın çocuk düşüncesine bir sene geçmeden müdale etmiyorum benim üzmanlık alanım tüp bebek senin için şimdi bir müdeleye gerek yok folik asit kullanman yeterli dedi
Sanada günaydıınn :) eriyip gitsin o kistler inşallahhh, soğan kürünü yum.a kadar yap olurmu? birde adetin 7. ya da 8. günü başlanıyormuş sanırsam soğan kürüne, hadi inşallahh, ben iyiyim eşimin sperm testi vermesini bekliyorum artık keyfi ne zaman olursa işi ne zaman biterse, acele yok artık,kısmetGünaydın taş anne adaylarınasılsınız neler yapıyosunuz. Kan negatif bugün adet söktürücüye başlıyorum kisti eriticem adetten sonra soğan kürüne başlicam bu ay yumurtam cılk çıktı sizde ne var ne yok?
bi bulsam onu daO ZAMAN SENDE ONU BOŞVER GÜNÜNDE PREDİCTOR YAPARSIN EN GÜZELİ O BENCE :)
umarım pancarım yanılıyordur test evet erken daha :)tatlım bata 5 gün daha çok erken değilmi? 2 gün kala yapıp negatifi görüp hamiş çıkan çoookkk
bi bulsam onu dakaygılım ben çok kötü kötünün kötüsü, ileri derecede kabızım yaaa offf..
zorlama kısmını yaptım bile.. off bi de bebek istediğimden beri saçlarım dökülüyor şu an tam bitik durumdayım ben..stres kabızlık saç dökülmesi .. döküldüğü için de ayrı bi stres az önce öylesine elimi attım bi sürü geldi.. doktora gidicez deşu kocam bi müsait olsaydı ilçede yok ile gitmem lazımaaaaaa eyvahhh hemen kuru kayısı ye üstüne su iç olmadı kayısılı form çay al bol zeytinyağlı salata ye ve çok afedersin tualete çıkmak için sakın kendini zorlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?