canm bu gece calısma olmazsa sen sabah calısma yap benceEki Görüntüle 1272593 Eki Görüntüle 1272606 Kizlar testim bugun daha koyu cikti bi bakarmisiniz bugunde calisma yapsammi yarin mi yapayim sizce
CANIM İKİ KATI OLMASI GEREKİYOR DEĞERİNİN TEKRAR BAKTIR İSTERSENKizlar yardim çarşamba günü 27 ydi ya beta HCGdun tekrar bakti kendi doktorum 33 muş simdi öğrendim bugün için bi daha yaptırmaya gidiyorum ikisi farklı hastanelerde olmustu ondan kaynaklaniyo olabilr mi
HA HA HA BUDA ÇOK İYİMİŞ CANIM BEBEĞİN OLURSA SAKIN YANINA KATIRMA ÇOCUK ÇAĞIZI
Himm benim hic t cyi gecmezdi bugun siliklesir diye bekliyordum esim gelmeden once aksam bi daha yaparim test yarnda sabah gidecek ise aksamda dugun var gece geliriz ancak dugunden bu gecede calisayim o zamanÇok yakınlarda çatlar bitanem...ben derim ki , akşam bir tane daha yap , şöyle 7 buçuk gibi...bak bakalım hala aynı koyulukta mı , yarın da çok geç olmadan bir çalışma yapın deriim
Ben hem ikisi eşit olduğu hem koyu gördüğüm gün ve açıldığı gün çalıştım, sen bilirsin canım
ben ıyıyım canım dukkandayım calısıyorum.gecmıs olsun sıcak tut ayaklarınıSelam kızlar hepinize :) Nasılsınız?
Bende değişiklik yok, karın ağrısıyla cebelleşiyorum :S
Oyy adet ağrıları , olsun geçsin bitsin de bir an evvel , nasipse ameliyatını ol rahat rahat..Selam kızlar hepinize :) Nasılsınız?
Eki Görüntüle 1272593 Eki Görüntüle 1272606 Kizlar testim bugun daha koyu cikti bi bakarmisiniz bugunde calisma yapsammi yarin mi yapayim sizce
Selam kızlar hepinize :) Nasılsınız?
ooo bende kime diyorumAyip hocam yaptim bile ☺ kocaman bi kahkaha ikonu koynak isterdim ama telden yazdigim icin yok gaza geldim yaptim canm ama sonuç negnegatif 22 sin e kadar yaomicam ama sen de yapma ben de terazi yim ☺
okeyÖyle bir sorunum yok benim... Benim konuştuğumda bile anlaşılmaz melez olduğum... Ancak anlatmam lazım :)
Anneannemlerle görüşüyoruz evet.. arada bir de olsa... onlar çok aile bağları düşkün bir aile değiller maalesef..
Oyy ya , benim arkadaşım da önce ıshal sonra kabız olmuş , benim gidişatım da oraya dönük herhalde... Allah yardım etsin.. sabahları aç karnına ılık su iç muhakkak...
Heeeyyy kızarım saaannaaa 5 gün varken bu çok normal , sakın umitsiz olma hemen e mi kuzumm
Üzüldüm..maalesef öyleleri de var..Rabbim hidayet nasip etsin canım benim :)
Canım ovulasyon adetten hemen sonra hafif koyu , yumurtlamaya yakın ise daha açık olur..o yine koyulaşacak sen hiiiç merak etme tatlım benim
Vallahi , bebetime kötüdür mötüdür bende hep okudum...ama eğer ki hamileysen o ikinci çizgiyi pembe çıkartıyor...kendimden biliyorum.. adetime 4 gün varken pembe bir şekilde çıkardı bebetime...hemde iki kere yaptım...ikisinde de..
Süper o zaman... çalışın bu gece...yarın da gece geç çalışırsınız tatlım.. eve gelince yatmazsınız alem yaparsınız , inşaAllah bebiş geliiirHimm benim hic t cyi gecmezdi bugun siliklesir diye bekliyordum esim gelmeden once aksam bi daha yaparim test yarnda sabah gidecek ise aksamda dugun var gece geliriz ancak dugunden bu gecede calisayim o zaman
Eki Görüntüle 1272593 Eki Görüntüle 1272606 Kizlar testim bugun daha koyu cikti bi bakarmisiniz bugunde calisma yapsammi yarin mi yapayim sizce
Sabah cok erken gidecek ise gece yapsammi acabacanm bu gece calısma olmazsa sen sabah calısma yap bence
Yok kısss, adet oldum dün
Oyy adet ağrıları , olsun geçsin bitsin de bir an evvel , nasipse ameliyatını ol rahat rahat..
Ne yapmaya karar verdin tahlillerini canım ?
Çalış bu geceee muhakkak çalışşşSabah cok erken gidecek ise gece yapsammi acaba
bence yap canım yrnda dugunden geldıkten snra yaparsınz ben ustuste yapmıstım koyu gördugumdeSabah cok erken gidecek ise gece yapsammi acaba
Neeeeeyyyyyy kaçırmışım ben hala olmadın sanıyorum geçen ay yumoş çok geç çatlamış o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?