Pozitif gordukten sonra siliklesmeye basladiktan sonra catlamis oluyor canimkızlar cahilliğime verinlütfen bu ovulasyon testlerinde yumurtanın çatladığını nasıl anlıyoruz
Tabi ki önce eşime söylerim..Daha sonra kızkardeşime, kayınvalideme, anneme..Zaten 1 gün içinde bütün sülale duymuş olur..Gebeliğim netleştiğinde paylaşırım herkeslekızlar size bişey sorcam hamile olduğunu öğrenseniz çevrenize söyler misiniz * söylerseniz kimlere söylersiniz ? söyleme ve söylememe sebeplerinizi yazar mısınız ? fikirlerinizi merak ediyorumdaayrıca kendi fikrim ise bu konuda çok kararsızım.
bakalım artık kısmet bende bi daha kalpatısını kadar söylemıcem dıyorum ama kendı kendıme :)evett o an paylasmak istiyosun ama yinede olumsuz ihtimaline karsı sabredip birazcık snra söylemek daha iyi olur tabi becerebilirsek. mesela bu süre kalp atışı olabilir. ondan snra söylenebilir. ben kalp atısından snra söylemeyi düşünüyorum. Sırf millete laf anlatmiyim diye.
O konuda çok haklısın ben bu kadar uğraştıktan sonra rabbim nasip etmiş dayanamam galiba ama nazardanda çok korkuyorum açıkcası Rabbimiz nasip etsinde o günleri sağlıklı bebişleri onu o zaman akışına bırakırız diye düşünüyorum. Bu arada hamile kaldığımı öğrendiğim ilk anda burada belkide eşimden önce hamişim hamişimdiye haykırarak yazarım çok istiyoruz galiba sanırsamm
aynen canım...ben poz. gördüm ertesi gün doktorum hala çatlamamış ama 2 güne çatlar demişti...ateşimde poz. olduktan 3 gün sonra artmaya başladı...yani poz. olduktan sonra en az 5 gün daha aralıklarla ilişki lazım
teşekkür ederim güzellik ilk kez kullanacağım o yüzden biraz meraklıyımPozitif gordukten sonra siliklesmeye basladiktan sonra catlamis oluyor canim
Canımcımlar ben kaçar hafta da bir kavuştuğum kocamla ilgileneyimbirde yarın ehliyet sınavım var,iş güç bebek dr derken ona çalışamadım valla çok, dua edin olurmu,iyi geceler leydiler
bende bebiş mevlüdüne gittim bugün...etrafım bir sürü bebiş doluydu...Rabbim bize de nasip etsininsallah canım yaa. bugün nereye gittim bil baklmmm ???
bugün samimi bir komsumuzun gelininin 2. kızının bebek tevhidine gittim
gelin bnm yasmda ve iyi bir kız arada konusuyoruz gidiş geliş yaptğmz insanlar.
Öyle imrendim kiii. bebek çok tatlıydı tevhidin sonunda bebeği odaya getirdiler bebeğe beyaz gelinlik tarzı bi elbise ayagına beyaz patik gibi ayakkabı giydirmişler basına süslü beyaz bandana geçirmişler . Çok tatlıydı.
öyle imrendim ki anlatamam.
Rica ederim canim burda fotonu paylas yardimci oluruz yeni baslayacaksan 3-4 saat once sivi tuketme en 1 de sivi almayi birakiyorum 4 -5 gibi yapiyorum testi hergun ayni saatte yap canimteşekkür ederim güzellik ilk kez kullanacağım o yüzden biraz meraklıyım
ay oo bebişler bebişlerrbende bebiş mevlüdüne gittim bugün...etrafım bir sürü bebiş doluydu...Rabbim bize de nasip etsin
bende bebiş mevlüdüne gittim bugün...etrafım bir sürü bebiş doluydu...Rabbim bize de nasip etsin
canım ben sabahları 7 gibi kalkarım koçişe kahvaltı filan 11 gibi testi yapsam olurmu senceRica ederim canim burda fotonu paylas yardimci oluruz yeni baslayacaksan 3-4 saat once sivi tuketme en 1 de sivi almayi birakiyorum 4 -5 gibi yapiyorum testi hergun ayni saatte yap canim
Ya benim de tam tersi oldu sadece 2 gün normal kanamam oldu yoğun değildi yani sonra bitti hiç olmazdı böyle..Menapoza mı gircem nedirBu arada kızlar, çoookkk uzun süredir benim adetimin ilk 3 günü sadece leke şeklinde kanamam olurdu. Sökülmezdi kolay kolay. Bu ay o da değişti, bugün 2. günüm, gayet yoğun geçiyo kanamam. Sanırım geç olduğum için kanamam arttı bu ay. Başka sebep gelmiyo aklıma.
valla annem ve kaynanama ayrıca 3 tane teyzoşuma ve yakın arkadaşıma söylerim o kadar...akraba konu komşu bilmesin ilk 3 ay...nazar değer anacımkızlar size bişey sorcam hamile olduğunu öğrenseniz çevrenize söyler misiniz * söylerseniz kimlere söylersiniz ? söyleme ve söylememe sebeplerinizi yazar mısınız ? fikirlerinizi merak ediyorumdaayrıca kendi fikrim ise bu konuda çok kararsızım.
Olur sanirim canim ama en dogru sonucu 4-5 gibi veriyor demislerdi burdaki kizlar senin testin adi ney canimcanım ben sabahları 7 gibi kalkarım koçişe kahvaltı filan 11 gibi testi yapsam olurmu sence
Ortalama ne kadar sürecekmiş operasyon canım?Dün gece ameliyatı düşünmekten uykum kaçtı, nasıl olacak vs diye kurdum durdum. Off stres küpü gibiyim. Millet ne ameliyatlar oluyo bu kadar tırsmıyo. Benim için her şeyin ilki, bilinmezliği evham sebebi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?