He valla doktorcuğuma kısmetmiş zarMogami canim esimizde mi okuyacak bu dualari allah iyiligini versin zarini dr mi verdin
Geçmiş olsun canım.. Belki o da bilmiyordur ameliyat sonrası durumları.. Eşimin tam olarak hangi tip operasyon geçirdiğini bilmiyorum.. Hayırlısı Allah tan..Bende bilmiyorum ki cnm küçükken hep kaşırmış şişlik olurmuş hafif kasıkta. Bazen yumurtalar yukarı çıkarmış böyle durumlarda yukarı çıkınca vücut sıcaklığından spermler etkilenip ölebilirmiş diye okudum internette. Aslında çocukken olması gerekirken 3yıl önce olmuş 25 yaşındayken. O yüzden sperm örneği verse içim rahatlicak biraz. Bana önemsiz bişeymiş gibi bahsediyodu da ondan hiç şüphelenmemiştim. Ama nette okuyunca içime kurt düştü.hayırlısı olsun. Eşin kasık fıtığı ameliyatı mı olmuş cnm?
Oooo gecenin bu saatinde harıl harıl çalışmalar.. Ellerin dert görmesin bacım.. :)Fotolarımızı düzenliyorum...çook güzel oldu yaaa...bitince ekleyeceğim bacılar
Canim ben gecen sene soyledikten bir hafta sonra dusuk yaptigimi ogrendim. Boyle bir tecrubem oldugu icin bir tek esimle ikimiz biliyoruz su anda. Annemlerin bile haberi yok. Benim annem pek benim sirrimi saklayan biri degildir. Gecen seneki dusugu kurtajdan bir ay sonra soyledim, uzaktayiz endiselenmesinler diye. Bu yaz gittigimizde sagir sultan bile duymustu. Esimle birlikte doktora gidip geliyoruz. Pazartesi randevum var yine. Allah nasip eder de ilk uc ayi sag salim gecirirsek etrafa soylemeye baslicaz insallah.kızlar size bişey sorcam hamile olduğunu öğrenseniz çevrenize söyler misiniz * söylerseniz kimlere söylersiniz ? söyleme ve söylememe sebeplerinizi yazar mısınız ? fikirlerinizi merak ediyorumdaayrıca kendi fikrim ise bu konuda çok kararsızım.
Bitti ama bende yoruldum yahuOooo gecenin bu saatinde harıl harıl çalışmalar.. Ellerin dert görmesin bacım.. :)
Zuperrrr olmuss ellerine saglik :)Eki Görüntüle 1273075 Buyrunuz efenim...artık ara sıra paylaşacağım ki yüzlerimizi bilelim dimi
canım ellerine sağlık çok güzel olmuş :)Eki Görüntüle 1273075 Buyrunuz efenim...artık ara sıra paylaşacağım ki yüzlerimizi bilelim dimi
masallah kizlar hepinizde birbirinizden guzelsiniz ayri ayri baktim cok tatlisiniz grrcekten bende foto vermek isterdim ama esim musaade etmez hic sormmama bile gerek yok zaten bana telefonu eljne alma radyasyon diyo ama arada kacamak yapip yazdiklariniza bakiyorumEki Görüntüle 1273075 Buyrunuz efenim...artık ara sıra paylaşacağım ki yüzlerimizi bilelim dimi
Mogişim eline ve de gönlüne sağlık mükemmel olmuş bayıldım :) kuzu süpersin beeeEki Görüntüle 1273075 Buyrunuz efenim...artık ara sıra paylaşacağım ki yüzlerimizi bilelim dimi
Mogami supersin canim yaa harika olmus ellerine sağlık ☺ alt üst denk gelmisiz guzel olmus kikiki ☺Eki Görüntüle 1273075 Buyrunuz efenim...artık ara sıra paylaşacağım ki yüzlerimizi bilelim dimi
Ellerine sağlık canımm çok güzel olmuş yaaaEki Görüntüle 1273075 Buyrunuz efenim...artık ara sıra paylaşacağım ki yüzlerimizi bilelim dimi
cnm arkadasım çok güzel olmus herkez bi harıka görünüyorEki Görüntüle 1273075 Buyrunuz efenim...artık ara sıra paylaşacağım ki yüzlerimizi bilelim dimi
sekef pancari bende sana bayildim vallahi seker gibisin:)Mogişim eline ve de gönlüne sağlık mükemmel olmuş bayıldım :) kuzu süpersin beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?