- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
İnşallah Mübarek saatlerde dua edelim birbirimize belki birimizin sayesinde hepimizin yüzü gülerCanımmm ağzın bal yesin inşallah bende giremem o gelinliğe :):) güzel bir sofra hazırlarım öyleyse birde albüm yaparım bide düğün müziğimizde dans ederiz :) kocaa sene neler yaşadık hepsinden bi albüm yaparım güzel olur zaten bir ay sonra da doğum günü o zamana bi şeyler alırım :)
Sağol canımyaaaa gelinlikte iyi fikirmiş dur onuda 3 seneye girerken yapıym ama yapamam inşallah hamiş olurum yapamıym dimilh yok olduğu günü değerlendir sonrası silik lh lı günlerde keyfinize kalmış canınız nasıl isterse :)
Öyle bir sorunum yok benim... Benim konuştuğumda bile anlaşılmaz melez olduğum... Ancak anlatmam lazım :)Canim benim yaaa. Anneciin ne zorluklar atlatmis Allah rizasi icin. Onlari da anliyorum tabi ama napacaksin. Anneannenlerle gorusuyor musun? En yakin arkadaslarimdan birinin de annesi alman. Kiz cok arada derede( in between) bi hayat yasiyo:) umarim senin boyle bi derdin yoktur. Gerci turkiyedesin yillardir anladigim kadariyla. O arkadasim hala almanyada sadece uni icin istanbula gelmisti.
yaaa benim kabızlık ve şişkinlik hala devam ediyor hamillleikte kabızlık ve ishal gibi şeyler çok olurmuş dünde normalde meyve yemem elma ve muz yedim daha vbeter kabız olcam gibi geliyor
bu ay da umutsuzum ilk idrarla test ettim
Helal yengeme ben cok seviyorum ya.burdada var turklerle evlenip turk gbi olanlar turkce ogrenenler cok hosuma gidiyor.ama eltim malesef oyle degil
Canım ovulasyon adetten hemen sonra hafif koyu , yumurtlamaya yakın ise daha açık olur..o yine koyulaşacak sen hiiiç merak etme tatlım benimbende erken yumurtlamaya sebep olduğunu duydum . ben ov testi yaptım dün geçen günkülerden daha siliktibana mı öyle geldi anlamadım acaba çatladı mı benim yum dün ama dün çatlasa akşamına hemen silikleşir mi ondan önceki gün koyu olması gerekmez mi ?
ooooww çağan çok severim bu ism,i süperrrr bak o testle ilgili yoruma kaygılım :
Merhaba arkadaşlar aylardır bebek istiyorum ama nasip olmadı geçen ay umutla 3 test aldım eczaneden hepside Bebe Time marka eve gelir gelmez yaptım 2. çizgi var ama pembe değil..İlk defa 2. çizgi vardı ertesi gün sabah kalkar kalmaz tekrar yaptım yine 2. çizgi bir sonraki gün tekrar yine 2. çizgi ama içi boş bende tahlile gittim tabiki sonuç negatifti..
Siz siz olun bu marka testlere boşa para vermeyin umutlandığımız da cabası arkadaşlar..
bugun cuma canim yap bu guzel gunde hayirlisi olsun de yap gitsin olmazsan pazartesi yine yaparsinGunaydn cnm halen adetim gelmedi bekliyorum
bna 3-4 gun gecikme normal gbi gelio umutlanmak istemiyorum. Hic test yapasm yok inanir misin test yapmak icmden gelmio.
pazartesi sabahi test yapmaya karar verdm. Hayirlisi artk.
cnm smear testi kadınların sene 1 defa yaptırması gereken bir test bende gecen sene yaptırmıstım . patolojiye yolluyorlar 1 ay sonra alıyorsun sonucu cnmrahımagzı kanserıne önelm olsun dıyegeldim kızlar ultrason la baktı hersey normalmis simir aldı kafana takma gun aşırı 2gunde bir ilişki dedi bu kafaya takmama olayi söylemesi kolayda işte simir neden aldı sormadimda
sağol kuşum benim... o senin tatlılığın bal şeker arkadaşım benimMerhaba Mogami hanım.. Pek bi tatlı göründün gözüme.
