2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Insallah yakin zamanda dogru yolu bulurlar zamane gencleri anlamak zor

Gercekten anlamak cok zor kizim bak bul su spermi diyorum bulamiyor beceriksiz yada spermcikler kandiramadi yumurtacigimi

Tirlattim galiba
Ne diyim işi iyice deliliğe vurduk sonumuz hayrola, bu akşam eşimin yanına geldim gelir gelmez demesinmi test yaptınmı diye çıldırıcamm gerçekten 1. Benim bir sorunum var 2. Si bat a 7 var hani bir Umudum olsa bile çok erken testte çıkmaz dedim böyle hafta da bir görüşünce sapıtıyoruzda biz

Yok ya hic bize cekmemisler
Kime cekmis bunlar boyle bilseydim onceden egi
Kocislerimizde tirlatmislar desene kiz ne biliyorsun bebisin belki gobisundedir olmaz dedin zamanda gelivermistir belki insallah hamissindir tatlim sekerpancarim

Olma olma olma bebiş olsun yaaaa

insallah canım yaa. bugün nereye gittim bil baklmmm ???
bugün samimi bir komsumuzun gelininin 2. kızının bebek tevhidine gittim
gelin bnm yasmda ve iyi bir kız arada konusuyoruz gidiş geliş yaptğmz insanlar.
Öyle imrendim kiii. bebek çok tatlıydı tevhidin sonunda bebeği odaya getirdiler bebeğe beyaz gelinlik tarzı bi elbise ayagına beyaz patik gibi ayakkabı giydirmişler basına süslü beyaz bandana geçirmişler . Çok tatlıydı.
öyle imrendim ki anlatamam.

iyiyim şükür. bgün bebek tevdine gittim annemle. onun etkisindeyim hala.
neyse sen niye tırlattın noldu ? gerçi tırlatmayan mı var
Ben yumurtaciklar spermciklerle birlesmek istemiyor cok nazli hanimefendi birini bul birles diyorum dinlemiyor beni adet olmamissin insallah bebis vardir gobusunde insallah sende yaparsin tevhidi

Ben yumurtaciklar spermciklerle birlesmek istemiyor cok nazli hanimefendi birini bul birles diyorum dinlemiyor beni adet olmamissin insallah bebis vardir gobusunde insallah sende yaparsin tevhidi

ayyy ne güldürdün beniiii senin yumoşlar sahibi gibi nazlıysa ve seçiciyse spermcikleri beğenmiyodur belkimm
inşallah canım umarım bizde hamile kalırız da bir gün bebek tevhidi de yaparız. Evet halen adet olmadım bugünde olmazsam iki gün gecikmiş oluyo. Ama ben bunu normal gecikmeden sayıyorum canım. umutlanmiyim yinede.

Bak onu dusunmemistim ben zamaninda cok naz yaptim gelen goruculeri begenmedim hep biseyler uydurdum sonra kocisle tanistim beni kandiriverdi benim yumoslar spermlerden bi tanesine kansa zilli kanmiyor bendende nazli yahu insallah canim bizde yapariz tevhid

kizlar selamya yazdiklariniza cok guldum gece gece ALLAH DA sizi guldursun nasilsiniz bakalim?calismalar nasil?
benim batim 1 kasimdahaa cook var cok sikiciyaa bata az kalsada heycan baslasa acaba varmi yokmu diye sorular baslasa

ahahahaa mogami bugün bat listesini paylastı mı acaba ? bnmle olanlar adet oldu mu ona bakcaktım daa

kizlar selamya yazdiklariniza cok guldum gece gece ALLAH DA sizi guldursun nasilsiniz bakalim?calismalar nasil?
benim batim 1 kasimdahaa cook var cok sikiciyaa bata az kalsada heycan baslasa acaba varmi yokmu diye sorular baslasa

bnde suan anlattığının tam tersiyim öyle rahatım ki hiç test yapasım yokk olmadığını düşünüyorum ama tek çizgiyi görmeye cesaretim de yok. Adet günüm dündü halen adet olmadım yalancıktan iki gün gecikmeyi normal gecikmeden sayıyorum bekliyorumm pazartesi sabahı test yapcm

hadi canim ins ALLAH pazartesi yuzunu guldurur rabbim
bugunler benim yum gunlerim calisma verdi bugunlerde toktor ve hemde bu ay yumum olusmus

hadi canim ins ALLAH pazartesi yuzunu guldurur rabbim
bugunler benim yum gunlerim calisma verdi bugunlerde toktor ve hemde bu ay yumum olusmus

inşallah canım çok sağol.
bugünler senin için kıymetli günler. çok çalışın çookkkk
inşallah bu ay gelir bebişin.

canım ben senın fotolarını görmedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…