Aynen kıs kaygılandım kaygılandım sonuç al şimdi buna da kaygılan dimiBu arada sürekli evhamda mide bulantısını tetikliyormuş içindeki korkudan dolayı vücut bebeği kabul etmiyormuş ve bulantı yapıp dışarı atmak istiyormuş altarnetif topla uğraşan bir eczacı söyledi
Teşekkür ederim tatlım:)GEÇMİŞ OLSUN CANIM
AA BENDE BİRAZ OLSUN İŞİKTA YATARIM ÖTEKİ TÜRLÜ UYKU TUTMAZ HORMANALRA NASIL ZARARI OLUMUŞKİ ?göllge değil ip gibi bi şey anlamadım ama rüyayla gerçek karıştı bence :) uyanınca kendime geldim ben çok şükür korkmam öyle şeylerden dua okuyup yattığım sürece birde ben karanlıkta yatamam mutlaka hafif aydınlık olacak hormonlara zararlı ama buda benim huyum :)
elisa__ canım kaçırdım sanırım senin neyin var?
14 ŞUBATTA BENİM DOĞUM GÜNÜM
güleyim mi ağlıyayım mı neyse bu sene tatil yapmasaydın al biletini derdim ama yok iyi yapmışsın :) 14 şubat var daha önünde ona gidebilirsiniz inşallah :)
Farketmemişim bende güldüm okuyuncaalternatif topben anlamaya çalıştım allahh iyiliğini versin emi memurem :) bak bende korkunca sinirlenince midem bulanır arada demek bununla alakası var sende korktup kaygılandın ondan miden kötü rahat ol bebiş yerindee sen iyi ol oda olurr hiç merak etme kaygı iyi bi şey değil kaygılı olmak yok
AA BENDE BİRAZ OLSUN İŞİKTA YATARIM ÖTEKİ TÜRLÜ UYKU TUTMAZ HORMANALRA NASIL ZARARI OLUMUŞKİ ?
bende dün uyudum yarım sa sonra gözümü açtım sanki perdede ip gibi bi şey gördüm sonra kalbim attı yatak sallanıyo gibi geldi eşimi kaldırdım dedim sallanıyo muyuz eşimde korktu baktı yok dedim sallanmıyoruz ne olduysa öyle geldi geçti 3 4 gündür iyi değil uykularım huzursuzum okuyorum dualarımı yatıyorum ama çok ilginç ne oluyo ki bize
Esımle aramız bozuk canım dun söyledıgı bır soz benı cok kırdı cok zoruma gıttı kolu kanadı kırık bır serceyım
Farketmemişim bende güldüm okuyuncaRahatım artık Allah'a şükür hadi ben kaçar biraz uzanayım raporluyum bugün
Ayyy bu erkekler yeminle çok patavatsızlar. Üzülme kuzum ya onlar ne dediğini bilmiyor.
Eşimde vurcak beni yakında alıyorum hadi gidiyosss diyorum yavrum uyuyor hep bana ama bu ara vurabilir.
Bu saatten sonra hamile kalırsam her şekilde gidiyorum zaten barcelonaya, haziran başına da otel rezervasyonu yaptık yine çeşme. Bir de prag alırsam sanırım kapıdan içeri koymucak adam beni.Napayım çok seviyorum gezmeyi.
BEN HAFİF IŞIKTA EŞİMİN AĞZINI BURNUNU DAĞITIYORUM ZIFIRI KARANLIKTA NE YAPARIM BİLMEMvücudun uyurken salgıladığı hormon var ve tam karanlıkta yatın diyor uzmanlar
Farketmemişim bende güldüm okuyuncaRahatım artık Allah'a şükür hadi ben kaçar biraz uzanayım raporluyum bugün
BEN HAFİF IŞIKTA EŞİMİN AĞZINI BURNUNU DAĞITIYORUM ZIFIRI KARANLIKTA NE YAPARIM BİLMEM
OFFF BU EŞLER DÜŞÜNMEDEN KONUŞMALARI YOKMUEsımle aramız bozuk canım dun söyledıgı bır soz benı cok kırdı cok zoruma gıttı kolu kanadı kırık bır serceyım
BEN UYKUDA YAPMIYORUM CANIM UYKUDA KONUŞUP BENİ İTEKLEYEN O ÇOK KOMİK BİR KERESİNDE RÜYASINDA YATAKTA BÖCEK GÖRMÜŞ YATAKTAN Bİ FIRLADI BÖCEK DİYE BENDE FIRLADIM HANİ NERDE DİYORUM BU BANA BAKIYOR BOŞ BOŞ ANLAM VEREMEDİ NE OLDUĞUNA ÇOK GÜLMÜŞTÜM O GÜNsen bugün beni çok güldürdünn ayy bende yaparım kollar havada severim uyumayı ama eşim dibime gelir uyuduktan snra gözüne vurmamak için öyle yatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?