1 hafta sonra canım, günü netleşmedi. Adetim bitince olacağım. Sana da çok geçmiş olsun. Allahtan benimki lokalle değil baya narkozla yapılacak. Öyle lokalle gözüm açık, bilincim yerinde hiç dayanamazdım.
hiiç sıkma canını bak ben yumurtalık ameliyatı oldum hemde açık ameliyat...öncesinde sanırım morfin verdiler kafa uçtu zaten ameliyathaneye nasıl gittiğimi hayal meyal hatırlıyorum...ayrıca narkoz olayı çok keyifli...3 e kadar sayamadan dalıp gittim...dehşet zevk alıyorum narkoz yemekten...hem yum ameliyatım hem kızlık zarı operasyonumda da hiç stres yapmadım..sende sıkma sakın kendiniDün gece ameliyatı düşünmekten uykum kaçtı, nasıl olacak vs diye kurdum durdum. Off stres küpü gibiyim. Millet ne ameliyatlar oluyo bu kadar tırsmıyo. Benim için her şeyin ilki, bilinmezliği evham sebebi :S
Aminnn isteyen herkesin olsun insallahamin inşallah rabbbim tüm isteyenlere sağlıklı gebelikler sağlıklı bebişler nasip etsin ben her duamada böyle başlarım yüce rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Aman ağzından yel alsınYa benim de tam tersi oldu sadece 2 gün normal kanamam oldu yoğun değildi yani sonra bitti hiç olmazdı böyle..Menapoza mı gircem nedir
Poliplerden kurtulunca gelsin bebisler insallahEvet canım, o arkadaş da bana çok cesaret verdi sağolsun. 1 haftaya olucam inşallah.
mogamicim sende çok çok iyi biliyorsun ve anlıyorsundur. Bu kadar uğraştan ki hala uğraşıyoruz kendi bildiklerimizle eşlerimizin yanımızda olması bize ayrıca destek olması harika bir şey Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahhayırlı olsun canım...valla çok güzel yaparsın
wuuuhuuuu hadi bakalım....ekliyorum birazdanMogami cim beni de kasım listesine ekler misin bat 12 kasım..Çok ciddi çalışma yapacakmışız bu ay kocam öyle dedi o ne demekse artık
Tabiki öyle...Allah başımızdan eksik etmesin onları...En büyük destekçimiz onlar ve inanıyorum ki sabrın sonu selametmogamicim sende çok çok iyi biliyorsun ve anlıyorsundur. Bu kadar uğraştan ki hala uğraşıyoruz kendi bildiklerimizle eşlerimizin yanımızda olması bize ayrıca destek olması harika bir şey Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
Bu ciddi calismadan bebisiniz gelsin insallah
Aminn inş..Sevgili kocam her gece ki gibi erkenden uyumazsa olurBu ciddi calismadan bebisiniz gelsin insallah
hiiç sıkma canını bak ben yumurtalık ameliyatı oldum hemde açık ameliyat...öncesinde sanırım morfin verdiler kafa uçtu zaten ameliyathaneye nasıl gittiğimi hayal meyal hatırlıyorum...ayrıca narkoz olayı çok keyifli...3 e kadar sayamadan dalıp gittim...dehşet zevk alıyorum narkoz yemekten...hem yum ameliyatım hem kızlık zarı operasyonumda da hiç stres yapmadım..sende sıkma sakın kendini
canım senin kaçıncı deneme olacak kasımda
Poliplerden kurtulunca gelsin bebisler insallah
hmmm anladım öyleyse iyi bari. insallah kolay olcak inşallah güzel olacak ve bu durum sonunda bebiş gelecek. hayırlısıyla canım.
Tamam, ben de derin bi nefes narkoz çekip uçayım o zaman
bu ay çalışma olmadı zaten biliyorsunuz.. ama yine de 3 diyelimcanım senin kaçıncı deneme olacak kasımda
sırf keyfiyeten narkoz alabilirim ben o kadar keyifli bi olay....sende olayı zevkli hale getirmeye çalış balım
Bence de ne tatlı bir uyku hali o öyle..Ben bırakın uyucam dedikçe uyandırmaya çalıştılar..Gerçekten bende 3e kadar sayamadım birde baktım ki herşey olmuş bitmişsırf keyfiyeten narkoz alabilirim ben o kadar keyifli bi olay....sende olayı zevkli hale getirmeye çalış balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?