2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

h
Yok tatlim bayrama denk gelince adetim randevu alamadim bu adetimde cekilecegim kismet olursa benimde dun calisma oldu bugunde yapsammi bilemedim benim dr gun asiri demisti
hergun yapma bence sperimlerinde kalitesi olsun gun asiri yap bence ama yinede sen bilirsin

aşk da sayılır aslında olsun kumarda kaybeden ask da kazanırmış :)
Kocişi bulmuşum aşkta kazanmışmıyım o zaman :) birde bebiş olsa ya,elin çocuklarına aldığım hediyelerin haddi hesabı yok,sırf o duyguyu tatmin etmek için alıp alıp dağıtıyorum

kızlar size bişey sorcam hamile olduğunu öğrenseniz çevrenize söyler misiniz * söylerseniz kimlere söylersiniz ? söyleme ve söylememe sebeplerinizi yazar mısınız ? fikirlerinizi merak ediyorumda ayrıca kendi fikrim ise bu konuda çok kararsızım.

Ben kalp atislarini duyana kadar soylemiycem.bi kere kimyasal gebelik gecirdim iyiki de soylememisim o zaman.annem felaket sikinti yapardi cocugum olmiycak diye.benin sebebim bu

Ben kalp atislarini duyana kadar soylemiycem.bi kere kimyasal gebelik gecirdim iyiki de soylememisim o zaman.annem felaket sikinti yapardi cocugum olmiycak diye.benin sebebim bu

evett benmde düşüncemiz büyük kısmı bu yönde. kalp atışlarını duymadan kimseye söylemiyim diyorum. Eşime kesin söylerim anneme bide ablama söylerim sanırım. Kalp atısından snra öğrenen öğrenir.

Kocişimden sonra anneme ve kardeşime söylerim ama özellikle saklamalarını isterim 2 yada 3 aylık olana kadar sebebine gelince belki kızacaksınız ama nazar değer diye korkuyorum açıkcası saklarım belli bir süre gerçi ben,m 10. deneme düşük oldu kimyasal oldu herkese bir anda söylemiştik sanırım korkum birazda o sebepden

Bende 3 ay soylemeyecegim kimseye bi tek ablama soyleyebilirim esimin tarafina soylemekvistemiyorum beni cok kirdilar bebek konusunda o yuzden soylemeyecegim

bnde aynı düşüncedeyim sanırım bnde kalp atışlarını duymadan kimseye söylemem. eşime anneme ablama söylerim. Diğerleri sonradan duyar.

Bende 3 ay soylemeyecegim kimseye bi tek ablama soyleyebilirim esimin tarafina soylemekvistemiyorum beni cok kirdilar bebek konusunda o yuzden soylemeyecegim

söyleme kız seni bu denli üzdüklerine göre haketmişlerdir. bende eşime söylerim snra belki annemle ablama söylerim
kalp atışını duyup kesinleşincede kayınvalideme söylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…