Ya benim de tam tersi oldu sadece 2 gün normal kanamam oldu yoğun değildi yani sonra bitti hiç olmazdı böyle..Menapoza mı gircem nedir
valla annem ve kaynanama ayrıca 3 tane teyzoşuma ve yakın arkadaşıma söylerim o kadar...akraba konu komşu bilmesin ilk 3 ay...nazar değer anacım
Ortalama ne kadar sürecekmiş operasyon canım?
Ahhh canım benim rabbim duysun seni hadi inşallah düşündüğün gibi olur :) Sen ameliyatını ol hayırlısıyla ben bekliyorum seniAllah korusun, dur daha üçüncüyü kucağına almadan menapoz yokAynı anda doğurcaz biz seninle. İnanıyorum
Korkma canım korkma burada bunca güzel yürekli insan dua ediyor senin için..Çok çabuk girip çıkarsın inşEn fazla yarım saat. Ama işte adı ameliyat ya, geriliyorum yine de.
benim aldığım testin adı lapıquaik gibi birşey buradaki kızlardan gördüm ismini 30 luk aldım bugünde 5. gün biraz daha beklesemmi yoksam sabah başlasammı kararsızım döngüm 30 gün sürüyor benim gebe kaldığım zamanları kestiremiyorum çünkü düşük oldu, kimyasal oldu şaşkınlıktan üzüntüden sormak aklıma dahi gelmediOlur sanirim canim ama en dogru sonucu 4-5 gibi veriyor demislerdi burdaki kizlar senin testin adi ney canim
az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....magazin programı gibi oldu
Tospaam canim korkma burdaki bir arkadasta ameliyat olmustu kolay gecti demisti ismini hatirlayamadim sen ne zaman olacaksin ameliyat insalah cabucak atlatirsinDün gece ameliyatı düşünmekten uykum kaçtı, nasıl olacak vs diye kurdum durdum. Off stres küpü gibiyim. Millet ne ameliyatlar oluyo bu kadar tırsmıyo. Benim için her şeyin ilki, bilinmezliği evham sebebi :S
inşallah o listenin tamamı hamiş bebiş ve gülen yüzlerle dolaraz sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....magazin programı gibi oldu
Korkma canım korkma burada bunca güzel yürekli insan dua ediyor senin için..Çok çabuk girip çıkarsın inş
Dün gece ameliyatı düşünmekten uykum kaçtı, nasıl olacak vs diye kurdum durdum. Off stres küpü gibiyim. Millet ne ameliyatlar oluyo bu kadar tırsmıyo. Benim için her şeyin ilki, bilinmezliği evham sebebi :S
Tospaam canim korkma burdaki bir arkadasta ameliyat olmustu kolay gecti demisti ismini hatirlayamadim sen ne zaman olacaksin ameliyat insalah cabucak atlatirsin
testte t çizgisi c kadar ve ondan daha koyu olduğu gün yumoşunun 36 saat içinde çatlayacağını anlıyorsun kuzumkızlar cahilliğime verinlütfen bu ovulasyon testlerinde yumurtanın çatladığını nasıl anlıyoruz
Ahhh canım benim rabbim duysun seni hadi inşallah düşündüğün gibi olur :) Sen ameliyatını ol hayırlısıyla ben bekliyorum seni
Him benimkide ondan bende 30 lu almistim daha erken bence ben ilk aldigimda 8. Gun baslamistim bu ay 13. Gun basladim sen istersen 10. Gun falan basla uzerinde de yaziyordur dongune gore gunler canim uzuldum canim rabbim bidaha yasatmasin insallah hayirlisiyla sagligiyla hamis olur bebisini kucagina alirsinbenim aldığım testin adı lapıquaik gibi birşey buradaki kızlardan gördüm ismini 30 luk aldım bugünde 5. gün biraz daha beklesemmi yoksam sabah başlasammı kararsızım döngüm 30 gün sürüyor benim gebe kaldığım zamanları kestiremiyorum çünkü düşük oldu, kimyasal oldu şaşkınlıktan üzüntüden sormak aklıma dahi gelmedi
hayırlı olsun canım...valla çok güzel yaparsınkızlar kocişim kendimi çok geriyorum ve evde çok düşünüyorum diye gitmek istediğim bir kurs var dı ona gönderiyor. Ayyy ben çok seviyorum karaböcüğümü bazen sinirlerimi bozsada AUTOCAD kursuna başlıcam çok mutlu oldum
ahh canım benimm. Sen polip ameliyatı olcaktın dimi * stres yapmamak elde değil anlıorum bak bi tavsiye veriyim sana. Bnde rahmimde küçük bi yara vardı aylar önce. Drum tedavisini alttan yaparken bi an tavan döndü sanki. kısa bi işlemdi ama bnm heyecanım stresim o an fenalasır gibi oldum içimden kendine gel hanife dedim kendimi telkin ettim derin derin nefes aldım ayağa kalktım yanmda kmse yoktu tek gitmiştim o derin nefes sayesinde bayılmaktan kurtuldum bnde hassasım bu konularda. senin operasyon ne zaman yapılcak ?
amin inşallah rabbbim tüm isteyenlere sağlıklı gebelikler sağlıklı bebişler nasip etsin ben her duamada böyle başlarım yüce rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahHim benimkide ondan bende 30 lu almistim daha erken bence ben ilk aldigimda 8. Gun baslamistim bu ay 13. Gun basladim sen istersen 10. Gun falan basla uzerinde de yaziyordur dongune gore gunler canim uzuldum canim rabbim bidaha yasatmasin insallah hayirlisiyla sagligiyla hamis olur bebisini kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?