İnsallah kirmizilarin gelmezde hamis olursun
İnsallah tatlim hepimiz hamis oluruz batdasim gebedasda oluruz insallahALLAH dualarini kabul etin canim herkesin duasini kabul etsin acilan ellerimizi bos cevirmesin rabbim aiimmmmmm
hergun yapma bence sperimlerinde kalitesi olsun gun asiri yap bence ama yinede sen bilirsinYok tatlim bayrama denk gelince adetim randevu alamadim bu adetimde cekilecegim kismet olursa benimde dun calisma oldu bugunde yapsammi bilemedim benim dr gun asiri demisti
vardir bunadada bir hayir belkide bu ay hamis kalacaksin oyuzden gidemedin vede ins ALLAH oyle olurrYok tatlim bayrama denk gelince adetim randevu alamadim bu adetimde cekilecegim kismet olursa benimde dun calisma oldu bugunde yapsammi bilemedim benim dr gun asiri demisti
Kocişi bulmuşum aşkta kazanmışmıyım o zaman :) birde bebiş olsa ya,elin çocuklarına aldığım hediyelerin haddi hesabı yok,sırf o duyguyu tatmin etmek için alıp alıp dağıtıyorumaşk da sayılır aslında olsun kumarda kaybeden ask da kazanırmış :)
kiz bunuvardir bunadada bir hayir belkide bu ay hamis kalacaksin oyuzden gidemedin vede ins ALLAH oyle olurr
Ya bide orasi var degilmi en iyisi akisina birakayim duzeni bozmayayim yarin yapalim oyleyse olursa olur olmazsa kendi bilir ne yapim nazli minnosumh
hergun yapma bence sperimlerinde kalitesi olsun gun asiri yap bence ama yinede sen bilirsin
kiz biz yine batdas ciktik bu aydaİnsallah tatlim hepimiz hamis oluruz batdasim gebedasda oluruz insallah
Gidemedigime uzulmedim tatlim herseyin hayirlisi olsun gecen randevum vardi yine gidemedim kismet olursa adetimde gidecegimvardir bunadada bir hayir belkide bu ay hamis kalacaksin oyuzden gidemedin vede ins ALLAH oyle olurr
Ben kalp atislarini duyana kadar soylemiycem.bi kere kimyasal gebelik gecirdim iyiki de soylememisim o zaman.annem felaket sikinti yapardi cocugum olmiycak diye.benin sebebim bukızlar size bişey sorcam hamile olduğunu öğrenseniz çevrenize söyler misiniz * söylerseniz kimlere söylersiniz ? söyleme ve söylememe sebeplerinizi yazar mısınız ? fikirlerinizi merak ediyorumdaayrıca kendi fikrim ise bu konuda çok kararsızım.
Evet insallah gebedas oluruz artikkiz biz yine batdas ciktik bu ayda
Bende varimmm gebedasssEvet insallah gebedas oluruz artik
Ben kalp atislarini duyana kadar soylemiycem.bi kere kimyasal gebelik gecirdim iyiki de soylememisim o zaman.annem felaket sikinti yapardi cocugum olmiycak diye.benin sebebim bu
Kocişimden sonra anneme ve kardeşime söylerim ama özellikle saklamalarını isterim 2 yada 3 aylık olana kadar sebebine gelince belki kızacaksınız ama nazar değer diye korkuyorum açıkcası saklarım belli bir süre gerçi ben,m 10. deneme düşük oldu kimyasal oldu herkese bir anda söylemiştik sanırım korkum birazda o sebepdenkızlar size bişey sorcam hamile olduğunu öğrenseniz çevrenize söyler misiniz * söylerseniz kimlere söylersiniz ? söyleme ve söylememe sebeplerinizi yazar mısınız ? fikirlerinizi merak ediyorumdaayrıca kendi fikrim ise bu konuda çok kararsızım.
Bende 3 ay soylemeyecegim kimseye bi tek ablama soyleyebilirim esimin tarafina soylemekvistemiyorum beni cok kirdilar bebek konusunda o yuzden soylemeyecegimkızlar size bişey sorcam hamile olduğunu öğrenseniz çevrenize söyler misiniz * söylerseniz kimlere söylersiniz ? söyleme ve söylememe sebeplerinizi yazar mısınız ? fikirlerinizi merak ediyorumdaayrıca kendi fikrim ise bu konuda çok kararsızım.
Kocişimden sonra anneme ve kardeşime söylerim ama özellikle saklamalarını isterim 2 yada 3 aylık olana kadar sebebine gelince belki kızacaksınız ama nazar değer diye korkuyorum açıkcası saklarım belli bir süre gerçi ben,m 10. deneme düşük oldu kimyasal oldu herkese bir anda söylemiştik sanırım korkum birazda o sebepden
Evet insallah gebedas oluruz yaBende varimmm gebedasss
Bende 3 ay soylemeyecegim kimseye bi tek ablama soyleyebilirim esimin tarafina soylemekvistemiyorum beni cok kirdilar bebek konusunda o yuzden soylemeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?