- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
off pancarım şu bat gelse de kırmızıyı görürsem doğğru cildiyeye gidecem :)zorlama kendini sakınnn, stresin yaptığını sanırım hiçbir hastalık yapmıyor insana kuşum, dr.uda ihmal etme bak haftasonu geldi bile
19 neden sence? 16'yı anlarım da 19'u anlamadım.
ooo bende kime diyorumokey merakımız içimizdeki o sesi durdurmalıyız
arada kaçamak içtiğim oluyortamam tatlım muck.. elma yerim bol kayısı da var :)
arkadaşım hataydan gönderecek saf daha bişey gelmedi kitatlım saf güzel zeytinyağı varmı? doğal olanlardan ama, market usulü değil, sabah akşam aç karnına bir çorba kaşığı içi 2 günde söker atar çok rahatlarsın geçen aylarda banada olmuştu ölüyordum resmen bunu yaptım rahatladım
bir 2. side akşamdan ılık suya 2-3 adet kayısı kurusu at, üzerini kapat, sabah aç karnına suyu iç, kayısıları ye, buda faydalı olur inşallahhh
Önümüzdeki 1 hafta gün aşırı calısmaya devam et kesinlikle.Himm benim hic t cyi gecmezdi bugun siliklesir diye bekliyordum esim gelmeden once aksam bi daha yaparim test yarnda sabah gidecek ise aksamda dugun var gece geliriz ancak dugunden bu gecede calisayim o zaman
O zaman inşaAllah gelmiştir bebiş bitanem,,, inşaAllaaahh ...O 16'yı siz çalışın demiştiniz bende daha bugün koyu görürüm demiştim halbuki bir gün öncesi görmüşüm çatladığı gündü o gün ondan çalıştım topik uğurlu gelir inş.
oowww yakalandık umarım dikkatinizi çekmez demiştim amaSen hala sigarayı bırakmadın mı? Duymamış olayım!!!
Çünkü Mogiş en son doktora gittiğinde yumurtaları aktifti, doktor ona şimdiden itibaren de 3-5 gün daha ilişki olsun demişti. Yani bizim yumoş bitti zannettiğimiz günler için doktor onları da değerlendir demişti. Bence bizim en büyük hatamız o. Yumoş başlayıp akıntıyı gördükten sonra 2-3 çalışıp yetmiştir diyoruz, ama adete kadar yine günaşırı devam etmek daha garantili.
Amaniiiinn... deli kız... içme ne olursun , sana çok zararoowww yakalandık umarım dikkatinizi çekmez demiştim amastresten içtim bi ara 2 haftada 1 paket gitti
Aaa mgul sen hamile misin. Ben kaçırmış im sayfalar çabuk ilerliyor ve önceki kadar çok giremiyorum. Hamileysen çok mutlu oldum gerçekten[/QUOTE]anlamamıştır o zaman giz sen doktora gittin mi ne diyor bebişine yesin teyzesi onu
evet doğru tatlım bakma sen bana bi ara içerim sonra 2 ay aklıma bile gelmez öyle tiryakisi olamıyorum olmayayım da zaten :) bata kadar içmak yok sonrasını bilmiyorum bazen çok stres yapıp alıyorumAmaniiiinn... deli kız... içme ne olursun , sana çok zararher şeyden önce SANA , bunu sakın unutma...
Çünkü Mogiş en son doktora gittiğinde yumurtaları aktifti, doktor ona şimdiden itibaren de 3-5 gün daha ilişki olsun demişti. Yani bizim yumoş bitti zannettiğimiz günler için doktor onları da değerlendir demişti. Bence bizim en büyük hatamız o. Yumoş başlayıp akıntıyı gördükten sonra 2-3 çalışıp yetmiştir diyoruz, ama adete kadar yine günaşırı devam etmek daha garantili.
Dun gece calistim bu gece calismayayim mi gun asiri mi devam edeyim kafam karistiÖnümüzdeki 1 hafta gün aşırı calısmaya devam et kesinlikle.
oowww yakalandık umarım dikkatinizi çekmez demiştim amastresten içtim bi ara 2 haftada 1 paket gitti
Ya o senin stresini mi giderir bitanem Allah aşkına... o ancak zarar veriyor , maddi manevi... sakın sarılma ona...evet doğru tatlım bakma sen bana bi ara içerim sonra 2 ay aklıma bile gelmez öyle tiryakisi olamıyorum olmayayım da zaten :) bata kadar içmak yok sonrasını bilmiyorum bazen çok stres yapıp alıyorum
değilimAaa mgul sen hamile misin. Ben kaçırmış im sayfalar çabuk ilerliyor ve önceki kadar çok giremiyorum. Hamileysen çok mutlu oldum gerçekten
Yumoşa bak ya o kadar uzun süre yaşayabiliyor mu ki çatladıktan sonra nasıl aktif oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?