2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bence bugün de çalışma olsun mutlaka canım.

Süper o zaman... çalışın bu gece...yarın da gece geç çalışırsınız tatlım.. eve gelince yatmazsınız alem yaparsınız , inşaAllah bebiş geliiir

Eşinde spermle alakalı bir sıkıntı yoksa bir kaç gün üst üste çalış derimkaçırma şansın kalmaz ama yine sen bilirsin
Gece calisayim o zaman sperm sorunu yokta dr gun asiri yapin demisti ama ben bu geceyide degerlendireyim

Kızlar sizce benim çalışma günlerim nasul?

Adetin 11. - 15. - 16. - 19. günleri çalışma oldu. Bundan bişiy çıkar mı sizce?

Hmm iyi etmişsin canım benim... Şükret tabii , nimettir adet olmak , gecikmesi çok fena yapıyor insanı :)

Ben iyiym ya , mide bulantım var hafif hafif, tiksinme huyum başladı birde...aklıma gelmesi yetiyor bazı şeylerin... ismini duyunca fena oluyorum...geçen hafta canımın çok çektiği bir şey vardı..dün merkeze gitmişken yiyeyim dedim... giremedim dükkana... midem bulandı.. yani ben gayet hormon karmaşasındayım

ben ıyıyım canım dukkandayım calısıyorum.gecmıs olsun sıcak tut ayaklarını

Kolay gelsin tatlım, ben de işteyim. İlaçlarla geçiyo ağrım, sıcak su torbası bile bana kar etmez hiçbir zaman. İlla ilaç içicem

Bilmiyorum ki canımcım, bi acayiplik oldu bu ay ama anlamadım. 1 haftaya ameliyatımı olucam inşallah.

Adet geciktiğinde rahim bebeğe kendini hazırlar diyorlar bu konuyu bir araştır derim ben bayağı okumuştum geciktiğinin ertesi ayı hep hamile kalmışlar.

anlamamıştır o zaman giz sen doktora gittin mi ne diyor bebişine yesin teyzesi onu [/QUOTE]
CANIM YAKIN ZAMANDA GİDECEİĞİM İNŞALLAH HABER EDERİM SİZLEREDE

countryrose bebeğim sen hala doktora gitmedin mi gerçekten Pamukprncess sorunca aklıma geldi bak. Ne zaman gideceksin giz çocuğun cinsiyeti belli olacak nerdeyse.
BU ARADA KALVYEYİ ATMADIM KOMPLESİNE DEĞİL ALT TARINA GFELDİ ÇOĞUNLUJK MASAMA PÜSKÜRDÜ

YOK DAHA GİTMEDİM VARYA BU SEFER HİÇ TEZ CANLI DEĞİLİM ASLINDA ŞU MİDE BULANTIMA ÇARE İÇİN GİDİCEM YAKIN ZAMANDA GİDİCEM SÜPRİZ YAPACAM SİZE BEBEKLE

Ayy minnakın yapıyo işte hep onları :) Maşallah minik kuzuna annesi, büyüyo yavrun

Adet geciktiğinde rahim bebeğe kendini hazırlar diyorlar bu konuyu bir araştır derim ben bayağı okumuştum geciktiğinin ertesi ayı hep hamile kalmışlar.
Bunun bir örneği de benim herhalde... geçen ay adetim tam 11 gün gecikti...

anlamamıştır o zaman giz sen doktora gittin mi ne diyor bebişine yesin teyzesi onu [/QUOTE]
Aaa mgul sen hamile misin. Ben kaçırmış im sayfalar çabuk ilerliyor ve önceki kadar çok giremiyorum. Hamileysen çok mutlu oldum gerçekten

Ayip hocam yaptim bile ☺ kocaman bi kahkaha ikonu koynak isterdim ama telden yazdigim icin yok gaza geldim yaptim canm ama sonuç negnegatif 22 sin e kadar yaomicam ama sen de yapma ben de terazi yim ☺
ooo bende kime diyorum okey merakımız içimizdeki o sesi durdurmalıyız
Ac karnina elmasuyu veya puresi ye o dacfena söküyorben bi de sigara icerdim hemen tuvalete kosardim.ama senin icin tehlikelu biraz.
arada kaçamak içtiğim oluyor tamam tatlım muck.. elma yerim bol kayısı da var :)

Umarım benim de öyle olur yaaa, bakalım ameliyattan sonra ağrım sızım olmazsa tam yumoş günleri oluyo, çalışabilirsek bi ihtimal kasımda olabilir. Hazır polipler de gitmişken oldu oldu o zaman.

Ayy minnakın yapıyo işte hep onları :) Maşallah minik kuzuna annesi, büyüyo yavrun
Evet kuşum o yapıyor ... Sağlıkla büyüsün , katlanırız artık.. baba idare edecek bizi ne yapalım
Ağrıların yarın geçer canım, bugüncük sabret , adet ağrısı da fena oluyor he...

kaygılım tamam seni dinleyeceğim ben ama bugün olacak oldu yani kasma konusunda bi keresinde tam 1 saat cebelleştim ne illet ben bebekken taa varmış o zaman da fitil kullanırlarmış

Umarım benim de öyle olur yaaa, bakalım ameliyattan sonra ağrım sızım olmazsa tam yumoş günleri oluyo, çalışabilirsek bi ihtimal kasımda olabilir. Hazır polipler de gitmişken oldu oldu o zaman.

Olcak inşalah tospaaammmm o bebek o göbüşe gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…