değilimAaa mgul sen hamile misin. Ben kaçırmış im sayfalar çabuk ilerliyor ve önceki kadar çok giremiyorum. Hamileysen çok mutlu oldum gerçekten
Lovely35 bence günlerin iyi kaliteli sperm olmuştur ben arka arkaya yaptım bakalım iyi mi yapmışım yumoş ne zaman çatladı
Hımmm ama ben 3 günde bir şeklinde devam ederim artık. 2 güne bir bize çok geliyor. Yorgunuz argınız.
Valla Mogiş'e doktor dediğine göre yaşıyo demek ki canımcım. İşte biz saf gibi bırkaıyoruz çalışmayı.
Bu ay adete kadar 3 gün arayla devam edeyim madem.
Dün bir arkadaşımla sohbet ettik bebek varmı dedi bende bat a 5 gün var dedim Bat ne dediKendisi ilk aydan hamile kaldığı için hiç bilmiyor böyle şeyleri Önce bat anlattım sonra sat sonra yumurtlama ve ovulasyon nedir bunlardan bahsettim. bukadar detaymı varmış nekadar bilgilisin dedi
Geçmiş olsun tatlım daha iyi olmana sevindim :)Kızlar sabahtan beri size birşey yazamadım bulantıyla boğuşuyordum, sabah dayanamadım ve acile gittik onlar gebenden bizim birşey yapmamız doğru olmaz polikliniğe çık dediler kadın doğuma gittim idrar tahlilimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor birkaç ilaç verdi bulantımda bundan oluyormuş ancak şimdi biraz ayıldım bulantı içinde bir ilaç verdi ilaç vesile oldu zevkle bir tabak yemek yiyebildim Allah'a şükürler olsun bir haftadır boşuna çekmişim bu acıyı ama işte var herşeyde bir hayır, tüm bunları yaşarken aklımdaydınız sizi ne çok seviyorum ben yaaa:):) sizler nasılsınız?
yok yok gerçekten çoğu nsan bilmiyor :) benim doktora ovülasyon kiti kullandım dedim o nasıl birşey dediAynı dialoğu ben ofisteki arkadaşımla yaşadım ay ne saflar ayol ya da numara çekiyorlar biz uğraşmadık diye göstermek için bilmiyorum.
Gercekten bilmiyorlar canim bende burdakilere anlatamiyorum esim 3 hafta yanimda yoktu giderken adettim geldiginde adetime az kalmisti esimin yengesi hadi bakalim bu ay bebis olur calisirsiniz dedi bende yumum gecti dedim o ney diyor 3 tane cocugu var bilmiyorAynı dialoğu ben ofisteki arkadaşımla yaşadım ay ne saflar ayol ya da numara çekiyorlar biz uğraşmadık diye göstermek için bilmiyorum.
yok yok gerçekten çoğu nsan bilmiyor :) benim doktora ovülasyon kiti kullandım dedim o nasıl birşey dedişaşırdım.hemen anlatmaya basladım ilgiyle dinledi beni kadın :) şimdi gidince hemen tanıyor sohbet falan ediyoruz :)
Gercekten bilmiyorlar canim bende burdakilere anlatamiyorum esim 3 hafta yanimda yoktu giderken adettim geldiginde adetime az kalmisti esimin yengesi hadi bakalim bu ay bebis olur calisirsiniz dedi bende yumum gecti dedim o ney diyor 3 tane cocugu var bilmiyor
Yok artık o doktor mesleği bıraksın lütfen.
Lovely35 bende bilmiyordum ilk hamile kaldığım da nasıl çalıştın giz neler yaptın anlat demiştin ya valla bilmiyordum
kızlar abimin düğünü var 30 kasımda aslında önce yaz ayında olacaktı ona göre kıyafet falan almıştım beyaz fakir kol bi ceket alt kısım içinde açık yeşil bi etek almıştım şimdi düğün ertelendi çok da kış değil ama kış sayılır şimdi bu aldıklarım giyilir mi acaba yoksa tekrardan başka bişi mi almam gerek
bence süper çalışma zamanları valla bu işten beyler baya karlı çıkıyor yaniKaliteli olsun diye bu ay bayram yaptı bizimki yiyecekler geldi gitti önüne paşanın. Beni boşa yorduysa yirim onu.
16. gün çatladı. 13. gün başlamıştı akıntılarım 15-16 ilişki oldu bir daha 19 oldu işte yani dün.
Ben çoğu şeyi senden burdan öğrendim yani yumu takvim ile biliyordum ama testen hiç haberim yoktu öğrenmek güzel aslındaKuzum tamam da biz yumurtlama günü diye bildiğimiz şeyi eskiler takvim yöntemi olarak biliyor. Ovulasyona kitlerini bilmemelerine saygım sonsuz hak veririm gebelik testi gibi duruyorlar ve bende araştırarak öğrendim yaparkende burdaki bir kaç arkadaşım sağolsun çok yardımcı olmuştu bana ama adetten 14 gün sonra dikkat edilmesi gerektiğini eskiler bile biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?