Sağol canım benim ya biz burda artezyen suyu kullanıyorduk belkide ondan oldu ya da Çeşme suyundan geçmiş olabilir diye düşünüyorum hiç bilemiyorum ki nerden geldi dediğin gibi çabuk geçsin inşaallah; ağlıyorum bazen mide ağrısından ama geçecek inşaallah dua edin banaçok çok geçmiş olsun tez zamanda geçer inşallah nerden gelmiş o enfeksiyonnn çabukk geri gitsinnilaçlarını sen yine de oku lütfenn doktor tedbirli olsada çok önemli
Kuzum gecmis olsun hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu sik karsilasilan durum sanirim bol bol su ic tatlim dikkat et kendine ayagini sicak tutKızlar sabahtan beri size birşey yazamadım bulantıyla boğuşuyordum, sabah dayanamadım ve acile gittik onlar gebenden bizim birşey yapmamız doğru olmaz polikliniğe çık dediler kadın doğuma gittim idrar tahlilimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor birkaç ilaç verdi bulantımda bundan oluyormuş ancak şimdi biraz ayıldım bulantı içinde bir ilaç verdi ilaç vesile oldu zevkle bir tabak yemek yiyebildim Allah'a şükürler olsun bir haftadır boşuna çekmişim bu acıyı ama işte var herşeyde bir hayır, tüm bunları yaşarken aklımdaydınız sizi ne çok seviyorum ben yaaa:):) sizler nasılsınız?
HA HA BUGÜN OKADAR ÇOK DOĞUM GÜNÜ KUTLADIM Kİ KUTLAMA GÖRÜNCE DOĞUM GÜNÜ SANDIMbebeğimm doğum günüm değil 10 gün sonra eşimle yıldönümümüz kızlarda onu kutladılar sağolsun :) bugünde doğum günü sayılır güneşi gördüm gözümü sağlıklı şekilde dünyaya açtım iyi ki doğdumm :))) teşekkür ederimmm canım benim :))
Merhaba güzel topik arkadaşlarım :) Dün iyi değildim akşamda ateşim çok yüksekti 38 derece ateşim çıktı eşim sağolsun çok uğraştı benimle karışımlar hazırladı sabah kalktım kahvaltıda hazırlamış kocam benim yaAsıl anlatmak istediğim gece yağmur yağdı ben su sesi duydum odaya su damlıyordu önce pıt pıt hızlı hızlı sonra azaladı sonrada kesildi. Sabah eşime sordum ben duymadım zaten imkansız diyor acaba cam açık kaldı ordanmı damladı dedim odanın heryerine baktım yok acaba ateşten dolayı halüsinasyonmu gördüm okadar gerçektiki hayır olsun İnşallah.
GEÇMİŞ OLSUN CANIMKızlar sabahtan beri size birşey yazamadım bulantıyla boğuşuyordum, sabah dayanamadım ve acile gittik onlar gebenden bizim birşey yapmamız doğru olmaz polikliniğe çık dediler kadın doğuma gittim idrar tahlilimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor birkaç ilaç verdi bulantımda bundan oluyormuş ancak şimdi biraz ayıldım bulantı içinde bir ilaç verdi ilaç vesile oldu zevkle bir tabak yemek yiyebildim Allah'a şükürler olsun bir haftadır boşuna çekmişim bu acıyı ama işte var herşeyde bir hayır, tüm bunları yaşarken aklımdaydınız sizi ne çok seviyorum ben yaaa:):) sizler nasılsınız?
geçmiş olsun canım.. hamileliktendir deyip, ihmal etmeyesin hiçbirşeyi.. Ne olur ne olmaz tatlım.. :)Kızlar sabahtan beri size birşey yazamadım bulantıyla boğuşuyordum, sabah dayanamadım ve acile gittik onlar gebenden bizim birşey yapmamız doğru olmaz polikliniğe çık dediler kadın doğuma gittim idrar tahlilimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor birkaç ilaç verdi bulantımda bundan oluyormuş ancak şimdi biraz ayıldım bulantı içinde bir ilaç verdi ilaç vesile oldu zevkle bir tabak yemek yiyebildim Allah'a şükürler olsun bir haftadır boşuna çekmişim bu acıyı ama işte var herşeyde bir hayır, tüm bunları yaşarken aklımdaydınız sizi ne çok seviyorum ben yaaa:):) sizler nasılsınız?
