ahh biraz vurdum duymaz olabilsek keske bende senin gibiyim uzuldugum zaman yataktan kalkmak istemiyorum hic birsey yapasim gelmiyor o yuzden seni cok iyi anliyorum kuzum benim ya kiyamam ben sana ya sen uzulunce bende uzuluyorum la havle cek biraz rahatlatir canim ben cekiyorum iyi geliyor bansSagol canım destegın ıcın malsef bende burcumun etkısıylede cok duygusal bır ınsanım sabahtan berı toparlamaya calısıyorum ama olmuyor ıcımden bırsey yapmak gelmıyor sadece evıme gıdıp uyumak ıstıyorum
ahh biraz vurdum duymaz olabilsek keske bende senin gibiyim uzuldugum zaman yataktan kalkmak istemiyorum hic birsey yapasim gelmiyor o yuzden seni cok iyi anliyorum kuzum benim ya kiyamam ben sana ya sen uzulunce bende uzuluyorum la havle cek biraz rahatlatir canim ben cekiyorum iyi geliyor bans
Meemure nasilsin canim mogami senden foto bekliyor tek bebisin nasil taze annisKızlar ben bebetime la öğrendim gebeliği ilk olarak çıkmıştı ince çizgi ama sanki SirriEyvanınki daha iyi gibi geldi bana çünkü ben bebetime da ince çizgiyi gördüğümde hcgb 159 du ama sirrieyvan testle öğrendikten sanırım bir gün sonra kan yaptırdı 40 küsürdu sanırım onunki düşük değerde bile verdi sonucu inşaallah hepiniz göreceksiniz o ikinci çizgiyi:):)
Geçmiş olsun canım.. Rabbim eksikliklerini vermesin.. Hastalık durumunda ilk müdahale onlardan.. :)
Hemen atıyorum:):)Meemure nasilsin canim mogami senden foto bekliyor tek bebisin nasil taze annis
Geçmiş olsun canımm ,kendine dikkat et e mii,, bilemedim ki, başıma daha önce hiç gelmemişti ,hayr olsun hakikaten
Canim insallah guzel haber verirsin esine dogum gununde bu arada mutlu yillar dilerim
Amin canim hepimize hayirli zamanda sagliklihayirli bebislerimiz gelsin insallah senin o guzel yuregin tatlimOlamıyoruz canım benım olamıyoruz aynen anlattıgın durumdayım bende sagol bıtanem Allah razı olsun senın gıbı ıyı yureklı bırını Rabbım cok bekletten bır melek gonderır ınsallah
Amin canim hepimize hayirli zamanda sagliklihayirli bebislerimiz gelsin insallah senin o guzel yuregin tatlim
Kızlar sabahtan beri size birşey yazamadım bulantıyla boğuşuyordum, sabah dayanamadım ve acile gittik onlar gebenden bizim birşey yapmamız doğru olmaz polikliniğe çık dediler kadın doğuma gittim idrar tahlilimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor birkaç ilaç verdi bulantımda bundan oluyormuş ancak şimdi biraz ayıldım bulantı içinde bir ilaç verdi ilaç vesile oldu zevkle bir tabak yemek yiyebildim Allah'a şükürler olsun bir haftadır boşuna çekmişim bu acıyı ama işte var herşeyde bir hayır, tüm bunları yaşarken aklımdaydınız sizi ne çok seviyorum ben yaaa:):) sizler nasılsınız?
VALLA ÖYLE OLDU KUZUM BİRDEN ÇIKARDIM
Nice mutlu senelere kaygilim bizde disarda yemek yemistik esim supriz yapmisti disari ciktik ben kuafore gitmistim suslendim puslendim hediye almadim kendimi hediye ettim
İnsallah gunun gecerde hamis olursun rabbim gonlune gore versinİnşallah canım benim batım 28'i hani olurda yanlışlıkla falan geçerse 2 kasımda öğrenmeyi çok isterim ama adetlerim o kadar düzenli ki herhalde 1 gün geçse test yaparım.
Kaygılım nice mutlu, huzurlu, bebişli mutlu senelere. Bizde doldurduk bir sene 1 ayımızı. :) Hala dün gibi zaman ne çabuk geçiyor. Bizde otele gitmiştik ilk yılımızda çok keyifliydi.
Oyyy canım arkadaşım benim...
Kopkoyu olacak o kopkoyuu kaygılım beniiimO da bebiş olacak inşaAllah bitaneem
daha güzel bir hediye olabillir mi :) çok sağol hepimizin nice seneleriii olsun :)) bende yemeğimi hazırlarım artık süslenir püslenirim :)) küçük pasta alırım keser birbirimize yediririz düğünü hatırlarız
Kızlar sabahtan beri size birşey yazamadım bulantıyla boğuşuyordum, sabah dayanamadım ve acile gittik onlar gebenden bizim birşey yapmamız doğru olmaz polikliniğe çık dediler kadın doğuma gittim idrar tahlilimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor birkaç ilaç verdi bulantımda bundan oluyormuş ancak şimdi biraz ayıldım bulantı içinde bir ilaç verdi ilaç vesile oldu zevkle bir tabak yemek yiyebildim Allah'a şükürler olsun bir haftadır boşuna çekmişim bu acıyı ama işte var herşeyde bir hayır, tüm bunları yaşarken aklımdaydınız sizi ne çok seviyorum ben yaaa:):) sizler nasılsınız?
Aminnn atlatırım inşaallah siz de dua edin bana annem uzakta gerçi iki saat mesafe ama uzak işte aklıma geldikçe ağlıyorum iyice duygusal oldum annemi çok özledimGeçmiş olsun canım aman dikkat et kendine eşin annen bol bol okusun seni. İnşallah atlatırsın kısa sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?