2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aaa mgul sen hamile misin. Ben kaçırmış im sayfalar çabuk ilerliyor ve önceki kadar çok giremiyorum. Hamileysen çok mutlu oldum gerçekten
değilim ve testte de bişi çıkmadı bata 5 gün kaldı [/QUOTE]
Canim ya sonra farkettim countryrose galiba hamile. Ben seni zannettim. Belki de Allah söylemiştir inşallah hamiş olursun

Ya aslinda akisina biraksak en iyisi.tup bebekte bile direk icine birakiyorlar olmuyor.allahin isi ol derse oluyor geriso bos

Ya aslinda akisina biraksak en iyisi.tup bebekte bile direk icine birakiyorlar olmuyor.allahin isi ol derse oluyor geriso bos
Bizim sorunda bu zaten akisina biraksak hemen gelecek belkide bebisimiz insallah rabbim hepimize bebis nasip eder

Benimki de fıtık ameliyatı geçirmiş küçükken.. Kötü bişeymi ki?
Bende bilmiyorum ki cnm küçükken hep kaşırmış şişlik olurmuş hafif kasıkta. Bazen yumurtalar yukarı çıkarmış böyle durumlarda yukarı çıkınca vücut sıcaklığından spermler etkilenip ölebilirmiş diye okudum internette. Aslında çocukken olması gerekirken 3yıl önce olmuş 25 yaşındayken. O yüzden sperm örneği verse içim rahatlicak biraz. Bana önemsiz bişeymiş gibi bahsediyodu da ondan hiç şüphelenmemiştim. Ama nette okuyunca içime kurt düştü. hayırlısı olsun. Eşin kasık fıtığı ameliyatı mı olmuş cnm?

İyi akşamlar kızlarr 2 gündür giremedim ovulasyon testlerim geldi, kırmızılar bitti şimdi yarın mı başlasam testlere yoksam biraz biraz beklesemmi bilemedim incir kürüm devam ediyor 3 gün sonra 1. evre bitecek 1 hafta ara vericem ilk kez kullanıyorum bu testleri ne yapsam karar veremedim. Annemlerdeydim babam haziranda vefat etti belki saçma gelecek ama eve gittiğimde tuhaf bir şekilde babacığımın kokusunu aldım bir an. birde kızlar annem rüyasında babamı görmüş ondan su istemiş ve oda vermiş aranızda rüya tabirleriyle uğraşan veya az çok bilen varmı? sizce ne anlama geliyor benim rüyalarımada giriyor bazen bende hemen dua ediyorum uyandığım anda ( temizsem) ne demek sizce.

Canımmm benimmmm sağolasın bende biram önce iyi olmak istiyorum sürekli yatmak halsizlik çok zormuş Allah tüm hastalara şifa versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…