tşk ederım canımcım :) kapalı olmak sana daha cok yakısıyotamam sana özel atıyorummöncelikle ben kapalıyım canım. bu fotoda saclarımı kestirmiştim fön çektirmiştim kuafördeydim Eki Görüntüle 1272898 bu fotoda dış çekimim (hayalimde hep açık gelinlik vardı düğünümde açıktım daha da hiç açmadım açmayı da düşünmüyorum saçımı.) Eki Görüntüle 1272903 bu fotoda eşimle Amasya kalesine gitmiştik ordan Eki Görüntüle 1272907
Soylemiyecegim esimden saklayamam zaten ilk buraya derim sonra esim bide ablama soylerim aynen kalp atisini duyunca kv ye soylerim basta soylemedim diye biraz kirilirlar ama hakettilersöyleme kız seni bu denli üzdüklerine göre haketmişlerdir. bende eşime söylerim snra belki annemle ablama söylerim
kalp atışını duyup kesinleşincede kayınvalideme söylerim.
tşk ederım canımcım :) kapalı olmak sana daha cok yakısıyomaşallah sana fıstık
İyi geceler insallah sinavin guzel gecer kuzum basarilar dualarimdasinCanımcımlar ben kaçar hafta da bir kavuştuğum kocamla ilgileneyimbirde yarın ehliyet sınavım var,iş güç bebek dr derken ona çalışamadım valla çok, dua edin olurmu,iyi geceler leydiler
Soylemiyecegim esimden saklayamam zaten ilk buraya derim sonra esim bide ablama soylerim aynen kalp atisini duyunca kv ye soylerim basta soylemedim diye biraz kirilirlar ama hakettiler
ben eyer hamile olsam 3 kisiye birde sizlere soylicem (ha bu arada eyer icimde tuta bilirsem tabi)ama emin olduktan sonra soylerim her halde ama buyuk konusmiyim heycandan tel acip herkese soyleyede bilirim sagim solum belli olmazkızlar size bişey sorcam hamile olduğunu öğrenseniz çevrenize söyler misiniz * söylerseniz kimlere söylersiniz ? söyleme ve söylememe sebeplerinizi yazar mısınız ? fikirlerinizi merak ediyorumdaayrıca kendi fikrim ise bu konuda çok kararsızım.
kızlar bende söyleyıp soylememe konusunda kararsızım ben tutamıyorum ıcımde illaki paylasıcam herkesle :) diger gebelıgımı de herkese söylemıstım esım hiç söyleme taraftarı degıl ama anneme ve kardesıme söylerım heralde dayanamam :):):):
ben eyer hamile olsam 3 kisiye birde sizlere soylicem (ha bu arada eyer icimde tuta bilirsem tabi)ama emin olduktan sonra soylerim her halde ama buyuk konusmiyim heycandan tel acip herkese soyleyede bilirim sagim solum belli olmaz
Evet bende emin olmadan soylemek istemedim derim ama ablama basta soylerim dr gittigimide soyledim ablama esimede deim kimseye soylemek yok diye tamam dediaaa dimi bide o var.
yani ka.valide nye daha önce söylemedin derse en iyisi sunu demek -anne kesinlesmeden heveslendirmek istemedim kötü bir durum varsa üzülmeyin diye- Ben kendim bu bahaneyi bulurum gerçi bahane diyorum ama gerçektende niyetim bu. Millete demenin manası yok ka.valide de dört gözle bekliyo zaten.
İlk sizlere söylerim sonra eşime söylerim belki ablama anneme. en sondada kayınvalidelere
Canımcımlar ben kaçar hafta da bir kavuştuğum kocamla ilgileneyimbirde yarın ehliyet sınavım var,iş güç bebek dr derken ona çalışamadım valla çok, dua edin olurmu,iyi geceler leydiler
evet canım millete laf anlatma derdı oluyo.bide dusuk yaptıgımı bılmıyolar mesela eee göbüşün cıkmamıs daha diyenler oluyo :) eşimin yanında da dıyen oldu ben acıklama yapmak zorunda kalıyorum diye kızdı bana 2.sini söylemıycez dıyo :):) bakalım ben dayanabılcek mıyım :) ya tamam haklı acıklama yapmak zor ama kötu olcagını dusunmuyosun kı o anda cok mutlusun ve bunu paylasmak istiyosunanneme ablama yani kendi aileme dayanamam derim gibime geliyoeşim zaten bilir size en basta söylerim. kayınvalidelere kalp atısını duyunca derim gibime geliyo. Aslında yaymamak iyi mesela Allah korusun düşük filan bişey olursa sonra laf anlatmak bi mesele. Geçmiş olsunlar acıma duygusuyla bakmalar nasihatler olur olur sağlık olsun demeler.. Hem çok üzülürüm hemde tantanaya gerek yok bnce ya mümkün olduğunca saklamak iyi bna göre.
