- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
değilimve testte de bişi çıkmadı bata 5 gün kaldı
cekette olmaz çünkü sırtı transparanCanım altına siyah pantolon içine şık bir gömlekle kışa uydurabilirsin gibi geliyor ama açık yeşil etek olmaz gibi.
Ben çoğu şeyi senden burdan öğrendim yani yumu takvim ile biliyordum ama testen hiç haberim yoktu öğrenmek güzel aslında
cekette olmaz çünkü sırtı transparanof ya hiç olmadık yere masraf çıktı yaa
off artık mecburen alıcam bişiO zaman elbise al tek parça en kolayı canım.
değilimve testte de bişi çıkmadı bata 5 gün kaldı
olsun ama takviye yapın bol bol bence türk kahvesini de unutma çatlayınca taze sperm olsun içerde aşkla buluşsunlar ordaTatlim dun calistim bugunde olsun mu
Bi de benimki oyle olsa hic bse yemiyor delirtti beni.bininsan muz yemez mi zorla ikinciyi verdim elinebence süper çalışma zamanları valla bu işten beyler baya karlı çıkıyor yanibakalım benim her gün oldu kimin tutsa sırada bende o aralıkları deneyeceğim
sorma ben 20 yıllık evli bayana anlattım yumurtlama günü mü olurmuş dedi sen dinleme öyle şeyleri dedi gülsem m ağlasam mıDün bir arkadaşımla sohbet ettik bebek varmı dedi bende bat a 5 gün var dedim Bat ne dediKendisi ilk aydan hamile kaldığı için hiç bilmiyor böyle şeyleri Önce bat anlattım sonra sat sonra yumurtlama ve ovulasyon nedir bunlardan bahsettim. bukadar detaymı varmış nekadar bilgilisin dedi
Ben dun calistim pisman oldum onda onceki gun zaten olmustu.bu gecede devam.yarinda aksam ustu olur pazar da sabah.ayy biri beni durdursunDun gece calistim bu gece calismayayim mi gun asiri mi devam edeyim kafam karisti
Canım yumurta daha catlamadı dun calısma olduysa eger bugun olmasın bence.hem spermler dinlenmiş daha güçlü olur.içeride zaten dünden kalma sperm vardır bugun.ayaklarını üşütme her duştan sonrada karın bölgene soğuk su tut.soğuk soermin rahimde daha uzun süre canlı kalmasına etkilidir.benim tavsiyem böyle doğrusuna sen karar vereceksin :)Dun gece calistim bu gece calismayayim mi gun asiri mi devam edeyim kafam karisti
Himm haklisin olacak olduktan sonra olur kismet yarin calisayim o zaman tesekkur ederimCanım yumurta daha catlamadı dun calısma olduysa eger bugun olmasın bence.hem spermler dinlenmiş daha güçlü olur.içeride zaten dünden kalma sperm vardır bugun.ayaklarını üşütme her duştan sonrada karın bölgene soğuk su tut.soğuk soermin rahimde daha uzun süre canlı kalmasına etkilidir.benim tavsiyem böyle doğrusuna sen karar vereceksin :)
Gece gelecek isten 1 de geliyor kahve icmez o saatte sabahta erken gidecek ise yarin yaparim olmazsa sen test mi yaptin kuzumolsun ama takviye yapın bol bol bence türk kahvesini de unutma çatlayınca taze sperm olsun içerde aşkla buluşsunlar orda
Vallahi bende oyleyim illa midem bulanana kdr yerimsoğan rahatsız etmiştir senin ufaklık sevmedii demek kiannem gibi diyeyim bana öyle diyo canın çektiyse biraz ye illa miden bulanana kadar yemek zorunda mısın benim mide biraz fazla yiyince çok kötü oluyorda :)
Ben dun calistim pisman oldum onda onceki gun zaten olmustu.bu gecede devam.yarinda aksam ustu olur pazar da sabah.ayy biri beni durdursun
Benimki guldugu icin direk pozitif oluyor bu sabah yine yaptim guldu.dun yapmasak iyiydi.nys hayirlisi olucagi varsa olur.Kiz siz bizdende hizliymissiniz benim bugun pozitif oldu dunku pozitif degilmis muhtemelen yarin catlar off ne zormus bu bebek yapmak
Mogamide dr a gitmisti pozitifi gordugunden 1 gun sonraydi sanirim dr 1-2 gune catlar demis biz adete bir iki gun kalaya kadar hep gun asiri calistik ama kismet degilmis 7 aydir hep duzenlidir iliski ama yok daha bebis demekki zamani degil daha bazende hic olmayacakmi acaba diye dusunuyorumKızlar yumurta her bünyede yaşama süresi farklıdır evet buna katılıyorum.ben ovu testlerinde pozitifi iki gün üstüste gördüm hep.silindigi günde calısma yapar gerisini keyfe bırakırdım hep.hamile kaldıgım ay pozitifi 14. Gün gördüm ilk çalısma oldu.daha sonrasında yine 15. Günde pozitifi gördüm ama calısma olmadı.taa ki 18. Güne kadar calısma olmadı.benim hiç umudum yoktu yumurta öldü die bir ay daha boşa gitti demiştim.lakin hamile oldugumu öğrenince sasırdım.ya 14. Günkü ilişkide yada 18. Günkü calısmada tutmustu.belkide pozitif cıktıktan günler sonra catladı yum bilinmez.oyuzden garantı olsun die 1 hafta süre ile gün asırı calısın diyorum.biryerde okumustum diyordukı ovu testleri pozitif oldugunda yumurtanın catlamıs oldugunu gösterir diyordu.lh hormonu yum catladıktan sonra tavan yapar ve testte pızitif cıkar yazıyordu.ama testlerde de tam tersi yazıyordu.bu konuda benimde kafam çok karısık bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?