Hayirlisi olsun canim insallah bebislerimiz gelir kasimda gobusumuzeBenimki guldugu icin direk pozitif oluyor bu sabah yine yaptim guldu.dun yapmasak iyiydi.nys hayirlisi olucagi varsa olur.
değilimAaa mgul sen hamile misin. Ben kaçırmış im sayfalar çabuk ilerliyor ve önceki kadar çok giremiyorum. Hamileysen çok mutlu oldum gerçekten
Ya aslinda akisina biraksak en iyisi.tup bebekte bile direk icine birakiyorlar olmuyor.allahin isi ol derse oluyor geriso bosMogamide dr a gitmisti pozitifi gordugunden 1 gun sonraydi sanirim dr 1-2 gune catlar demis biz adete bir iki gun kalaya kadar hep gun asiri calistik ama kismet degilmis 7 aydir hep duzenlidir iliski ama yok daha bebis demekki zamani degil daha bazende hic olmayacakmi acaba diye dusunuyorum
Bizim sorunda bu zaten akisina biraksak hemen gelecek belkide bebisimiz insallah rabbim hepimize bebis nasip ederYa aslinda akisina biraksak en iyisi.tup bebekte bile direk icine birakiyorlar olmuyor.allahin isi ol derse oluyor geriso bos
Insallah canim insallahBizim sorunda bu zaten akisina biraksak hemen gelecek belkide bebisimiz insallah rabbim hepimize bebis nasip eder
Bende bilmiyorum ki cnm küçükken hep kaşırmış şişlik olurmuş hafif kasıkta. Bazen yumurtalar yukarı çıkarmış böyle durumlarda yukarı çıkınca vücut sıcaklığından spermler etkilenip ölebilirmiş diye okudum internette. Aslında çocukken olması gerekirken 3yıl önce olmuş 25 yaşındayken. O yüzden sperm örneği verse içim rahatlicak biraz. Bana önemsiz bişeymiş gibi bahsediyodu da ondan hiç şüphelenmemiştim. Ama nette okuyunca içime kurt düştü.Benimki de fıtık ameliyatı geçirmiş küçükken.. Kötü bişeymi ki?
Kizlar yaptirdim kan tesi şöyle ki çarşamba 27 perşembe 33 (ama farklı hastanede) bugün 123 nasil iyi mi
Onlari dusunmen icin erken.dis gebelikte deger genelde dengesiz olur.kasiklarinda cok siddetli agri ve lekenlen yoksa hic korkma daha erken insallah daha da katlanip gidicek
Kizlar yaptirdim kan tesi şöyle ki çarşamba 27 perşembe 33 (ama farklı hastanede) bugün 123 nasil iyi mi
Tospaaa canim diş gebelik değildir demi
evet ya gercektende zormuş millet nasıl kazara hamile kalıyo şaşıyo insanKiz siz bizdende hizliymissiniz benim bugun pozitif oldu dunku pozitif degilmis muhtemelen yarin catlar off ne zormus bu bebek yapmak
ben abone oldum daha bebiş bile ortada yokken. netten habire bebek kıyafetleri zıbınları filan resimleri görüyorumolmayan bebeğime net den zıbın aldım ...allah sonumuzu hayır etsin
Ben bebek arabasini aylar once aldimolmayan bebeğime net den zıbın aldım ...allah sonumuzu hayır etsin
Teşekkürler:):)Geçmiş olsun tatlım daha iyi olmana sevindim :)
Canımmm benimmmm sağolasın bende biram önce iyi olmak istiyorum sürekli yatmak halsizlik çok zormuş Allah tüm hastalara şifa versin:)Canımın içi çok çok geçmiş olsun kadınların gebeyken ve gebe değilkende en büyük rahatsızlığı idrar yolları enfeksiyonu! yemek yemene sevindim enerji toplarsın birazcık hiç olmazsa, oyyy ne sana nede senin minnoşa kıyamam hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?