OFFF BU EŞLER DÜŞÜNMEDEN KONUŞMALARI YOKMU
bende öyle aynen ne tatili bi tatil bitmeden öbürüne gitmeyi düşünüyorsun ne acayipsin diyorr bakma iş durumları bebiş için para koymam gerek yoksa bende senin gibi yaparım en güzeli bu hayatta yiyip içip gezmek görmekk ohhh allaha çok şükür :)) onlarında hoşuna gidiyor bakma istemiyorlar sonra bizden çok mutlu oluyorlar :)) çeşme mi bende istiyorum m:)) ama barcelona için çok iddialı konuştun allah kısmet ederse demeyi unutma bebiş bu inşallah izin verir :)
@elisa önce kendimiz için yaşayacağız tamam mı unutma kendine iyi bak iyi hissettiğin yerde iyi hissettiğin şeyleri yap :)
Ammaan kıyamam... yine de hamilelikte çok sık gözlenir mide bulantısı , ondan şüphelenmemişsindir tabii...senin durum fena desene..Allahım şifa versin...Kızlar sabahtan beri size birşey yazamadım bulantıyla boğuşuyordum, sabah dayanamadım ve acile gittik onlar gebenden bizim birşey yapmamız doğru olmaz polikliniğe çık dediler kadın doğuma gittim idrar tahlilimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor birkaç ilaç verdi bulantımda bundan oluyormuş ancak şimdi biraz ayıldım bulantı içinde bir ilaç verdi ilaç vesile oldu zevkle bir tabak yemek yiyebildim Allah'a şükürler olsun bir haftadır boşuna çekmişim bu acıyı ama işte var herşeyde bir hayır, tüm bunları yaşarken aklımdaydınız sizi ne çok seviyorum ben yaaa:):) sizler nasılsınız?
Oyy canımsın sen beniim...amin amiiin , hepimize sağlık versin Rabbim inşaAllahsenin duannn kabul olmaz mııı allah kısmet eder uygun görürsee inşallahh rabbimm seninle minik canıma sağlık versinnnnn :):):) babanızada unutmıyım duam yarım kalır tüm gece düşünürüm sizi sonra:)
Eşimde vurcak beni yakında alıyorum hadi gidiyosss diyorum yavrum uyuyor hep bana ama bu ara vurabilir.
Bu saatten sonra hamile kalırsam her şekilde gidiyorum zaten barcelonaya, haziran başına da otel rezervasyonu yaptık yine çeşme. Bir de prag alırsam sanırım kapıdan içeri koymucak adam beni.Napayım çok seviyorum gezmeyi.
BEN HAFİF IŞIKTA EŞİMİN AĞZINI BURNUNU DAĞITIYORUM ZIFIRI KARANLIKTA NE YAPARIM BİLMEM
BİZ YAPAMIYORUZ CANIM ÖYLE ŞEYLER YAPI GEREĞİ ERKELERİN ODUNLUĞUDA ORDA ÇIKIYOR İŞTE :)ögrenmelerı lazım dusunerek konusmayı bız yapsak aynı seyı ...
Çok yakınlarda çatlar bitanem...ben derim ki , akşam bir tane daha yap , şöyle 7 buçuk gibi...bak bakalım hala aynı koyulukta mı , yarın da çok geç olmadan bir çalışma yapın deriimEki Görüntüle 1272593 Eki Görüntüle 1272606 Kizlar testim bugun daha koyu cikti bi bakarmisiniz bugunde calisma yapsammi yarin mi yapayim sizce
Eşimde vurcak beni yakında alıyorum hadi gidiyosss diyorum yavrum uyuyor hep bana ama bu ara vurabilir.
Bu saatten sonra hamile kalırsam her şekilde gidiyorum zaten barcelonaya, haziran başına da otel rezervasyonu yaptık yine çeşme. Bir de prag alırsam sanırım kapıdan içeri koymucak adam beni.Napayım çok seviyorum gezmeyi.
Hmm 2 günde bir en az iki katına çıkması gerekiyor,,, bugün baktırmanda yarar var canım...Kizlar yardim çarşamba günü 27 ydi ya beta HCGdun tekrar bakti kendi doktorum 33 muş simdi öğrendim bugün için bi daha yaptırmaya gidiyorum ikisi farklı hastanelerde olmustu ondan kaynaklaniyo olabilr mi
Allah iyliğinizi , sağlığınızı versin , çok güldüm hakikatenBenim eşim normalde kör bir de karanlıkta iyice sakar oluyor. Ben ondan önce yatıyorum kendisi geç yatıyor beni rahatsız etmemek için ışığı da açmıyor bir gün yatağa atlıcam diye ayak ucundan yatağın yan tarafına atladı kendisi. Korkudan gülemedim başta can havliyle bana kızmasın diye. Sonra o gülmeye başlayınca bende güldüm ama deprem oluyor gibi ses çıkmıştı. Düştüğü yere de ben düşemem duvarla o kadar az bir mesafe vardı yatak arasında sıkışıp kalmış orda 2 saat gülmüştük.
Haziranda ege soğuk olmazmı? önümüzdeki yaz bende çeşmeye gitmek istiyorum
Canımın içi çok çok geçmiş olsun kadınların gebeyken ve gebe değilkende en büyük rahatsızlığı idrar yolları enfeksiyonu! yemek yemene sevindim enerji toplarsın birazcık hiç olmazsa, oyyy ne sana nede senin minnoşa kıyamam hiçKızlar sabahtan beri size birşey yazamadım bulantıyla boğuşuyordum, sabah dayanamadım ve acile gittik onlar gebenden bizim birşey yapmamız doğru olmaz polikliniğe çık dediler kadın doğuma gittim idrar tahlilimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor birkaç ilaç verdi bulantımda bundan oluyormuş ancak şimdi biraz ayıldım bulantı içinde bir ilaç verdi ilaç vesile oldu zevkle bir tabak yemek yiyebildim Allah'a şükürler olsun bir haftadır boşuna çekmişim bu acıyı ama işte var herşeyde bir hayır, tüm bunları yaşarken aklımdaydınız sizi ne çok seviyorum ben yaaa:):) sizler nasılsınız?
BİZ YAPAMIYORUZ CANIM ÖYLE ŞEYLER YAPI GEREĞİ ERKELERİN ODUNLUĞUDA ORDA ÇIKIYOR İŞTE :)
HA HA HA BUDA ÇOK İYİMİŞ CANIM BEBEĞİN OLURSA SAKIN YANINA KATIRMA ÇOCUK ÇAĞIZIÇok iyiymiş yabenimde geçenlerde yastığım ayak ucumdan çıktı nasıl yaptıysam artık
Çok iyiymiş yabenimde geçenlerde yastığım ayak ucumdan çıktı nasıl yaptıysam artık
ooo bende kime diyorumAyip hocam yaptim bile ☺ kocaman bi kahkaha ikonu koynak isterdim ama telden yazdigim icin yok gaza geldim yaptim canm ama sonuç negnegatif 22 sin e kadar yaomicam ama sen de yapma ben de terazi yim ☺
hemen gördüm ama doğru araştırdım o markada hep öyle şeffaf bi çizgi çıkarmış onu da ancak netten alırım eczanede yoktu o gelene kadar kırmızılar gelir bencebacım kaçıncı dk gördün o çizgiyi...bide bebetime güvenilmez bi marka...sen bi early al yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?