2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ahh biraz vurdum duymaz olabilsek keske bende senin gibiyim uzuldugum zaman yataktan kalkmak istemiyorum hic birsey yapasim gelmiyor o yuzden seni cok iyi anliyorum kuzum benim ya kiyamam ben sana ya sen uzulunce bende uzuluyorum la havle cek biraz rahatlatir canim ben cekiyorum iyi geliyor bans

Olamıyoruz canım benım olamıyoruz aynen anlattıgın durumdayım bende sagol bıtanem Allah razı olsun senın gıbı ıyı yureklı bırını Rabbım cok bekletten bır melek gonderır ınsallah

Meemure nasilsin canim mogami senden foto bekliyor tek bebisin nasil taze annis

Kızlar sabahtan beri size birşey yazamadım bulantıyla boğuşuyordum, sabah dayanamadım ve acile gittik onlar gebenden bizim birşey yapmamız doğru olmaz polikliniğe çık dediler kadın doğuma gittim idrar tahlilimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor birkaç ilaç verdi bulantımda bundan oluyormuş ancak şimdi biraz ayıldım bulantı içinde bir ilaç verdi ilaç vesile oldu zevkle bir tabak yemek yiyebildim Allah'a şükürler olsun bir haftadır boşuna çekmişim bu acıyı ama işte var herşeyde bir hayır, tüm bunları yaşarken aklımdaydınız sizi ne çok seviyorum ben yaaa:):) sizler nasılsınız?

Canim insallah guzel haber verirsin esine dogum gununde bu arada mutlu yillar dilerim

İnşallah canım benim batım 28'i hani olurda yanlışlıkla falan geçerse 2 kasımda öğrenmeyi çok isterim ama adetlerim o kadar düzenli ki herhalde 1 gün geçse test yaparım.

Olamıyoruz canım benım olamıyoruz aynen anlattıgın durumdayım bende sagol bıtanem Allah razı olsun senın gıbı ıyı yureklı bırını Rabbım cok bekletten bır melek gonderır ınsallah
Amin canim hepimize hayirli zamanda sagliklihayirli bebislerimiz gelsin insallah senin o guzel yuregin tatlim

Amin canim hepimize hayirli zamanda sagliklihayirli bebislerimiz gelsin insallah senin o guzel yuregin tatlim

Amın Canım benım cok sagol ama ben bebek ısını agırdan almayı dusunuyorum bu sartlar altında bebek dusunmem ne kadar dogru sorgulanır

Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine eşin annen bol bol okusun seni. İnşallah atlatırsın kısa sürede

Nice mutlu senelere kaygilim bizde disarda yemek yemistik esim supriz yapmisti disari ciktik ben kuafore gitmistim suslendim puslendim hediye almadim kendimi hediye ettim

daha güzel bir hediye olabillir mi :) çok sağol hepimizin nice seneleriii olsun :)) bende yemeğimi hazırlarım artık süslenir püslenirim :)) küçük pasta alırım keser birbirimize yediririz düğünü hatırlarız

Kaygılım nice mutlu, huzurlu, bebişli mutlu senelere. Bizde doldurduk bir sene 1 ayımızı. :) Hala dün gibi zaman ne çabuk geçiyor. Bizde otele gitmiştik ilk yılımızda çok keyifliydi.

evet güzel geçen 2 gün dolu dolu hatırlıyorum :):):) çok sağol nice senelerimiz olsun hepimizin 2.seneyi bebişli kutlarız inşallah :))

Oyyy canım arkadaşım benim...
Kopkoyu olacak o kopkoyuu kaygılım beniiim O da bebiş olacak inşaAllah bitaneem

senin duannn kabul olmaz mııı allah kısmet eder uygun görürsee inşallahh rabbimm seninle minik canıma sağlık versinnnnn :):):) babanızada unutmıyım duam yarım kalır tüm gece düşünürüm sizi sonra:)

MINIKKUS1 CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU SENELERE

bebeğimm doğum günüm değil 10 gün sonra eşimle yıldönümümüz kızlarda onu kutladılar sağolsun :) bugünde doğum günü sayılır güneşi gördüm gözümü sağlıklı şekilde dünyaya açtım iyi ki doğdumm :))) teşekkür ederimmm canım benim :))

çok çok geçmiş olsun tez zamanda geçer inşallah nerden gelmiş o enfeksiyonnn çabukk geri gitsinn ilaçlarını sen yine de oku lütfenn doktor tedbirli olsada çok önemli

Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine eşin annen bol bol okusun seni. İnşallah atlatırsın kısa sürede
Aminnn atlatırım inşaallah siz de dua edin bana annem uzakta gerçi iki saat mesafe ama uzak işte aklıma geldikçe ağlıyorum iyice duygusal oldum annemi çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…