2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tşk ederım canımcım :) kapalı olmak sana daha cok yakısıyo maşallah sana fıstık

söyleme kız seni bu denli üzdüklerine göre haketmişlerdir. bende eşime söylerim snra belki annemle ablama söylerim
kalp atışını duyup kesinleşincede kayınvalideme söylerim.
Soylemiyecegim esimden saklayamam zaten ilk buraya derim sonra esim bide ablama soylerim aynen kalp atisini duyunca kv ye soylerim basta soylemedim diye biraz kirilirlar ama hakettiler

kızlar bende söyleyıp soylememe konusunda kararsızım ben tutamıyorum ıcımde illaki paylasıcam herkesle :) diger gebelıgımı de herkese söylemıstım esım hiç söyleme taraftarı degıl ama anneme ve kardesıme söylerım heralde dayanamam :):):):

Soylemiyecegim esimden saklayamam zaten ilk buraya derim sonra esim bide ablama soylerim aynen kalp atisini duyunca kv ye soylerim basta soylemedim diye biraz kirilirlar ama hakettiler

aaa dimi bide o var.
yani ka.valide nye daha önce söylemedin derse en iyisi sunu demek -anne kesinlesmeden heveslendirmek istemedim kötü bir durum varsa üzülmeyin diye- Ben kendim bu bahaneyi bulurum gerçi bahane diyorum ama gerçektende niyetim bu. Millete demenin manası yok ka.valide de dört gözle bekliyo zaten.
İlk sizlere söylerim sonra eşime söylerim belki ablama anneme. en sondada kayınvalidelere

ben eyer hamile olsam 3 kisiye birde sizlere soylicem (ha bu arada eyer icimde tuta bilirsem tabi)ama emin olduktan sonra soylerim her halde ama buyuk konusmiyim heycandan tel acip herkese soyleyede bilirim sagim solum belli olmaz

anneme ablama yani kendi aileme dayanamam derim gibime geliyo eşim zaten bilir size en basta söylerim. kayınvalidelere kalp atısını duyunca derim gibime geliyo. Aslında yaymamak iyi mesela Allah korusun düşük filan bişey olursa sonra laf anlatmak bi mesele. Geçmiş olsunlar acıma duygusuyla bakmalar nasihatler olur olur sağlık olsun demeler.. Hem çok üzülürüm hemde tantanaya gerek yok bnce ya mümkün olduğunca saklamak iyi bna göre.

ben eyer hamile olsam 3 kisiye birde sizlere soylicem (ha bu arada eyer icimde tuta bilirsem tabi)ama emin olduktan sonra soylerim her halde ama buyuk konusmiyim heycandan tel acip herkese soyleyede bilirim sagim solum belli olmaz

yani o heyecandan da ne yapılır bilinmezz

Evet bende emin olmadan soylemek istemedim derim ama ablama basta soylerim dr gittigimide soyledim ablama esimede deim kimseye soylemek yok diye tamam dedi

evet canım millete laf anlatma derdı oluyo.bide dusuk yaptıgımı bılmıyolar mesela eee göbüşün cıkmamıs daha diyenler oluyo :) eşimin yanında da dıyen oldu ben acıklama yapmak zorunda kalıyorum diye kızdı bana 2.sini söylemıycez dıyo :):) bakalım ben dayanabılcek mıyım :) ya tamam haklı acıklama yapmak zor ama kötu olcagını dusunmuyosun kı o anda cok mutlusun ve bunu paylasmak istiyosun

evett o an paylasmak istiyosun ama yinede olumsuz ihtimaline karsı sabredip birazcık snra söylemek daha iyi olur tabi becerebilirsek. mesela bu süre kalp atışı olabilir. ondan snra söylenebilir. ben kalp atısından snra söylemeyi düşünüyorum. Sırf millete laf anlatmiyim diye.

O konuda çok haklısın ben bu kadar uğraştıktan sonra rabbim nasip etmiş dayanamam galiba ama nazardanda çok korkuyorum açıkcası Rabbimiz nasip etsinde o günleri sağlıklı bebişleri onu o zaman akışına bırakırız diye düşünüyorum. Bu arada hamile kaldığımı öğrendiğim ilk anda burada belkide eşimden önce hamişim hamişim diye haykırarak yazarım çok istiyoruz galiba sanırsamm

kızlar ne olur aranızda daha önce yazdığım konu hakkında bilgisi olan varmı azcık yardım please

aynen canım...ben poz. gördüm ertesi gün doktorum hala çatlamamış ama 2 güne çatlar demişti...ateşimde poz. olduktan 3 gün sonra artmaya başladı...yani poz. olduktan sonra en az 5 gün daha aralıklarla ilişki lazım

kızlar cahilliğime verin lütfen bu ovulasyon testlerinde yumurtanın çatladığını nasıl anlıyoruz

ben tam tersini yaşadım kuzum...poz. olduktan sonraki usg degün sonercik daha çatlamadıklarını söyledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…