2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çok çok geçmiş olsun tez zamanda geçer inşallah nerden gelmiş o enfeksiyonnn çabukk geri gitsinn ilaçlarını sen yine de oku lütfenn doktor tedbirli olsada çok önemli
Sağol canım benim ya biz burda artezyen suyu kullanıyorduk belkide ondan oldu ya da Çeşme suyundan geçmiş olabilir diye düşünüyorum hiç bilemiyorum ki nerden geldi dediğin gibi çabuk geçsin inşaallah; ağlıyorum bazen mide ağrısından ama geçecek inşaallah dua edin bana

Kuzum gecmis olsun hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu sik karsilasilan durum sanirim bol bol su ic tatlim dikkat et kendine ayagini sicak tut

HA HA BUGÜN OKADAR ÇOK DOĞUM GÜNÜ KUTLADIM Kİ KUTLAMA GÖRÜNCE DOĞUM GÜNÜ SANDIM O ZAMAN İKİNCİ DOĞUMUN KUTLU OLSUN DİYELİM

bende dün uyudum yarım sa sonra gözümü açtım sanki perdede ip gibi bi şey gördüm sonra kalbim attı yatak sallanıyo gibi geldi eşimi kaldırdım dedim sallanıyo muyuz eşimde korktu baktı yok dedim sallanmıyoruz ne olduysa öyle geldi geçti 3 4 gündür iyi değil uykularım huzursuzum okuyorum dualarımı yatıyorum ama çok ilginç ne oluyo ki bize

GEÇMİŞ OLSUN CANIM

geçmiş olsun canım.. hamileliktendir deyip, ihmal etmeyesin hiçbirşeyi.. Ne olur ne olmaz tatlım.. :)

dualarımız seninle evham yaptın evham yaptın şimdi evham yapacak gerçek bi sorun oldu ahh memurem ahhh ne yapayım seni hafta sonu dinlenn beyaz pamuklu iç çamaşırlarınla mutlu mutlu dolaş :) inşallah bir an önce geçerde şu ilaç kısmı kesilir en azından

Kuzum gecmis olsun hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu sik karsilasilan durum sanirim bol bol su ic tatlim dikkat et kendine ayagini sicak tut
Sağol canım benim doğru söylüyorsun sıcak su torbası yapayım ben tedbiri elden bırakmamak lazım tez zamanda bitsin bütün enerjimi tüketti inanki biraz rahatlamak istiyorum

Amın Canım benım cok sagol ama ben bebek ısını agırdan almayı dusunuyorum bu sartlar altında bebek dusunmem ne kadar dogru sorgulanır
Rabbim senin gibi tatli gonlu guzel hayirli bir bebek nasip etsin insallah hayirli zamanda versin kuzum biz bilemeyizki ne zaman gelir bebislerimiz istedigin zaman gelsin bebisiniz insallah

evet güzel geçen 2 gün dolu dolu hatırlıyorum :):):) çok sağol nice senelerimiz olsun hepimizin 2.seneyi bebişli kutlarız inşallah :))

İnşallah kaygılım.

Ben bugün hadi dedim bir yurt dışına bilet bakayım hazır pegasus promosyon çıkarmışken yok yapamadım. Halbuki prag istiyorduk ama hamile kalırsam diye alamadım çok içimde kaldı.

O BERDELERDEKİ GÖLGELERDEN BENDE ÇOK KARKARIN DAAH BİŞEY GÖRMEDİM AMA SENİN GİBİ GÖRSEM HERALDE UYUYAMAZDIM TAKMA KAFANA CANIM UYKY SERSEMLİĞİ İNSANI ŞAŞIRTIYOR

güleyim mi ağlıyayım mı neyse bu sene tatil yapmasaydın al biletini derdim ama yok iyi yapmışsın :) 14 şubat var daha önünde ona gidebilirsiniz inşallah :)

Aynen kıs kaygılandım kaygılandım sonuç al şimdi buna da kaygılan dimiBu arada sürekli evhamda mide bulantısını tetikliyormuş içindeki korkudan dolayı vücut bebeği kabul etmiyormuş ve bulantı yapıp dışarı atmak istiyormuş altarnetif topla uğraşan bir eczacı söyledi

O BERDELERDEKİ GÖLGELERDEN BENDE ÇOK KARKARIN DAAH BİŞEY GÖRMEDİM AMA SENİN GİBİ GÖRSEM HERALDE UYUYAMAZDIM TAKMA KAFANA CANIM UYKY SERSEMLİĞİ İNSANI ŞAŞIRTIYOR

göllge değil ip gibi bi şey anlamadım ama rüyayla gerçek karıştı bence :) uyanınca kendime geldim ben çok şükür korkmam öyle şeylerden dua okuyup yattığım sürece birde ben karanlıkta yatamam mutlaka hafif aydınlık olacak hormonlara zararlı ama buda benim huyum :)

Rabbim senin gibi tatli gonlu guzel hayirli bir bebek nasip etsin insallah hayirli zamanda versin kuzum biz bilemeyizki ne zaman gelir bebislerimiz istedigin zaman gelsin bebisiniz insallah

Canım benım cok sagol Allah razı olsun Rabbım hepımıze saglıklı hayırlı bebısler nasıp etsın ınan ne ıstıyorum suan hıc bılmıyorum dılegım ne zaman hayırlı olacaksa o zaman gelmesı

geçmiş olsun canım.. hamileliktendir deyip, ihmal etmeyesin hiçbirşeyi.. Ne olur ne olmaz tatlım.. :)
Haklısın tatlım bende sık sık tuvalete çıkıyordum ama hamilelikten sanıyordum meğer bundanmış ondan gitmedim zaten doktora bir haftadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…