Sağol canım benim ya biz burda artezyen suyu kullanıyorduk belkide ondan oldu ya da Çeşme suyundan geçmiş olabilir diye düşünüyorum hiç bilemiyorum ki nerden geldi dediğin gibi çabuk geçsin inşaallah; ağlıyorum bazen mide ağrısından ama geçecek inşaallah dua edin bana
Sağol canım benim doğru söylüyorsun sıcak su torbası yapayım ben tedbiri elden bırakmamak lazım tez zamanda bitsin bütün enerjimi tüketti inanki biraz rahatlamak istiyorumKuzum gecmis olsun hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu sik karsilasilan durum sanirim bol bol su ic tatlim dikkat et kendine ayagini sicak tut
Rabbim senin gibi tatli gonlu guzel hayirli bir bebek nasip etsin insallah hayirli zamanda versin kuzum biz bilemeyizki ne zaman gelir bebislerimiz istedigin zaman gelsin bebisiniz insallahAmın Canım benım cok sagol ama ben bebek ısını agırdan almayı dusunuyorum bu sartlar altında bebek dusunmem ne kadar dogru sorgulanır
HA HA BUGÜN OKADAR ÇOK DOĞUM GÜNÜ KUTLADIM Kİ KUTLAMA GÖRÜNCE DOĞUM GÜNÜ SANDIMO ZAMAN İKİNCİ DOĞUMUN KUTLU OLSUN DİYELİM
evet güzel geçen 2 gün dolu dolu hatırlıyorum :):):) çok sağol nice senelerimiz olsun hepimizin 2.seneyi bebişli kutlarız inşallah :))
O BERDELERDEKİ GÖLGELERDEN BENDE ÇOK KARKARIN DAAH BİŞEY GÖRMEDİM AMA SENİN GİBİ GÖRSEM HERALDE UYUYAMAZDIM TAKMA KAFANA CANIM UYKY SERSEMLİĞİ İNSANI ŞAŞIRTIYORbende dün uyudum yarım sa sonra gözümü açtım sanki perdede ip gibi bi şey gördüm sonra kalbim attı yatak sallanıyo gibi geldi eşimi kaldırdım dedim sallanıyo muyuz eşimde korktu baktı yok dedim sallanmıyoruz ne olduysa öyle geldi geçti 3 4 gündür iyi değil uykularım huzursuzum okuyorum dualarımı yatıyorum ama çok ilginç ne oluyo ki bize
İnşallah kaygılım.
Ben bugün hadi dedim bir yurt dışına bilet bakayım hazır pegasus promosyon çıkarmışken yok yapamadım. Halbuki prag istiyorduk ama hamile kalırsam diye alamadım çok içimde kaldı.
Aynen kıs kaygılandım kaygılandım sonuç al şimdi buna da kaygılan dimidualarımız seninle evham yaptın evham yaptın şimdi evham yapacak gerçek bi sorun oldu ahh memurem ahhh ne yapayım seni hafta sonu dinlenn beyaz pamuklu iç çamaşırlarınla mutlu mutlu dolaş :)inşallah bir an önce geçerde şu ilaç kısmı kesilir en azından
İnsallah gunun gecerde hamis olursun rabbim gonlune gore versin
O BERDELERDEKİ GÖLGELERDEN BENDE ÇOK KARKARIN DAAH BİŞEY GÖRMEDİM AMA SENİN GİBİ GÖRSEM HERALDE UYUYAMAZDIM TAKMA KAFANA CANIM UYKY SERSEMLİĞİ İNSANI ŞAŞIRTIYOR
Rabbim senin gibi tatli gonlu guzel hayirli bir bebek nasip etsin insallah hayirli zamanda versin kuzum biz bilemeyizki ne zaman gelir bebislerimiz istedigin zaman gelsin bebisiniz insallah
14 ŞUBATTA BENİM DOĞUM GÜNÜMgüleyim mi ağlıyayım mı neyse bu sene tatil yapmasaydın al biletini derdim ama yok iyi yapmışsın :) 14 şubat var daha önünde ona gidebilirsiniz inşallah :)
Haklısın tatlım bende sık sık tuvalete çıkıyordum ama hamilelikten sanıyordum meğer bundanmış ondan gitmedim zaten doktora bir haftadırgeçmiş olsun canım.. hamileliktendir deyip, ihmal etmeyesin hiçbirşeyi.. Ne olur ne olmaz tatlım.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?