2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tabi ki önce eşime söylerim..Daha sonra kızkardeşime, kayınvalideme, anneme..Zaten 1 gün içinde bütün sülale duymuş olur..Gebeliğim netleştiğinde paylaşırım herkesle

bakalım artık kısmet bende bi daha kalpatısını kadar söylemıcem dıyorum ama kendı kendıme :)

inşallah hamiş olalım da bende ilk burda söylerım ve eşime tabii

Evet öyleymiş, sayende öğrendik biz de canımcım :)

kızlar kocişim kendimi çok geriyorum ve evde çok düşünüyorum diye gitmek istediğim bir kurs var dı ona gönderiyor. Ayyy ben çok seviyorum karaböcüğümü bazen sinirlerimi bozsada AUTOCAD kursuna başlıcam çok mutlu oldum

bende bebiş mevlüdüne gittim bugün...etrafım bir sürü bebiş doluydu...Rabbim bize de nasip etsin

teşekkür ederim güzellik ilk kez kullanacağım o yüzden biraz meraklıyım
Rica ederim canim burda fotonu paylas yardimci oluruz yeni baslayacaksan 3-4 saat once sivi tuketme en 1 de sivi almayi birakiyorum 4 -5 gibi yapiyorum testi hergun ayni saatte yap canim

Bu arada kızlar, çoookkk uzun süredir benim adetimin ilk 3 günü sadece leke şeklinde kanamam olurdu. Sökülmezdi kolay kolay. Bu ay o da değişti, bugün 2. günüm, gayet yoğun geçiyo kanamam. Sanırım geç olduğum için kanamam arttı bu ay. Başka sebep gelmiyo aklıma.

Rica ederim canim burda fotonu paylas yardimci oluruz yeni baslayacaksan 3-4 saat once sivi tuketme en 1 de sivi almayi birakiyorum 4 -5 gibi yapiyorum testi hergun ayni saatte yap canim
canım ben sabahları 7 gibi kalkarım koçişe kahvaltı filan 11 gibi testi yapsam olurmu sence

Dün gece ameliyatı düşünmekten uykum kaçtı, nasıl olacak vs diye kurdum durdum. Off stres küpü gibiyim. Millet ne ameliyatlar oluyo bu kadar tırsmıyo. Benim için her şeyin ilki, bilinmezliği evham sebebi :S

Ya benim de tam tersi oldu sadece 2 gün normal kanamam oldu yoğun değildi yani sonra bitti hiç olmazdı böyle..Menapoza mı gircem nedir

valla annem ve kaynanama ayrıca 3 tane teyzoşuma ve yakın arkadaşıma söylerim o kadar...akraba konu komşu bilmesin ilk 3 ay...nazar değer anacım

Ortalama ne kadar sürecekmiş operasyon canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…