2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benimde bebiş için yatırım yapmam lazımda nedense hiç yapmıyorum nasılsa çalışıyoruz yavaş yavaş alırız diyorum 9 ayda ama eminim hamile kaldığımı öğrendiğimin 2. günü kendimi atarım mağazalara.

@elisa önce kendimiz için yaşayacağız tamam mı unutma kendine iyi bak iyi hissettiğin yerde iyi hissettiğin şeyleri yap :)

Doğru söyluyorsun ama benım öyle bır huyum varkı hıc sevmıyorum bu huyumu eger esımle aram kotuyse nereye gıdersemgıdeyım hıcbırseyden zevk almam benı bırazda olsa raharlatacak olan evıme gıdıp uyumak o yuzden cıkısta hemen evıme gıdıp uyumk ıstıyorum

Kizlar yardim çarşamba günü 27 ydi ya beta HCGdun tekrar bakti kendi doktorum 33 muş simdi öğrendim bugün için bi daha yaptırmaya gidiyorum ikisi farklı hastanelerde olmustu ondan kaynaklaniyo olabilr mi

Ammaan kıyamam... yine de hamilelikte çok sık gözlenir mide bulantısı , ondan şüphelenmemişsindir tabii...senin durum fena desene..Allahım şifa versin...
Bende hafif bir mide bulantısı ve tiksinme var..aklıma gelmesi yetiyor bazı şeylerin...onun haricinde iyiyim canım...

Oyy canımsın sen beniim...amin amiiin , hepimize sağlık versin Rabbim inşaAllah

BEN HAFİF IŞIKTA EŞİMİN AĞZINI BURNUNU DAĞITIYORUM ZIFIRI KARANLIKTA NE YAPARIM BİLMEM

Çok iyiymiş ya benimde geçenlerde yastığım ayak ucumdan çıktı nasıl yaptıysam artık

Eki Görüntüle 1272593 Eki Görüntüle 1272606 Kizlar testim bugun daha koyu cikti bi bakarmisiniz bugunde calisma yapsammi yarin mi yapayim sizce
Çok yakınlarda çatlar bitanem...ben derim ki , akşam bir tane daha yap , şöyle 7 buçuk gibi...bak bakalım hala aynı koyulukta mı , yarın da çok geç olmadan bir çalışma yapın deriim

Ben hem ikisi eşit olduğu hem koyu gördüğüm gün ve açıldığı gün çalıştım, sen bilirsin canım

Haziranda ege soğuk olmazmı? önümüzdeki yaz bende çeşmeye gitmek istiyorum

Benim eşim normalde kör bir de karanlıkta iyice sakar oluyor. Ben ondan önce yatıyorum kendisi geç yatıyor beni rahatsız etmemek için ışığı da açmıyor bir gün yatağa atlıcam diye ayak ucundan yatağın yan tarafına atladı kendisi. Korkudan gülemedim başta can havliyle bana kızmasın diye. Sonra o gülmeye başlayınca bende güldüm ama deprem oluyor gibi ses çıkmıştı. Düştüğü yere de ben düşemem duvarla o kadar az bir mesafe vardı yatak arasında sıkışıp kalmış orda 2 saat gülmüştük.

Kizlar yardim çarşamba günü 27 ydi ya beta HCGdun tekrar bakti kendi doktorum 33 muş simdi öğrendim bugün için bi daha yaptırmaya gidiyorum ikisi farklı hastanelerde olmustu ondan kaynaklaniyo olabilr mi
Hmm 2 günde bir en az iki katına çıkması gerekiyor,,, bugün baktırmanda yarar var canım...

Allah iyliğinizi , sağlığınızı versin , çok güldüm hakikaten

Canımın içi çok çok geçmiş olsun kadınların gebeyken ve gebe değilkende en büyük rahatsızlığı idrar yolları enfeksiyonu! yemek yemene sevindim enerji toplarsın birazcık hiç olmazsa, oyyy ne sana nede senin minnoşa kıyamam hiç

Çok iyiymiş ya benimde geçenlerde yastığım ayak ucumdan çıktı nasıl yaptıysam artık

Ben çift yastık yatıyorum canım eşim de yastıklarından birini bacak arası yapıyor her gün yatağın ayak ucundan topluyorum çok alışığım bu duruma. Yastığında şekli şemali kaymış durumda.

Selam kızlar hepinize :) Nasılsınız?
Bende değişiklik yok, karın ağrısıyla cebelleşiyorum :S

Ayip hocam yaptim bile ☺ kocaman bi kahkaha ikonu koynak isterdim ama telden yazdigim icin yok gaza geldim yaptim canm ama sonuç negnegatif 22 sin e kadar yaomicam ama sen de yapma ben de terazi yim ☺
ooo bende kime diyorum okey merakımız içimizdeki o sesi durdurmalıyız
bacım kaçıncı dk gördün o çizgiyi...bide bebetime güvenilmez bi marka...sen bi early al yap bence
hemen gördüm ama doğru araştırdım o markada hep öyle şeffaf bi çizgi çıkarmış onu da ancak netten alırım eczanede yoktu o gelene kadar kırmızılar gelir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…