2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bi bulsam onu da kaygılım ben çok kötü kötünün kötüsü, ileri derecede kabızım yaaa offf..
tatlım saf güzel zeytinyağı varmı? doğal olanlardan ama, market usulü değil, sabah akşam aç karnına bir çorba kaşığı içi 2 günde söker atar çok rahatlarsın geçen aylarda banada olmuştu ölüyordum resmen bunu yaptım rahatladım
bir 2. side akşamdan ılık suya 2-3 adet kayısı kurusu at, üzerini kapat, sabah aç karnına suyu iç, kayısıları ye, buda faydalı olur inşallahhh

zorlama kendini sakınnn, stresin yaptığını sanırım hiçbir hastalık yapmıyor insana kuşum, dr.uda ihmal etme bak haftasonu geldi bile

kayısının üstüne su mutlaka zorlamayı sakın bir daha yapma ya hamişsen kayısılı form çayda alabilirsin . zeytinyağı bunlar hep etkili yumuşatır . saçların içinse ilde sarımsak yapı bulursan tavsiye ederim bitkisel arkadaşıma çok iyi gelmişti stress yokkk:)

Ac karnina elmasuyu veya puresi ye o dacfena söküyorben bi de sigara icerdim hemen tuvalete kosardim.ama senin icin tehlikelu biraz.

Nasıl ikna ettin cnm hastane konusu açılınca bile ne doktoru diyo benimki. biraz tüyo verir misin ?

HANIMLAAARRIMMM ,

10 GÜN SONRA SENEMİZ DOLUYOR GÖNÜL İSTERKİ BEBİŞİ HEDİYE EDİYİM AMA ŞANS KISMET NE SÜRPRİZ YAPSAM KOCAMA EVDE YEMEK Mİ HAZIRLASAM Bİ ŞEY Mİ ALSAM YETİŞTİRİRSEM ZAMAN OLURSA FOTOĞRAFLARIMIZI ÇIKARMAK İSTİYORUM Bİ SENEDİR OLAN BİTENİ ARKASINA YANINA YAZARAK NE YAPSAM SİZCE VAR MI GÜZEL FİKİRLER :)

LH tamamiyle silindiğinde artık akışına bırakayım o zaman teşekkürler tatlı şey
bende bendemi bir sorun var diye kafama takıyordum en azından onlar geçti ama sabırsızım işte
O hepimizde var ama bak yakın bir zamanda tüp ebbeğe başlayacak arkadaş hamile olduğunu öğrendi. Nasip sakinleşmekte fayda var ah birde becerebilsek
Canım fotolarına baktım 41 kere maşallah sende benim gibi sonradan kapanmışsın öyle mi?
Birde soğan kürü benim kistleri yok etmiş bilgine gerçekten işe yarıyor.
Ben gelinliğimi giymek istemiştim ama içine sığamadığımdan bu süprizi yapamamıştım. Evde güzel bir sofra eşliğinde kutlamıştık. Belki bu vesileyle çocuk düşünmeksizin aşkla bir şeyler yapar hamiş olursun inşallah

KAYISI İYİ GELİR VALLLA KABIZLIK ÇOK ZOR

BUGÜN ŞİRKETTE KLAVYEYE KUSTUM SEBEBİDE TÜRK KAHVESİNDEN ETKİLENDİM BİRDEN ÇIKARDIM SONRA BİRİSİ YANIMA TÜRK KAHVESİ KOYMUŞTU LAVABOYA KOŞTUM LAVABODAKİLER ANLADI ZATEN NE ALKA BU KUSMALAR FELAN DEDİLER ÜŞÜTTÜM DEDİM :)

Batim 18 ekim .dun regl agrisi cektim resmen kirmizilari gormedim ama..ufff bu aydan umudim yok amaaa

Nasıl ikna ettin cnm hastane konusu açılınca bile ne doktoru diyo benimki. biraz tüyo verir misin ?
şöyleki tatlım önce bayağı bir söyledim ama çok yani, benimde hormonlarım sıkıntılı malum, ama onunda mutlaka görünmesi gerek, sonra vazgeçtim artık lafını bile etmedim sanki hayatımızda böyle bir konu yapmış gibi davrandım ama bazen bende çok duygusal oluyorum bebek falan gördümüüm gözler fora, sonra baktım geçen telefon etti, şöyle şöyle oluyormuş hatta kesinlik açısından 2 defa yaptırmak gerekiyormuş perşembeye kendi kendine randevu almış iyi dedim büyük bir sevinç gösterisindede bulunmadım çünkü onun sorumluluğu ben her gidişimde o çok korktuğum çatala yatıp muayene oluyorum kan verirken fenalaşıyorum ve belki daha birçok iğne ve ilaç kullanıcam, o da bir zahmet bunu yapsın yaaa, çocuk istiyormusun istemiyormusun dedim yok istemiyorsan hiç uğraşmayalım lafını etmeyelim dedim,istemez olurmuyum istiyorum dedi, bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek, ayyy ne dertliymişim yazdıkça yazdım :)

Canımmm ağzın bal yesin inşallah bende giremem o gelinliğe :):) güzel bir sofra hazırlarım öyleyse birde albüm yaparım bide düğün müziğimizde dans ederiz :) kocaa sene neler yaşadık hepsinden bi albüm yaparım güzel olur zaten bir ay sonra da doğum günü o zamana bi şeyler alırım :)

KAYGILI BEN FOTOLARINI GÖRMEDİM BU ARADA TATİLİN NASILDI BEN PEK GELEMEDİM BURALARA VOYAGEDEN MEMNUN KALDIN MI KUZUM

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :)

oyyy nice seneleriniz olsun inşallahhh, ben albümü yapmıştım 6 senedir birlikte olunca :) yanlarına en sevdiğim şiirlerden dizeler yazmıştım, dışarı çıkalım dedi ben istemedim evde müzik yemek dans, bazen benden bile romantik olabiliyor, sabahında masamda çiçekler vardı :) ben saat almıştım çok sever saati :) sade ama benim için unutulmaz

yaaaa gelinlikte iyi fikirmiş dur onuda 3 seneye girerken yapıym ama yapamam inşallah hamiş olurum yapamıym dimi lh yok olduğu günü değerlendir sonrası silik lh lı günlerde keyfinize kalmış canınız nasıl isterse :)

tatlım koku hassasiyeti değilmi kıyamammmmm olsun beeee klavyeninde bebişle anısı oldu ihihihih

Kiz yedimde sonrasi kotu agzima kotu bir tat gelmeye basladi midem fena oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…