Evet bende emin olmadan soylemek istemedim derim ama ablama basta soylerim dr gittigimide soyledim ablama esimede deim kimseye soylemek yok diye tamam dedi
evet canım millete laf anlatma derdı oluyo.bide dusuk yaptıgımı bılmıyolar mesela eee göbüşün cıkmamıs daha diyenler oluyo :) eşimin yanında da dıyen oldu ben acıklama yapmak zorunda kalıyorum diye kızdı bana 2.sini söylemıycez dıyo :):) bakalım ben dayanabılcek mıyım :) ya tamam haklı acıklama yapmak zor ama kötu olcagını dusunmuyosun kı o anda cok mutlusun ve bunu paylasmak istiyosun
O konuda çok haklısın ben bu kadar uğraştıktan sonra rabbim nasip etmiş dayanamam galiba ama nazardanda çok korkuyorum açıkcası Rabbimiz nasip etsinde o günleri sağlıklı bebişleri onu o zaman akışına bırakırız diye düşünüyorum. Bu arada hamile kaldığımı öğrendiğim ilk anda burada belkide eşimden önce hamişim hamişimkızlar bende söyleyıp soylememe konusunda kararsızım ben tutamıyorum ıcımde illaki paylasıcam herkesle :) diger gebelıgımı de herkese söylemıstım esım hiç söyleme taraftarı degıl ama anneme ve kardesıme söylerım heralde dayanamam :):):):
aynen canım...ben poz. gördüm ertesi gün doktorum hala çatlamamış ama 2 güne çatlar demişti...ateşimde poz. olduktan 3 gün sonra artmaya başladı...yani poz. olduktan sonra en az 5 gün daha aralıklarla ilişki lazımÇünkü Mogiş en son doktora gittiğinde yumurtaları aktifti, doktor ona şimdiden itibaren de 3-5 gün daha ilişki olsun demişti. Yani bizim yumoş bitti zannettiğimiz günler için doktor onları da değerlendir demişti. Bence bizim en büyük hatamız o. Yumoş başlayıp akıntıyı gördükten sonra 2-3 çalışıp yetmiştir diyoruz, ama adete kadar yine günaşırı devam etmek daha garantili.
ben tam tersini yaşadım kuzum...poz. olduktan sonraki usg degün sonercik daha çatlamadıklarını söyledi..Kızlar yumurta her bünyede yaşama süresi farklıdır evet buna katılıyorum.ben ovu testlerinde pozitifi iki gün üstüste gördüm hep.silindigi günde calısma yapar gerisini keyfe bırakırdım hep.hamile kaldıgım ay pozitifi 14. Gün gördüm ilk çalısma oldu.daha sonrasında yine 15. Günde pozitifi gördüm ama calısma olmadı.taa ki 18. Güne kadar calısma olmadı.benim hiç umudum yoktu yumurta öldü die bir ay daha boşa gitti demiştim.lakin hamile oldugumu öğrenince sasırdım.ya 14. Günkü ilişkide yada 18. Günkü calısmada tutmustu.belkide pozitif cıktıktan günler sonra catladı yum bilinmez.oyuzden garantı olsun die 1 hafta süre ile gün asırı calısın diyorum.biryerde okumustum diyordukı ovu testleri pozitif oldugunda yumurtanın catlamıs oldugunu gösterir diyordu.lh hormonu yum catladıktan sonra tavan yapar ve testte pızitif cıkar yazıyordu.ama testlerde de tam tersi yazıyordu.bu konuda benimde kafam çok karısık bu konuda
Başarılarrr heyecan yapma sakkın :)Canımcımlar ben kaçar hafta da bir kavuştuğum kocamla ilgileneyimbirde yarın ehliyet sınavım var,iş güç bebek dr derken ona çalışamadım valla çok, dua edin olurmu,iyi geceler leydiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?