Hadi hayirlisi olsun insallah guzel haberler aliriz kasimdaAminn inş..Sevgili kocam her gece ki gibi erkenden uyumazsa olurSanırım ciddiyetten kastı buydu
Sağol canım..Sen Erzınde yaşıyordun demi?Hadi hayirlisi olsun insallah guzel haberler aliriz kasimda
lütfen gülerek gir kuzum...çünkü sonunda çok sıkıntılı bi olaydan kurtulacaksınTamam canım, aklıma geleceksiniz girerken ameliyata
Çabaların boşa çıkmasın canım dilerim ki en kısa zamanda bebiş haberini verirsin bize..Allah büyük bu kadar gönülden istiyorsunuz ya hiç birinizi geri çevirmez inş :)KIZLAR...ŞİMDİ BUGÜN MEVLÜDTE HOCAYI BULMUŞKEN KIYIN KIYIN YANAŞTIM YANINAZATİ ANNEMLE DE TANIŞIKLAR...HOCAM DEDİM BEN ÇOCUK İSTİYORUM BUNUN İÇİN BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİŞEY VAR MI ? YAZ BAKAYIM DEDİ...HEMEN HAZIRLADIM KAĞIDI KALEMİ ŞU DUAYI YAZDIRDI; RABBİ LE TAZARNİ FERDEN VE ENTE HAYRÜL VARİSSİN...HZ ZEKERİYA NIN DUASIYMIŞ...BUNU 21 KERE OKU VE BİR BARDAK SUYA ÜFLE SONRA DA İÇ DEDİ...EŞİNDE AYNINI YAPSIN DEDİ...HAMİLE KALINCAYA DEK YAP BUNU DEDİ...2 REKAT HACET NAMAZI KIL PEŞİNE DE DEDİ...AYRICA HERGÜN 7 FATİHA 7 AYETEL KÜRSİ 7 FELAK 7 NAS 7 İHLAS OKU DEDİ...MOGİŞ BOŞ DURMUYOR BİLGİ TOPLUYOR BİLGİLERİNİZE BACILAR
dimi yaa...beni de hafif tokatlayarak uyandırdılar ama bıraksalar 24 saat uyurdum...aç kapa hoooop olmuş bitmiş...şu tıp ne enteresan şey yaa kesilip biçiliyorsun ama hiçbişey hissetmiyorsunBence de ne tatlı bir uyku hali o öyle..Ben bırakın uyucam dedikçe uyandırmaya çalıştılar..Gerçekten bende 3e kadar sayamadım birde baktım ki herşey olmuş bitmiş
Amin canım benim...Allahım isteyen ve hakeden herkesin kucağını doldursun inşallahÇabaların boşa çıkmasın canım dilerim ki en kısa zamanda bebiş haberini verirsin bize..Allah büyük bu kadar gönülden istiyorsunuz ya hiç birinizi geri çevirmez inş :)
lütfen gülerek gir kuzum...çünkü sonunda çok sıkıntılı bi olaydan kurtulacaksın
Benim 2 doğumum da sezeryan oldu birde ayağımdan ameliyatım var 3 kez güzel güzel uyuttular benidimi yaa...beni de hafif tokatlayarak uyandırdılar ama bıraksalar 24 saat uyurdum...aç kapa hoooop olmuş bitmiş...şu tıp ne enteresan şey yaa kesilip biçiliyorsun ama hiçbişey hissetmiyorsun
Kesinlikle haklısın cnm.ben pızitifi 14. Gün görürdüm hep atesim 19. Gün yükselirdi.her ay böyle olmustu.tabi ben o günler cok yumurta catladı öldü die calısmıyordum.demekki çatlaması uzun sürüyor.ben tam tersini yaşadım kuzum...poz. olduktan sonraki usg degün sonercik daha çatlamadıklarını söyledi..
ben ağrım var bana iğne yapın diye uyanmıştım yaaaBenim 2 doğumum da sezeryan oldu birde ayağımdan ameliyatım var 3 kez güzel güzel uyuttular beniAmeliyat öncesi daha eğlenceliydi halaylar eşliğinde uykuya yolladılar beni hahaha şeklinde gülerek uyudum ve öyle uyandım..Çok tatlı bir ses uyandırdı beni hala çok merak ederim onun kim olduğunu.. (Kesip biçme işini hiç karıştırmasak bizim kızın uykuları kaçıyormuş) :)
ben hala iddia ediyorum sen 18. günden hamile kaldın...tabi bunu asla öğrenemeyeceğiz ama olsunKesinlikle haklısın cnm.ben pızitifi 14. Gün görürdüm hep atesim 19. Gün yükselirdi.her ay böyle olmustu.tabi ben o günler cok yumurta catladı öldü die calısmıyordum.demekki çatlaması uzun sürüyor.
Evet tatlimSağol canım..Sen Erzınde yaşıyordun demi?
Eeee olacak o kadar :) Ne kadar zamanda iyileştin peki? Kızlık zarı ameliyatı ne canım az önce yazmıştınben ağrım var bana iğne yapın diye uyanmıştım yaaa
Sel var mı? Antakyayı sel basmış bugün çok yağış olmuşEvet tatlim
valla 7-8 gün sonra kontrolüme gittim ağrılarım geçmişti...tamamen düzelmem 15 günü buldu...kızlık zarı olayımda şu...evlendiğim ay ilişkiye giremedim hemen doktoruma koştum muayene de zarımın çok etli ve kalın olduğunu söyledi...20 dk lık bi operasyonla alındı zarım...sonra zaten 40 gün ilişki yasaklandı ama sonra ne acı kaldı ne sızı ilişki çok rahat oldu...eşime takılırım kızlığımı doktoruma verdim diyeEeee olacak o kadar :) Ne kadar zamanda iyileştin peki? Kızlık zarı ameliyatı ne canım az önce yazmıştın
Yok canim yagmur yagmadi hic bugun ama hava bozuk himm duymustum antakyayiSel var mı? Antakyayı sel basmış bugün çok yağış olmuş
Mogami canim esimizde mi okuyacak bu dualari allah iyiligini versin zarini dr mi verdinvalla 7-8 gün sonra kontrolüme gittim ağrılarım geçmişti...tamamen düzelmem 15 günü buldu...kızlık zarı olayımda şu...evlendiğim ay ilişkiye giremedim hemen doktoruma koştum muayene de zarımın çok etli ve kalın olduğunu söyledi...20 dk lık bi operasyonla alındı zarım...sonra zaten 40 gün ilişki yasaklandı ama sonra ne acı kaldı ne sızı ilişki çok rahat oldu...eşime takılırım kızlığımı doktoruma verdim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?