2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar yardim çarşamba günü 27 ydi ya beta HCGdun tekrar bakti kendi doktorum 33 muş simdi öğrendim bugün için bi daha yaptırmaya gidiyorum ikisi farklı hastanelerde olmustu ondan kaynaklaniyo olabilr mi
CANIM İKİ KATI OLMASI GEREKİYOR DEĞERİNİN TEKRAR BAKTIR İSTERSEN

Himm benim hic t cyi gecmezdi bugun siliklesir diye bekliyordum esim gelmeden once aksam bi daha yaparim test yarnda sabah gidecek ise aksamda dugun var gece geliriz ancak dugunden bu gecede calisayim o zaman

Selam kızlar hepinize :) Nasılsınız?
Bende değişiklik yok, karın ağrısıyla cebelleşiyorum :S
Oyy adet ağrıları , olsun geçsin bitsin de bir an evvel , nasipse ameliyatını ol rahat rahat..
Ne yapmaya karar verdin tahlillerini canım ?

Ayip hocam yaptim bile ☺ kocaman bi kahkaha ikonu koynak isterdim ama telden yazdigim icin yok gaza geldim yaptim canm ama sonuç negnegatif 22 sin e kadar yaomicam ama sen de yapma ben de terazi yim ☺
ooo bende kime diyorum okey merakımız içimizdeki o sesi durdurmalıyız
okey

Himm benim hic t cyi gecmezdi bugun siliklesir diye bekliyordum esim gelmeden once aksam bi daha yaparim test yarnda sabah gidecek ise aksamda dugun var gece geliriz ancak dugunden bu gecede calisayim o zaman
Süper o zaman... çalışın bu gece...yarın da gece geç çalışırsınız tatlım.. eve gelince yatmazsınız alem yaparsınız , inşaAllah bebiş geliiir

BUGÜN ŞİRKETTE KLAVYEYE KUSTUM SEBEBİDE TÜRK KAHVESİNDEN ETKİLENDİM BİRDEN ÇIKARDIM SONRA BİRİSİ YANIMA TÜRK KAHVESİ KOYMUŞTU LAVABOYA KOŞTUM LAVABODAKİLER ANLADI ZATEN NE ALKA BU KUSMALAR FELAN DEDİLER ÜŞÜTTÜM DEDİM :)[/QUOTE]
anlamamıştır o zaman giz sen doktora gittin mi ne diyor bebişine yesin teyzesi onu

Oyy adet ağrıları , olsun geçsin bitsin de bir an evvel , nasipse ameliyatını ol rahat rahat..
Ne yapmaya karar verdin tahlillerini canım ?

Evet canım, aslında ağrıya bile şükrettim dün olunca. Beklemek ve olamamak çok kötü çünkü.
Dün doktorla tekrar yazıştım, size mail attıktan sonra adet oldum dedim. Adam da cebini verdi, adetin bitince hemen ara, ameliyatı kararlaştıralım dedi. Ultrasonlar diğer doktorda dedim, sorun olmaz dedi ona da. Kadın doktoru aramadım o öyle diyince :) Sen nasılsın bakiim kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…