oyyy nice seneleriniz olsun inşallahhh, ben albümü yapmıştım 6 senedir birlikte olunca :) yanlarına en sevdiğim şiirlerden dizeler yazmıştım, dışarı çıkalım dedi ben istemedim evde müzik yemek dans, bazen benden bile romantik olabiliyor, sabahında masamda çiçekler vardı :) ben saat almıştım çok sever saati :) sade ama benim için unutulmaz
Kiz yedimde sonrasi kotu agzima kotu bir tat gelmeye basladi midem fena oldu:)
Öyle bir sorunum yok benim... Benim konuştuğumda bile anlaşılmaz melez olduğum... Ancak anlatmam lazım :)
Anneannemlerle görüşüyoruz evet.. arada bir de olsa... onlar çok aile bağları düşkün bir aile değiller maalesef..
Oyy ya , benim arkadaşım da önce ıshal sonra kabız olmuş , benim gidişatım da oraya dönük herhalde... Allah yardım etsin.. sabahları aç karnına ılık su iç muhakkak...
Heeeyyy kızarım saaannaaa 5 gün varken bu çok normal , sakın umitsiz olma hemen e mi kuzumm
Üzüldüm..maalesef öyleleri de var..Rabbim hidayet nasip etsin canım benim :)
Canım ovulasyon adetten hemen sonra hafif koyu , yumurtlamaya yakın ise daha açık olur..o yine koyulaşacak sen hiiiç merak etme tatlım benim
Vallahi , bebetime kötüdür mötüdür bende hep okudum...ama eğer ki hamileysen o ikinci çizgiyi pembe çıkartıyor...kendimden biliyorum.. adetime 4 gün varken pembe bir şekilde çıkardı bebetime...hemde iki kere yaptım...ikisinde de..
nice senelere canım ....ben cok sıradan takılmıştım bi sofra hazırladım süslü püslü birazda kendim süslendim püslendim eşimde pasta yaptırmıştı kalpli falan çiçekde almıştı güzel bi yemek yedik sonrası malumseneye nasıl girersen öle devam edermiş doğruymuş o gün bugün dur durak yok havalarda soğudu hasta olmasak bari
Nice mutlu senelere kaygilim bizde disarda yemek yemistik esim supriz yapmisti disari ciktik ben kuafore gitmistim suslendim puslendim hediye almadim kendimi hediye ettimsağol canımm aşkk dolu senelerimiz olsunalemsinn çok gülüyorum sana topic neşesi sağlam espriler çbiıyorrr ordann :))) bende öyle yapıyım bakalım :)
çok güzel bir uygulamaymış canım evlerden ırak çok tehlikeli rahimağzı kansericnm smear testi kadınların sene 1 defa yaptırması gereken bir test bende gecen sene yaptırmıstım . patolojiye yolluyorlar 1 ay sonra alıyorsun sonucu cnmrahımagzı kanserıne önelm olsun dıye
Oy oyyy bizde siz gibiyiz aslında bakmagülme başına gelir diycem de gelmiş gözüküyo zatenallah sağsalim kucağına almayı nasip etsin siz başarmışsınız sonucuda görmüşsün maşallah biz zaten tuhaf bir çiftiz dün akşam güya cocuk yapıcaktık ama yapamadık aslında o işi gördük ama o malum iş olmadı bi türlü
yok canım bakmadı bir sene geçmeden biç bir araştırma yapmakta gerek duymuyorum dedieeee çok güzel rahatlatmanın ötesinde doğrularda tabii, sonuçlar iyi maşallah gelecek gelecek bebişler :) bende tüp bebek uzmanına gidiyorum malum tedavi olucam o yüzden :) hormonlarada baktımı?
Oyyy canım arkadaşım benim...haftasonu göreceğim sanırım ksımetse bekliyorum inşallah gözleri güzel bebişin annesi :)))
inşallah canım :) aksine adama bişi oldu artık işi tamamen çözdü eskiden esimde erken boşalmamı var diye düşünürdüm ....akşam harap bitap oldum boşalmadı kaçtım canımı kurtardım cok iş yaptık ama malesef cocuk yapamadıkOy oyyy bizde siz gibiyiz aslında bakmaAmiiinn
Yerim senii , sizin de tutacak sen hiç merak etmeee ,, aaa kociş artık tembelleşti mi yoksa , e o kadar yapmaya güç kalmamıştır belki de
Bakalım 9 gün sonra benim kociş ne süpriz yapacak bana... bizim de 1.yılımız doluyor nasipseeKaygılım nice mutlu, huzurlu, bebişli mutlu senelere. Bizde doldurduk bir sene 1 ayımızı. :) Hala dün gibi zaman ne çabuk geçiyor. Bizde otele gitmiştik ilk yılımızda çok keyifliydi.
KAYISI İYİ GELİR VALLLA KABIZLIK ÇOK ZOR
BUGÜN ŞİRKETTE KLAVYEYE KUSTUM SEBEBİDE TÜRK KAHVESİNDEN ETKİLENDİM BİRDEN ÇIKARDIM SONRA BİRİSİ YANIMA TÜRK KAHVESİ KOYMUŞTU LAVABOYA KOŞTUM LAVABODAKİLER ANLADI ZATEN NE ALKA BU KUSMALAR FELAN DEDİLER ÜŞÜTTÜM DEDİM :)
Oyy.. yorulmuştur artık ondan olabilir, azcık ara verin kuzum benim... Senin ovu. ne oldu , koyulaşmadı mı daha.. akıntı ağrı vs var mı ?inşallah canım :) aksine adama bişi oldu artık işi tamamen çözdü eskiden esimde erken boşalmamı var diye düşünürdüm ....akşam harap bitap oldum boşalmadı kaçtım canımı kurtardım cok iş yaptık ama malesef cocuk yapamadık
oyy alacağız tabii hep beraber alacağız , senin gibi güzel bir kızın veya yakışıklı bir oğlun olsun inşaAllaaahBen bugün sabahtan çok yoğundum. Öğlen eşimin kuzeninin eşine hamile kıyafeti bakmaya gittik. O sevimli tişörtlerden baktık ama bulamadık haftasonu bir arkadaşla onun gebelik fotolarını çekecektik ama havalar soğuduğu için tişörtler kalkmış yerine uzun kolluları koymuşlar istediğimiz tarzda bir şey bulamadık çıktık. Eşimin yengesinin kardeşi de ordaydı o da çok içten dua etti bana seninde haberini Irmak'tan alacağım inş. dedi. Hayırlısı dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?