Nice mutlu yillara kuzum oyy seneyede minnakinizla kutlarsiniz bizimde kasimda tanisma yil donumumuz insallah hamis haberiverebilirim aklimda planlar var hamile kalabilirsem zamam nasilda geciyor tanisali 3 seneyi dolduracakBakalım 9 gün sonra benim kociş ne süpriz yapacak bana... bizim de 1.yılımız doluyor nasipsee
Zaman hakikaten çok çabuk geçiyor ...
oyy alacağız tabii hep beraber alacağız , senin gibi güzel bir kızın veya yakışıklı bir oğlun olsun inşaAllaaah
ben bu ay gün asırı yaptığım için ovu testi yapmadım ama ne akıntı ne ağrı hiç bişi de görmedim en uzun ihtimalle 10 gün sonra adetimin günü bıraksakmı artık bu saatten sonra bişi olmaz heraldeOyy.. yorulmuştur artık ondan olabilir, azcık ara verin kuzum benim... Senin ovu. ne oldu , koyulaşmadı mı daha.. akıntı ağrı vs var mı ?
Sağ ol kuşum sağ ol... çok anlamlı oldu ekim ayı bizim için... 26 si hem kocişin doğum günü hem evlilik yıl dönümümüz.. birde bebiş eklendi , inşaAllaaah senin de kasım öyle olur canım beniiim... Zaman müthiş hızlı geçiyor gerçekten... 10.senedeyiz bizde... mini minnaktık tanıştığımızdaNice mutlu yillara kuzum oyy seneyede minnakinizla kutlarsiniz bizimde kasimda tanisma yil donumumuz insallah hamis haberiverebilirim aklimda planlar var hamile kalabilirsem zamam nasilda geciyor tanisali 3 seneyi dolduracak
Benimki de fıtık ameliyatı geçirmiş küçükken.. Kötü bişeymi ki?Güzel cnm inş sonuçlar güzel gelir. Benimki çocukluğunda kasık fıtığı geçirmiş. 3yıl önce ameliyat olmuş. Ondan merak ediyorum. Bende tatlı dille söylicem önce. İnş ikna olur. Hastane lafı açtırmyo normalde
Umudunu kesme canım benim...hayırlısı bakalıım belki de doğum günü hediyen gelirBenimde doğum günüm 2 kasımda keşke diyorum o gün öğrensem doğum günü hediyesi olarak gelse minnakım ama nerdee bu ay 3 gün arayla falan çalıştık hep hiç umutlu değilim.
Şimdilik devam edin tabii , adetten hemen önce yumurtlayanlar da var... Benim arkadaşım öyle hamile kaldı... nasılsa bu günlerde hamile kalmam diye... ama kalmıştı..ben bu ay gün asırı yaptığım için ovu testi yapmadım ama ne akıntı ne ağrı hiç bişi de görmedim en uzun ihtimalle 10 gün sonra adetimin günü bıraksakmı artık bu saatten sonra bişi olmaz heralde
Masallah kuzum siz baya minnakmissiniz tanistigimizda oyy bebisinizle nice mutlu huzurlu saglikli yillara amin canim insallah kasimda hayalim gerceklerir hayirlisiylaSağ ol kuşum sağ ol... çok anlamlı oldu ekim ayı bizim için... 26 si hem kocişin doğum günü hem evlilik yıl dönümümüz.. birde bebiş eklendi , inşaAllaaah senin de kasım öyle olur canım beniiim... Zaman müthiş hızlı geçiyor gerçekten... 10.senedeyiz bizde... mini minnaktık tanıştığımızda
Amiiin canım amiiin...Masallah kuzum siz baya minnakmissiniz tanistigimizda oyy bebisinizle nice mutlu huzurlu saglikli yillara amin canim insallah kasimda hayalim gerceklerir hayirlisiyla
Canim insallah guzel haber verirsin esine dogum gununde bu arada mutlu yillar dilerimBenimde doğum günüm 2 kasımda keşke diyorum o gün öğrensem doğum günü hediyesi olarak gelse minnakım ama nerdee bu ay 3 gün arayla falan çalıştık hep hiç umutlu değilim.
ben bu ay gün asırı yaptığım için ovu testi yapmadım ama ne akıntı ne ağrı hiç bişi de görmedim en uzun ihtimalle 10 gün sonra adetimin günü bıraksakmı artık bu saatten sonra bişi olmaz heralde
Benim kocisle bi fotom var 3 yasindaydik opusturmusler biziMasallah kuzum siz baya minnakmissiniz tanistigimizda oyy bebisinizle nice mutlu huzurlu saglikli yillara amin canim insallah kasimda hayalim gerceklerir hayirlisiyla
Oyy insallah gelir minnosum hayirlisiyla aminnnnAmiiin canım amiiin...
İnşaAllah gerçekleşecek canım inşaAllah en kısa zamanda gelip göbüşüne konacak minnoşun
VALLA ÖYLE OLDU KUZUM BİRDEN ÇIKARDIMKlavyeye mi kustun?
Himm siz bebekmissiniz ayy ne guzel kiz o zamandan goz mu koymus esin sana bizde 3 yil dolacak kasimda tanisali esinle akrabamisinizBenim kocisle bi fotom var 3 yasindaydik opusturmusler bizi
Vuuuu siz bizi de geçmişsinizBenim kocisle bi fotom var 3 yasindaydik opusturmusler bizi
Evet akrabayiz ben fotoyu evlendikten sonra gordum.aynisini bende demistim tas o zamandan goz koymussun diyeHimm siz bebekmissiniz ayy ne guzel kiz o zamandan goz mu koymus esin sana bizde 3 yil dolacak kasimda tanisali esinle akrabamisiniz
Ayy sorma tam olarak sevgili olmamiz cok surmedi.bikac sene sonra evlendik.Vuuuu siz bizi de geçmişsiniz
tü tü tü tü maaşallah lokum gibisn bacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?