2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

alternatif top ben anlamaya çalıştım allahh iyiliğini versin emi memurem :) bak bende korkunca sinirlenince midem bulanır arada demek bununla alakası var sende korktup kaygılandın ondan miden kötü rahat ol bebiş yerindee sen iyi ol oda olurr hiç merak etme kaygı iyi bi şey değil kaygılı olmak yok

AA BENDE BİRAZ OLSUN İŞİKTA YATARIM ÖTEKİ TÜRLÜ UYKU TUTMAZ HORMANALRA NASIL ZARARI OLUMUŞKİ ?

güleyim mi ağlıyayım mı neyse bu sene tatil yapmasaydın al biletini derdim ama yok iyi yapmışsın :) 14 şubat var daha önünde ona gidebilirsiniz inşallah :)

Eşimde vurcak beni yakında alıyorum hadi gidiyosss diyorum yavrum uyuyor hep bana ama bu ara vurabilir.

Bu saatten sonra hamile kalırsam her şekilde gidiyorum zaten barcelonaya, haziran başına da otel rezervasyonu yaptık yine çeşme. Bir de prag alırsam sanırım kapıdan içeri koymucak adam beni. Napayım çok seviyorum gezmeyi.

Farketmemişim bende güldüm okuyuncaRahatım artık Allah'a şükür hadi ben kaçar biraz uzanayım raporluyum bugün

Senin yaşadığında enteresan bir olay uyku düzenin neden bozulduki kafaya taktığın bişeylermi oluyor acaba.

bende öyle aynen ne tatili bi tatil bitmeden öbürüne gitmeyi düşünüyorsun ne acayipsin diyorr bakma iş durumları bebiş için para koymam gerek yoksa bende senin gibi yaparım en güzeli bu hayatta yiyip içip gezmek görmekk ohhh allaha çok şükür :)) onlarında hoşuna gidiyor bakma istemiyorlar sonra bizden çok mutlu oluyorlar :)) çeşme mi bende istiyorum m:)) ama barcelona için çok iddialı konuştun allah kısmet ederse demeyi unutma bebiş bu inşallah izin verir :)

E elisa önce kendimiz için yaşayacağız tamam mı unutma kendine iyi bak iyi hissettiğin yerde iyi hissettiğin şeyleri yap :)

sen bugün beni çok güldürdünn ayy bende yaparım kollar havada severim uyumayı ama eşim dibime gelir uyuduktan snra gözüne vurmamak için öyle yatamıyorum
BEN UYKUDA YAPMIYORUM CANIM UYKUDA KONUŞUP BENİ İTEKLEYEN O ÇOK KOMİK BİR KERESİNDE RÜYASINDA YATAKTA BÖCEK GÖRMÜŞ YATAKTAN Bİ FIRLADI BÖCEK DİYE BENDE FIRLADIM HANİ NERDE DİYORUM BU BANA BAKIYOR BOŞ BOŞ ANLAM VEREMEDİ NE OLDUĞUNA ÇOK GÜLMÜŞTÜM O GÜN BEN YATARKEN PAT DİYE ATIYORUM KENDİMİ ODA SARILACAK OLUYOR YA O ANDA OLAN OLUYOR YAZIK ADAMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…