Bence bugün de çalışma olsun mutlaka canım.
Süper o zaman... çalışın bu gece...yarın da gece geç çalışırsınız tatlım.. eve gelince yatmazsınız alem yaparsınız , inşaAllah bebiş geliiir
Gece calisayim o zaman sperm sorunu yokta dr gun asiri yapin demisti ama ben bu geceyide degerlendireyimEşinde spermle alakalı bir sıkıntı yoksa bir kaç gün üst üste çalış derimkaçırma şansın kalmaz ama yine sen bilirsin
Hmm iyi etmişsin canım benim... Şükret tabii , nimettir adet olmak , gecikmesi çok fena yapıyor insanı :)Evet canım, aslında ağrıya bile şükrettim dün olunca. Beklemek ve olamamak çok kötü çünkü.
Dün doktorla tekrar yazıştım, size mail attıktan sonra adet oldum dedim. Adam da cebini verdi, adetin bitince hemen ara, ameliyatı kararlaştıralım dedi. Ultrasonlar diğer doktorda dedim, sorun olmaz dedi ona da. Kadın doktoru aramadım o öyle diyince :) Sen nasılsın bakiim kuzum?
ben ıyıyım canım dukkandayım calısıyorum.gecmıs olsun sıcak tut ayaklarını
Bilmiyorum ki canımcım, bi acayiplik oldu bu ay ama anlamadım. 1 haftaya ameliyatımı olucam inşallah.
Kızlar sizce benim çalışma günlerim nasul?
Adetin 11. - 15. - 16. - 19. günleri çalışma oldu. Bundan bişiy çıkar mı sizce?
anlamamıştır o zaman giz sen doktora gittin mi ne diyor bebişine yesin teyzesi onuBUGÜN ŞİRKETTE KLAVYEYE KUSTUM SEBEBİDE TÜRK KAHVESİNDEN ETKİLENDİM BİRDEN ÇIKARDIM SONRA BİRİSİ YANIMA TÜRK KAHVESİ KOYMUŞTU LAVABOYA KOŞTUM LAVABODAKİLER ANLADI ZATEN NE ALKA BU KUSMALAR FELAN DEDİLER ÜŞÜTTÜM DEDİM :)
Çıkabilir elbet... 14.15.16 çalışmıştım benKızlar sizce benim çalışma günlerim nasul?
Adetin 11. - 15. - 16. - 19. günleri çalışma oldu. Bundan bişiy çıkar mı sizce?
BU ARADA KALVYEYİ ATMADIM KOMPLESİNE DEĞİL ALT TARINA GFELDİ ÇOĞUNLUJK MASAMA PÜSKÜRDÜcountryrose bebeğim sen hala doktora gitmedin mi gerçekten Pamukprncess sorunca aklıma geldi bak. Ne zaman gideceksin giz çocuğun cinsiyeti belli olacak nerdeyse.
Hmm iyi etmişsin canım benim... Şükret tabii , nimettir adet olmak , gecikmesi çok fena yapıyor insanı :)
Ben iyiym ya , mide bulantım var hafif hafif, tiksinme huyum başladı birde...aklıma gelmesi yetiyor bazı şeylerin... ismini duyunca fena oluyorum...geçen hafta canımın çok çektiği bir şey vardı..dün merkeze gitmişken yiyeyim dedim... giremedim dükkana... midem bulandı.. yani ben gayet hormon karmaşasındayım
Bunun bir örneği de benim herhalde... geçen ay adetim tam 11 gün gecikti...Adet geciktiğinde rahim bebeğe kendini hazırlar diyorlar bu konuyu bir araştır derim ben bayağı okumuştum geciktiğinin ertesi ayı hep hamile kalmışlar.
anlamamıştır o zaman giz sen doktora gittin mi ne diyor bebişine yesin teyzesi onuBUGÜN ŞİRKETTE KLAVYEYE KUSTUM SEBEBİDE TÜRK KAHVESİNDEN ETKİLENDİM BİRDEN ÇIKARDIM SONRA BİRİSİ YANIMA TÜRK KAHVESİ KOYMUŞTU LAVABOYA KOŞTUM LAVABODAKİLER ANLADI ZATEN NE ALKA BU KUSMALAR FELAN DEDİLER ÜŞÜTTÜM DEDİM :)
ooo bende kime diyorumAyip hocam yaptim bile ☺ kocaman bi kahkaha ikonu koynak isterdim ama telden yazdigim icin yok gaza geldim yaptim canm ama sonuç negnegatif 22 sin e kadar yaomicam ama sen de yapma ben de terazi yim ☺
arada kaçamak içtiğim oluyorAc karnina elmasuyu veya puresi ye o dacfena söküyorben bi de sigara icerdim hemen tuvalete kosardim.ama senin icin tehlikelu biraz.
Adet geciktiğinde rahim bebeğe kendini hazırlar diyorlar bu konuyu bir araştır derim ben bayağı okumuştum geciktiğinin ertesi ayı hep hamile kalmışlar.
16 ve 19 için ihtimal yüksek bence.
Evet kuşum o yapıyor ... Sağlıkla büyüsün , katlanırız artık.. baba idare edecek bizi ne yapalımAyy minnakın yapıyo işte hep onları :) Maşallah minik kuzuna annesi, büyüyo yavrun
Çalış bu geceee muhakkak çalışşş
tesekkur ederim kizlar ben operasyona hazirlik yapayim gece calisayim ahh kocisim zavallim hic biseyden haberi yok ben haberleseyim kocislebence yap canım yrnda dugunden geldıkten snra yaparsınz ben ustuste yapmıstım koyu gördugumde
Çıkabilir elbet... 14.15.16 çalışmıştım ben
kaygılım tamam seni dinleyeceğim ben ama bugün olacak oldu yani kasma konusunda bi keresinde tam 1 saat cebelleştim ne illet ben bebekken taa varmış o zaman da fitil kullanırlarmışkayısının üstüne su mutlaka zorlamayı sakın bir daha yapma ya hamişsenkayısılı form çayda alabilirsin . zeytinyağı bunlar hep etkili yumuşatır . saçların içinse ilde sarımsak yapı bulursan tavsiye ederim bitkisel arkadaşıma çok iyi gelmişti stress yokkk:)
Umarım benim de öyle olur yaaa, bakalım ameliyattan sonra ağrım sızım olmazsa tam yumoş günleri oluyo, çalışabilirsek bi ihtimal kasımda olabilir. Hazır polipler de gitmişken oldu oldu o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?