2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inşallah hepimizin mutlu yuvalarııı olsunn pamuk şekerimmm :) bende 5 senedir her şeyi aldım telefon saat giysi yemek pasta sürprizi vs şimdi evimizdeyiz bu sene çok şeyler yaptık kendi çapımızda öyle bir albüm yapıyım öyleyse :) yemek ayarlardım ama tatilden yeni geldik dışarıda süslenip yemek cazip gelmiyo şu sıra bize :))

Kiz yedimde sonrasi kotu agzima kotu bir tat gelmeye basladi midem fena oldu:)

soğan rahatsız etmiştir senin ufaklık sevmedii demek ki annem gibi diyeyim bana öyle diyo canın çektiyse biraz ye illa miden bulanana kadar yemek zorunda mısın benim mide biraz fazla yiyince çok kötü oluyorda :)

haftasonu göreceğim sanırım ksımetse bekliyorum inşallah gözleri güzel bebişin annesi :)))

sağol canımm aşkk dolu senelerimiz olsun alemsinn çok gülüyorum sana topic neşesi sağlam espriler çıkıyorrr ordann :))) bende öyle yapıyım bakalım :)

sağol canımm aşkk dolu senelerimiz olsun alemsinn çok gülüyorum sana topic neşesi sağlam espriler çbiıyorrr ordann :))) bende öyle yapıyım bakalım :)
Nice mutlu senelere kaygilim bizde disarda yemek yemistik esim supriz yapmisti disari ciktik ben kuafore gitmistim suslendim puslendim hediye almadim kendimi hediye ettim

cnm smear testi kadınların sene 1 defa yaptırması gereken bir test bende gecen sene yaptırmıstım . patolojiye yolluyorlar 1 ay sonra alıyorsun sonucu cnmrahımagzı kanserıne önelm olsun dıye
çok güzel bir uygulamaymış canım evlerden ırak çok tehlikeli rahimağzı kanseri

Oy oyyy bizde siz gibiyiz aslında bakma Amiiinn
Yerim senii , sizin de tutacak sen hiç merak etmeee ,, aaa kociş artık tembelleşti mi yoksa , e o kadar yapmaya güç kalmamıştır belki de

Kaygılım nice mutlu, huzurlu, bebişli mutlu senelere. Bizde doldurduk bir sene 1 ayımızı. :) Hala dün gibi zaman ne çabuk geçiyor. Bizde otele gitmiştik ilk yılımızda çok keyifliydi.

Oy oyyy bizde siz gibiyiz aslında bakma Amiiinn
Yerim senii , sizin de tutacak sen hiç merak etmeee ,, aaa kociş artık tembelleşti mi yoksa , e o kadar yapmaya güç kalmamıştır belki de
inşallah canım :) aksine adama bişi oldu artık işi tamamen çözdü eskiden esimde erken boşalmamı var diye düşünürdüm ....akşam harap bitap oldum boşalmadı kaçtım canımı kurtardım cok iş yaptık ama malesef cocuk yapamadık

Kaygılım nice mutlu, huzurlu, bebişli mutlu senelere. Bizde doldurduk bir sene 1 ayımızı. :) Hala dün gibi zaman ne çabuk geçiyor. Bizde otele gitmiştik ilk yılımızda çok keyifliydi.
Bakalım 9 gün sonra benim kociş ne süpriz yapacak bana... bizim de 1.yılımız doluyor nasipsee
Zaman hakikaten çok çabuk geçiyor ...

Klavyeye mi kustun?

Oyy.. yorulmuştur artık ondan olabilir, azcık ara verin kuzum benim... Senin ovu. ne oldu , koyulaşmadı mı daha.. akıntı ağrı vs var mı ?

Ben bugün sabahtan çok yoğundum. Öğlen eşimin kuzeninin eşine hamile kıyafeti bakmaya gittik. O sevimli tişörtlerden baktık ama bulamadık haftasonu bir arkadaşla onun gebelik fotolarını çekecektik ama havalar soğuduğu için tişörtler kalkmış yerine uzun kolluları koymuşlar istediğimiz tarzda bir şey bulamadık çıktık. Eşimin yengesinin kardeşi de ordaydı o da çok içten dua etti bana seninde haberini Irmak'tan alacağım inş. dedi. Hayırlısı dedim.

oyy alacağız tabii hep beraber alacağız , senin gibi güzel bir kızın veya yakışıklı bir oğlun olsun inşaAllaaah

Herkesler iyi mi bu arada kızlar.

Listeyi gördüm yeni hamişlerimiz var sanırım tebrik ediyorum. Darısı tüm topikin başına. Bu ay çok az hamiş var sanki dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…