Bak sen esin sana goz koymus almis guzel hatunu kacirmamis bir omur boyu mutlu olun insallah bu mutluluga bebisiniz kasimda gobusune gelsin insallahEvet akrabayiz ben fotoyu evlendikten sonra gordum.aynisini bende demistim tas o zamandan goz koymussun diye
Bizde cok surmedi tanistik 1 ay sonra bi baktim nisanlanmisim hic anlamadim 1 yil nisanli kaldik evlendik sonraAyy sorma tam olarak sevgili olmamiz cok surmedi.bikac sene sonra evlendik.
EVET KUZUCMMM CANIMIZZ MEVSIMI OLMAYAN MEYVELER ISTIYCEK VE KOCİŞLERIMIZ BULUP GELCEK :) GUZEL GUNLER BİZİ BEKLIYO CANIM AKLINA GETRME ESKILERI.DUSUNUNCE BENDE KÖTU OLUYORUM AKLIMA GELINCE HEMEN KAFAMI DAGITIYORMyaa tuhaf oldum şimdi ama biz o günleri atlattık ki daha canımız neler çekecek dimi blummum benim :)
Amin canim .kasimda hamis kalalim mutlulugumuz ikiye katlansin insallah.Bak sen esin sana goz koymus almis guzel hatunu kacirmamis bir omur boyu mutlu olun insallah bu mutluluga bebisiniz kasimda gobusune gelsin insallah
elisa__ nasilsin tatlim
İyiyim canim ya uzulme lutfen bende uzuluyorum bakKötu canım malesef kotu sen nasılsın canım
Gecmis olsun canim simdi nasilsin rabbim acil sifalar versin batin ne zaman kuzumMerhaba güzel topik arkadaşlarım :) Dün iyi değildim akşamda ateşim çok yüksekti 38 derece ateşim çıktı eşim sağolsun çok uğraştı benimle karışımlar hazırladı sabah kalktım kahvaltıda hazırlamış kocam benim yaAsıl anlatmak istediğim gece yağmur yağdı ben su sesi duydum odaya su damlıyordu önce pıt pıt hızlı hızlı sonra azaladı sonrada kesildi. Sabah eşime sordum ben duymadım zaten imkansız diyor acaba cam açık kaldı ordanmı damladı dedim odanın heryerine baktım yok acaba ateşten dolayı halüsinasyonmu gördüm okadar gerçektiki hayır olsun İnşallah.
İyiyim canim ya uzulme lutfen bende uzuluyorum bak
Amin canim isteyen herkes hamis olsun insallahAmin canim .kasimda hamis kalalim mutlulugumuz ikiye katlansin insallah.
Gecmis olsun canim simdi nasilsin rabbim acil sifalar versin batin ne zaman kuzum
Anliyorum seni kuzum biz kizlar cok duygusaliz bende bu huyumu sevmiyorum hemen agliyorum gozyaslarini sil kafani baska yere vermeye calis kuzum zaman zaman bizdede oluyor her evlilikte oluyor boyle durumlar esinde uzulmustur seni uzdugu icin gonlunu alacaktir ahh su kocalar bizim gibi dusunceli olamiyorlar malesef lutfen aglama ya keske yaninda olup seni guldurebilseydimAma elımde degıl canım bugun calısamadım bıle klavyenın basında bır gozyasımı sılerek ıs yapmaya calısıyorum mıllettebenden ıs cıkarmamı beklıyor rapor yazmam lazım kafamı toparlyıp yazamıyorum
Ama elımde degıl canım bugun calısamadım bıle klavyenın basında bır gozyasımı sılerek ıs yapmaya calısıyorum mıllettebenden ıs cıkarmamı beklıyor rapor yazmam lazım kafamı toparlyıp yazamıyorum
Himm az kalmis kuzum bende yum gunlerindeyim gun asiri calisma yapiyoruz bakalim hayirlisi hadi insallah guzel haberler verirsin takipteyim seni kendine dikkat et canimŞimdi iyiyim canım toparladım baya. Bat 21 i son 4 gün :) Senin çalışmalar nasıl gidiyor
Anliyorum seni kuzum biz kizlar cok duygusaliz bende bu huyumu sevmiyorum hemen agliyorum gozyaslarini sil kafani baska yere vermeye calis kuzum zaman zaman bizdede oluyor her evlilikte oluyor boyle durumlar esinde uzulmustur seni uzdugu icin gonlunu alacaktir ahh su kocalar bizim gibi dusunceli olamiyorlar malesef lutfen aglama ya keske yaninda olup seni guldurebilseydim
Geçmiş olsun canım.. Rabbim eksikliklerini vermesin.. Hastalık durumunda ilk müdahale onlardan.. :)Merhaba güzel topik arkadaşlarım :) Dün iyi değildim akşamda ateşim çok yüksekti 38 derece ateşim çıktı eşim sağolsun çok uğraştı benimle karışımlar hazırladı sabah kalktım kahvaltıda hazırlamış kocam benim yaAsıl anlatmak istediğim gece yağmur yağdı ben su sesi duydum odaya su damlıyordu önce pıt pıt hızlı hızlı sonra azaladı sonrada kesildi. Sabah eşime sordum ben duymadım zaten imkansız diyor acaba cam açık kaldı ordanmı damladı dedim odanın heryerine baktım yok acaba ateşten dolayı halüsinasyonmu gördüm okadar gerçektiki hayır olsun İnşallah.
Ne oldu elisa ben kaçırmışım kötü bişey yok İnşallah
Geçmiş olsun canımm ,kendine dikkat et e mii,, bilemedim ki, başıma daha önce hiç gelmemişti ,hayr olsun hakikatenMerhaba güzel topik arkadaşlarım :) Dün iyi değildim akşamda ateşim çok yüksekti 38 derece ateşim çıktı eşim sağolsun çok uğraştı benimle karışımlar hazırladı sabah kalktım kahvaltıda hazırlamış kocam benim yaAsıl anlatmak istediğim gece yağmur yağdı ben su sesi duydum odaya su damlıyordu önce pıt pıt hızlı hızlı sonra azaladı sonrada kesildi. Sabah eşime sordum ben duymadım zaten imkansız diyor acaba cam açık kaldı ordanmı damladı dedim odanın heryerine baktım yok acaba ateşten dolayı halüsinasyonmu gördüm okadar gerçektiki hayır olsun İnşallah.
Kızlar ben bebetime la öğrendim gebeliği ilk olarak çıkmıştı ince çizgi ama sanki SirriEyvanınki daha iyi gibi geldi bana çünkü ben bebetime da ince çizgiyi gördüğümde hcgb 159 du ama sirrieyvan testle öğrendikten sanırım bir gün sonra kan yaptırdı 40 küsürdu sanırım onunki düşük değerde bile verdi sonucu inşaallah hepiniz göreceksiniz o ikinci çizgiyi:):)O ZAMAN SENDE ONU BOŞVER GÜNÜNDE PREDİCTOR YAPARSIN EN GÜZELİ O BENCE :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?