Yok ya hic bize cekmemislerGercekten anlamak cok zor kizim bak bul su spermi diyorum bulamiyor beceriksiz yada spermcikler kandiramadi yumurtacigimi
bugun cuma canim yap bu guzel gunde hayirlisi olsun de yap gitsin olmazsan pazartesi yine yaparsin
Insallah yakin zamanda dogru yolu bulurlar zamane gencleri anlamak zor
Gercekten anlamak cok zor kizim bak bul su spermi diyorum bulamiyor beceriksiz yada spermcikler kandiramadi yumurtacigimi
Ne diyim işi iyice deliliğe vurduk sonumuz hayrola, bu akşam eşimin yanına geldim gelir gelmez demesinmi test yaptınmı diye çıldırıcamm gerçekten 1. Benim bir sorunum var 2. Si bat a 7 var hani bir Umudum olsa bile çok erken testte çıkmaz dedim böyle hafta da bir görüşünce sapıtıyoruzda bizTirlattim galiba
Milli piyango gibi yani, eyvah bende hiç şans yoktur kiolmaz demeyin şansınızı deneyin :) kocişler 9 ay boyunca biizi hiç rahatsız etmiycekler bizede onlarada gına geldi cinsellikten ihhihihiih
Olma olma olma bebiş olsun yaaaayok canım yaaa daha olumsuza kendimi alıştıramadım inadım inat pazartesi sabahı test yapcmhalen adet olmadım.
Kime cekmis bunlar boyle bilseydim onceden egiYok ya hic bize cekmemisler
Kocislerimizde tirlatmislar desene kiz ne biliyorsun bebisin belki gobisundedir olmaz dedin zamanda gelivermistir belki insallah hamissindir tatlim sekerpancarimNe diyim işi iyice deliliğe vurduk sonumuz hayrola, bu akşam eşimin yanına geldim gelir gelmez demesinmi test yaptınmı diye çıldırıcamm gerçekten 1. Benim bir sorunum var 2. Si bat a 7 var hani bir Umudum olsa bile çok erken testte çıkmaz dedim böyle hafta da bir görüşünce sapıtıyoruzda biz
Selam tatlim ben biraz tirlattim sen nasilsinselam kızlar nabersiniz bakalım ? var mı haberi olann ? ne var ne yok ?
Olma olma olma bebiş olsun yaaaa
Selam tatlim ben biraz tirlattim sen nasilsin
Ben yumurtaciklar spermciklerle birlesmek istemiyor cok nazli hanimefendi birini bul birles diyorum dinlemiyor beniiyiyim şükür. bgün bebek tevdine gittim annemle. onun etkisindeyim hala.
neyse sen niye tırlattın noldu ? gerçi tırlatmayan mı var
Ben yumurtaciklar spermciklerle birlesmek istemiyor cok nazli hanimefendi birini bul birles diyorum dinlemiyor beniadet olmamissin insallah bebis vardir gobusunde insallah sende yaparsin tevhidi
Bak onu dusunmemistim ben zamaninda cok naz yaptim gelen goruculeri begenmedim hep biseyler uydurdum sonra kocisle tanistim beni kandiriverdi benim yumoslar spermlerden bi tanesine kansa zilli kanmiyor bendende nazli yahuayyy ne güldürdün beniiiisenin yumoşlar sahibi gibi nazlıysa ve seçiciyse spermcikleri beğenmiyodur belkimm
inşallah canım umarım bizde hamile kalırız da bir gün bebek tevhidi de yaparız. Evet halen adet olmadım bugünde olmazsam iki gün gecikmiş oluyo. Ama ben bunu normal gecikmeden sayıyorum canım. umutlanmiyim yinede.
Bak onu dusunmemistim ben zamaninda cok naz yaptim gelen goruculeri begenmedim hep biseyler uydurdum sonra kocisle tanistim beni kandiriverdi benim yumoslar spermlerden bi tanesine kansa zilli kanmiyor bendende nazli yahuinsallah canim bizde yapariz tevhid
kizlar selamya yazdiklariniza cok guldum gece gece ALLAH DA sizi guldursun nasilsiniz bakalim?calismalar nasil?
benim batim 1 kasimdahaa cook var cok sikiciyaa bata az kalsada heycan baslasa acaba varmi yokmu diye sorular baslasa
hadi canim ins ALLAH pazartesi yuzunu guldurur rabbimbnde suan anlattığının tam tersiyim öyle rahatım ki hiç test yapasım yokkolmadığını düşünüyorum ama tek çizgiyi görmeye cesaretim de yok. Adet günüm dündü halen adet olmadım yalancıktan iki gün gecikmeyi normal gecikmeden sayıyorum bekliyorumm pazartesi sabahı test yapcm
hadi canim ins ALLAH pazartesi yuzunu guldurur rabbim
bugunler benim yum gunlerim calisma verdi bugunlerde toktor ve hemde bu ay yumum olusmus
ayyy kocami bulsam yapicamda ama bulamiyorum iste dun bulmustum kocami ondada sacma sapan bisey yuzunden kavqa etdik ama sabah calisma olduinşallah canım çok sağol.
bugünler senin için kıymetli günler. çok çalışın çookkkk
inşallah bu ay gelir bebişin.
yok canım bn kapalıydım lise bitince kapandım o siyahli olan kuaförde fön çektirmiştim dier dıs mekan düğün fotom. Hep hayalimde açık gelinlik vardı hevesim vardı hevesimi aldım düğünümde açıldım o kadar. Kapalı halimi çok çok seviyorum. Hatta bazen düğündede kapalı olsaydım keske diye de düşünüyorum biraz pişmanlık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?