Paylasti galiba canim sen pazartesi mi test yapacaksin insallah pozitifi gorursun canimahahahaamogami bugün bat listesini paylastı mı acaba ? bnmle olanlar adet oldu mu ona bakcaktım daa
Allahtan ümit kesilmez amma velakin umudum hiç yok regli belirtileri var bende,kocam tırlattı sayesinde ben de tabiki, içten duana amin inşallah, aynen dualarımdasınKime cekmis bunlar boyle bilseydim onceden egi
Kocislerimizde tirlatmislar desene kiz ne biliyorsun bebisin belki gobisundedir olmaz dedin zamanda gelivermistir belki insallah hamissindir tatlim sekerpancarim
Hadi insallah 1 kasimda guzel hanerler veririz kuzum benimde yum gunlerim sen hergun mucalisiyorsun yoksa gun asiri mi canimhadi canim ins ALLAH pazartesi yuzunu guldurur rabbim
bugunler benim yum gunlerim calisma verdi bugunlerde toktor ve hemde bu ay yumum olusmus
ayyy kocami bulsam yapicamda ama bulamiyorum iste dun bulmustum kocami ondada sacma sapan bisey yuzunden kavqa etdik ama sabah calisma oldu
Hadi inşallah 1 kasım da güzel çift çizgili haberler ver bizehadi canim ins ALLAH pazartesi yuzunu guldurur rabbim
bugunler benim yum gunlerim calisma verdi bugunlerde toktor ve hemde bu ay yumum olusmus
Belli olmaz tatlim adet belirtisiyle hamilelik ayni insallah hamissindir ya cok isterim teyze olmayi bugun hepimize dua ettim insallah kabul olurAllahtan ümit kesilmez amma velakin umudum hiç yok regli belirtileri var bende,kocam tırlattı sayesinde ben de tabiki, içten duana amin inşallah, aynen dualarımdasın
Oyyyy kuzusu sen eminim çok çok ama çok süper bir anne olacaksın,bende okuyup okuyup bunu buradan görücem inşallahBelli olmaz tatlim adet belirtisiyle hamilelik ayni insallah hamissindir ya cok isterim teyze olmayi bugun hepimize dua ettim insallah kabul olur
canım ben senın fotolarını görmedım
inşallah canım....bi rivayete göre 26 sı ama biraz kendi kafasına göre takılan bi vucut sistemim var ne yapacağı belli olmazHakikaten yaa hergun yapinca zor oluypr gun asiri sorun olmuyorda insallah bebislerimiz bizi cok bekletmeden gelirler hayirlisiyla bat ne zaman
inşallah canım....bi rivayete göre 26 sı ama biraz kendi kafasına göre takılan bi vucut sistemim var ne yapacağı belli olmazHakikaten yaa hergun yapinca zor oluypr gun asiri sorun olmuyorda insallah bebislerimiz bizi cok bekletmeden gelirler hayirlisiyla bat ne zaman
evet canım benim tabiki adet olmazsam pazartesi sabahı test yapıcam . Bu gecikme bnana normal geliyo. bakalım hayırlısıPaylasti galiba canim sen pazartesi mi test yapacaksin insallah pozitifi gorursun canim
Ayy tesekkur ederim sekerim eminim sende cok tatli super bi anne olacaksin ya burdaki herkes oyle olacak bundan eminim rabbim senin gibi gonlu guzel tatli senin gibi fistik bi kizin bide yakisikli hayirli salikli bebisin olsun aminnnOyyyy kuzusu sen eminim çok çok ama çok süper bir anne olacaksın,bende okuyup okuyup bunu buradan görücem inşallah
aşk da sayılır aslında olsun kumarda kaybeden ask da kazanırmış :)Milli piyango gibi yani, eyvah bende hiç şans yoktur ki
bana doktor gun verdi 15 16+17-hayir 18+19+calismamizi soyledi bende yapmaya calisiyorumHadi insallah 1 kasimda guzel hanerler veririz kuzum benimde yum gunlerim sen hergun mucalisiyorsun yoksa gun asiri mi canim
Him senin bat benden onceymis benimkide 1 kasimda hadi insallah hamis olursun caniminşallah canım....bi rivayete göre 26 sı ama biraz kendi kafasına göre takılan bi vucut sistemim var ne yapacağı belli olmaz
ins ALLAH CANIMHadi inşallah 1 kasım da güzel çift çizgili haberler ver bize
Yok tatlim bayrama denk gelince adetim randevu alamadim bu adetimde cekilecegim kismet olursa benimde dun calisma oldu bugunde yapsammi bilemedim benim dr gun asiri demistibana doktor gun verdi 15 16+17-hayir 18+19+calismamizi soyledi bende yapmaya calisiyorum
sen rahim filmi cektirecekdin cektirdinmi?
ALLAH dualarini kabul etin canim herkesin duasini kabul etsin acilan ellerimizi bos cevirmesin rabbim aiimmmmmmBelli olmaz tatlim adet belirtisiyle hamilelik ayni insallah hamissindir ya cok isterim teyze olmayi bugun hepimize dua ettim insallah kabul olur
inşallah inşallah ama benimki 1 kasıma kadar uzayabilir aynı sayılırız :)Him senin bat benden onceymis benimkide 1 kasimda hadi insallah hamis olursun canim
İnsallah kirmizilarin gelmezde hamis olursunevet canım benim tabiki adet olmazsam pazartesi sabahı test yapıcam . Bu gecikme bnana normal geliyo. bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?