2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

19 neden sence? 16'yı anlarım da 19'u anlamadım.

Çünkü Mogiş en son doktora gittiğinde yumurtaları aktifti, doktor ona şimdiden itibaren de 3-5 gün daha ilişki olsun demişti. Yani bizim yumoş bitti zannettiğimiz günler için doktor onları da değerlendir demişti. Bence bizim en büyük hatamız o. Yumoş başlayıp akıntıyı gördükten sonra 2-3 çalışıp yetmiştir diyoruz, ama adete kadar yine günaşırı devam etmek daha garantili.

arkadaşım hataydan gönderecek saf daha bişey gelmedi ki marketinki de kullandığım halde pek güvenemiyorum

Himm benim hic t cyi gecmezdi bugun siliklesir diye bekliyordum esim gelmeden once aksam bi daha yaparim test yarnda sabah gidecek ise aksamda dugun var gece geliriz ancak dugunden bu gecede calisayim o zaman
Önümüzdeki 1 hafta gün aşırı calısmaya devam et kesinlikle.

Hımmm ama ben 3 günde bir şeklinde devam ederim artık. 2 güne bir bize çok geliyor. Yorgunuz argınız.

anlamamıştır o zaman giz sen doktora gittin mi ne diyor bebişine yesin teyzesi onu
Aaa mgul sen hamile misin. Ben kaçırmış im sayfalar çabuk ilerliyor ve önceki kadar çok giremiyorum. Hamileysen çok mutlu oldum gerçekten[/QUOTE]
değilim ve testte de bişi çıkmadı bata 5 gün kaldı

Amaniiiinn... deli kız... içme ne olursun , sana çok zarar her şeyden önce SANA , bunu sakın unutma...
evet doğru tatlım bakma sen bana bi ara içerim sonra 2 ay aklıma bile gelmez öyle tiryakisi olamıyorum olmayayım da zaten :) bata kadar içmak yok sonrasını bilmiyorum bazen çok stres yapıp alıyorum

Yumoşa bak ya o kadar uzun süre yaşayabiliyor mu ki çatladıktan sonra nasıl aktif oluyor?

evet doğru tatlım bakma sen bana bi ara içerim sonra 2 ay aklıma bile gelmez öyle tiryakisi olamıyorum olmayayım da zaten :) bata kadar içmak yok sonrasını bilmiyorum bazen çok stres yapıp alıyorum
Ya o senin stresini mi giderir bitanem Allah aşkına... o ancak zarar veriyor , maddi manevi... sakın sarılma ona...

Lovely35 bence günlerin iyi kaliteli sperm olmuştur ben arka arkaya yaptım bakalım iyi mi yapmışım yumoş ne zaman çatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…