2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kime cekmis bunlar boyle bilseydim onceden egi

Kocislerimizde tirlatmislar desene kiz ne biliyorsun bebisin belki gobisundedir olmaz dedin zamanda gelivermistir belki insallah hamissindir tatlim sekerpancarim
Allahtan ümit kesilmez amma velakin umudum hiç yok regli belirtileri var bende,kocam tırlattı sayesinde ben de tabiki, içten duana amin inşallah, aynen dualarımdasın

Allahtan ümit kesilmez amma velakin umudum hiç yok regli belirtileri var bende,kocam tırlattı sayesinde ben de tabiki, içten duana amin inşallah, aynen dualarımdasın
Belli olmaz tatlim adet belirtisiyle hamilelik ayni insallah hamissindir ya cok isterim teyze olmayi bugun hepimize dua ettim insallah kabul olur

Belli olmaz tatlim adet belirtisiyle hamilelik ayni insallah hamissindir ya cok isterim teyze olmayi bugun hepimize dua ettim insallah kabul olur
Oyyyy kuzusu sen eminim çok çok ama çok süper bir anne olacaksın,bende okuyup okuyup bunu buradan görücem inşallah

canım ben senın fotolarını görmedım

tamam sana özel atıyorumm öncelikle ben kapalıyım canım. bu fotoda saclarımı kestirmiştim fön çektirmiştim kuafördeydim bu fotoda dış çekimim (hayalimde hep açık gelinlik vardı düğünümde açıktım daha da hiç açmadım açmayı da düşünmüyorum saçımı.) bu fotoda eşimle Amasya kalesine gitmiştik ordan

Hakikaten yaa hergun yapinca zor oluypr gun asiri sorun olmuyorda insallah bebislerimiz bizi cok bekletmeden gelirler hayirlisiyla bat ne zaman
inşallah canım....bi rivayete göre 26 sı ama biraz kendi kafasına göre takılan bi vucut sistemim var ne yapacağı belli olmaz

Hakikaten yaa hergun yapinca zor oluypr gun asiri sorun olmuyorda insallah bebislerimiz bizi cok bekletmeden gelirler hayirlisiyla bat ne zaman
inşallah canım....bi rivayete göre 26 sı ama biraz kendi kafasına göre takılan bi vucut sistemim var ne yapacağı belli olmaz

Oyyyy kuzusu sen eminim çok çok ama çok süper bir anne olacaksın,bende okuyup okuyup bunu buradan görücem inşallah
Ayy tesekkur ederim sekerim eminim sende cok tatli super bi anne olacaksin ya burdaki herkes oyle olacak bundan eminim rabbim senin gibi gonlu guzel tatli senin gibi fistik bi kizin bide yakisikli hayirli salikli bebisin olsun aminnn

Hadi insallah 1 kasimda guzel hanerler veririz kuzum benimde yum gunlerim sen hergun mucalisiyorsun yoksa gun asiri mi canim
bana doktor gun verdi 15 16+17-hayir 18+19+calismamizi soyledi bende yapmaya calisiyorum
sen rahim filmi cektirecekdin cektirdinmi?

bana doktor gun verdi 15 16+17-hayir 18+19+calismamizi soyledi bende yapmaya calisiyorum
sen rahim filmi cektirecekdin cektirdinmi?
Yok tatlim bayrama denk gelince adetim randevu alamadim bu adetimde cekilecegim kismet olursa benimde dun calisma oldu bugunde yapsammi bilemedim benim dr gun asiri demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…