Canımmm tatlımmm benimmmm iyi ol hep inşaallah; ben de iyi olacağım inşaallah benim bulantı epey fazlaydı ama daha iyi olacak inşaallah sağol canım duanıza ihtiyacım var:)Ammaan kıyamam... yine de hamilelikte çok sık gözlenir mide bulantısı , ondan şüphelenmemişsindir tabii...senin durum fena desene..Allahım şifa versin...
Bende hafif bir mide bulantısı ve tiksinme var..aklıma gelmesi yetiyor bazı şeylerin...onun haricinde iyiyim canım...
Oyy canımsın sen beniim...amin amiiin , hepimize sağlık versin Rabbim inşaAllah
Teşekkür ederim tatlımmmmCanım geçmiş olsun çok.
Su kazara kalanlar nasil oluyor acaba merak ediyorum biz yumu gorup yapiyoruz olmuyorevet ya gercektende zormuş millet nasıl kazara hamile kalıyo şaşıyo insan
Onlarin yumoslari baya zilli galibaSu kazara kalanlar nasil oluyor acaba merak ediyorum biz yumu gorup yapiyoruz olmuyor
GalibaOnlarin yumoslari baya zilli galiba
Benimki mantik evliligi yapicakmis.kac ay bilamadi kendine gore spermiGalibaoyleler bizede ogretseler bizde zilli yapardik
Keşke bu yumlara biri mantığın boş olduğunu asıl önemli olanın aşk olduğunu söyleseBenimki mantik evliligi yapicakmis.kac ay bilamadi kendine gore spermi
Benimki mantik evliligi yapicakmis.kac ay bilamadi kendine gore spermi
Kiz benimkide oyle bi turlu kendine uygun bi sperm bulamadi sperm cok olunca secim yapmak zor geliyor
Insallah yakin zamanda dogru yolu bulurlar zamane gencleri anlamak zorKeşke bu yumlara biri mantığın boş olduğunu asıl önemli olanın aşk olduğunu söylese
Gercekten anlamak cok zor kizim bak bul su spermi diyorum bulamiyor beceriksiz yada spermcikler kandiramadi yumurtacigimiInsallah yakin zamanda dogru yolu bulurlar zamane gencleri anlamak zor
Tirlattim galibaKızlarr çok fenasınız yaa koptum yazdıklarınıza.

hiç sorma ya şu kredi kartını elimden alsınlarben abone oldum daha bebiş bile ortada yokken. netten habire bebek kıyafetleri zıbınları filan resimleri görüyorumazcık tırlattım galiba
senin durum daha vahimBen bebek arabasini aylar once aldim
olmaz demeyin şansınızı deneyin :) kocişler 9 ay boyunca biizi hiç rahatsız etmiycekler bizede onlarada gına geldi cinsellikten ihhihihiihSu kazara kalanlar nasil oluyor acaba merak ediyorum biz yumu gorup yapiyoruz olmuyor
Tirlattim galiba
ay çok komik ya öldüm gülmektenBenimki mantik evliligi yapicakmis.kac ay bilamadi kendine gore spermi
Hakikaten yaa hergun yapinca zor oluypr gun asiri sorun olmuyorda insallah bebislerimiz bizi cok bekletmeden gelirler hayirlisiyla bat ne zamanolmaz demeyin şansınızı deneyin :) kocişler 9 ay boyunca biizi hiç rahatsız etmiycekler bizede onlarada gına geldi cinsellikten ihhihihiih
Ya %50 indirimdeydi iyi pahali bi markaydi aldik.olmazsa satariz ikici el fiyati bizim aldigimizla ayni fiyat.tabi insallah satmayiz.hiç sorma ya şu kredi kartını elimden alsınlar
senin durum daha vahim
Evet benim bunyem zayiftir kaldiramiyorBu kadar bebiş düşününce bünye kaldırmıyo tabi ..
LH tamamiyle silindiğinde artık akışına bırakayım o zaman teşekkürler tatlı şey
O hepimizde var ama bak yakın bir zamanda tüp ebbeğe başlayacak arkadaş hamile olduğunu öğrendi. Nasip sakinleşmekte fayda var ah birde becerebilsek
Canım fotolarına baktım 41 kere maşallah sende benim gibi sonradan kapanmışsın öyle mi?
Birde soğan kürü benim kistleri yok etmiş bilgine gerçekten işe yarıyor.
Ben gelinliğimi giymek istemiştim ama içine sığamadığımdan bu süprizi yapamamıştım. Evde güzel bir sofra eşliğinde kutlamıştık. Belki bu vesileyle çocuk düşünmeksizin aşkla bir şeyler yapar hamiş olursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?