fırsatın olursa oku derim açıktan okumak çok yormaz kuzum...mogişş işler çok yoğun, aslında niyetim ya tarih ya da arkeoloji okumak çok istiyorum olur belki de :)
anladım kuzum bu defa herşey çooook güzel olsun inşallah...Yok canim kayiplarim olduğu için silinmisti ismim o anlamda soylemistim
birazdan hallediyorum kuzumKuzucum benim yeni bat 12 kasım. Bi ara uygun olunca el atarsın. İyi geceler
Sakın inatlaşma boşver kuzum...huzurunu bozmaYani ben dünden beri ikna etmeye çalışıyom inat etmiş yok diyo ben yinede ikna etmeye çalışcan olursa paylaşırım mogiş
daha 5 gün var kuzum 3 gün kala yap dediydim ben sana acele etmişsin...bi early al 2 yada 3 gün kala yap bi dahaahh mogamim yaptım ama çıkmadı sanırım bata son 5 gün
36 saat içinde yumoşun çatlayacak kuzum ben olsam bugün değil yarın ve öbür gün çalışma yapardımKızlar bu benim test sonuçlarım ne yapmalıyım şimdi?
bacım kaçıncı dk gördün o çizgiyi...bide bebetime güvenilmez bi marka...sen bi early al yap benceışıkta çok az belli ve kesinlikler pembe değilben araştırdımm bebetime öyle yapıyormuş zaten demek ki normalde de var o çizggi
Güzel cnm inş sonuçlar güzel gelir. Benimki çocukluğunda kasık fıtığı geçirmiş. 3yıl önce ameliyat olmuş. Ondan merak ediyorum. Bende tatlı dille söylicem önce. İnş ikna olur. Hastane lafı açtırmyo normaldeşöyleki tatlım önce bayağı bir söyledim ama çok yani, benimde hormonlarım sıkıntılı malum, ama onunda mutlaka görünmesi gerek, sonra vazgeçtim artık lafını bile etmedim sanki hayatımızda böyle bir konu yapmış gibi davrandım ama bazen bende çok duygusal oluyorum bebek falan gördümüüm gözler fora, sonra baktım geçen telefon etti, şöyle şöyle oluyormuş hatta kesinlik açısından 2 defa yaptırmak gerekiyormuş perşembeye kendi kendine randevu almış iyi dedim büyük bir sevinç gösterisindede bulunmadım çünkü onun sorumluluğu ben her gidişimde o çok korktuğum çatala yatıp muayene oluyorum kan verirken fenalaşıyorum ve belki daha birçok iğne ve ilaç kullanıcam, o da bir zahmet bunu yapsın yaaa, çocuk istiyormusun istemiyormusun dedim yok istemiyorsan hiç uğraşmayalım lafını etmeyelim dedim,istemez olurmuyum istiyorum dedi, bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek, ayyy ne dertliymişim yazdıkça yazdım :)
nice senelere canım ....ben cok sıradan takılmıştım bi sofra hazırladım süslü püslü birazda kendim süslendim püslendim eşimde pasta yaptırmıştı kalpli falan çiçekde almıştı güzel bi yemek yedik sonrası malumHANIMLAAARRIMMM ,
10 GÜN SONRA SENEMİZ DOLUYOR GÖNÜL İSTERKİ BEBİŞİ HEDİYE EDİYİM AMA ŞANS KISMET NE SÜRPRİZ YAPSAM KOCAMA EVDE YEMEK Mİ HAZIRLASAM Bİ ŞEY Mİ ALSAM YETİŞTİRİRSEM ZAMAN OLURSA FOTOĞRAFLARIMIZI ÇIKARMAK İSTİYORUM Bİ SENEDİR OLAN BİTENİ ARKASINA YANINA YAZARAK NE YAPSAM SİZCE VAR MI GÜZEL FİKİRLER :)
Ayyy çok gülüyorum sen böyle anlatınca , çok yaşa kuşumnice senelere canım ....ben cok sıradan takılmıştım bi sofra hazırladım süslü püslü birazda kendim süslendim püslendim eşimde pasta yaptırmıştı kalpli falan çiçekde almıştı güzel bi yemek yedik sonrası malumseneye nasıl girersen öle devam edermiş doğruymuş o gün bugün dur durak yok havalarda soğudu hasta olmasak bari
gülme başına gelir diycem de gelmiş gözüküyo zatenAyyy çok gülüyorum sen böyle anlatınca , çok yaşa kuşum
KAYGILI BEN FOTOLARINI GÖRMEDİM BU ARADA TATİLİN NASILDI BEN PEK GELEMEDİM BURALARA VOYAGEDEN MEMNUN KALDIN MI KUZUM
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?