Ayyy utandım çok, teşekkür ederim herkes ayrı yüreği ve kalbi güzel, sınav öncesi moral :)sekef pancari bende sana bayildim vallahi seker gibisin:)
Olabilir tabii bir test yapsan bütün karanlıklar aydınlığa çıkar aslında hayırlısıkızlar ya 1 haftadr cok sık ıdrara cıkıyorum ben bırde koyu kıvamlı sulu akıntım var yumurtlama donemım gecti adet olmam gerekıyor bugun veya yarın ama bu gune kadar hiç yaşamadığım akıntı şekli sizce hamilelik akıntısımı ?
Tesekkur ederim canim okuyacagim evet ya iyiki kurtulmussun o zardanHe valla doktorcuğuma kısmetmiş zarşaka bi yana kurtulduğuma çok sevindim o lanet zardan... felak nastan bahsediyorsan o duaları biz okuyacağız eşlerimiz değil...ha bu arada hz zekeriyanın duasını suya okuyup içtikten sonra ilişkiye gir dedi hoca
korkuyorum negatif cıkarsa diye canımO
Olabilir tabii bir test yapsan bütün karanlıklar aydınlığa çıkar aslında hayırlısı
Bugunde olsun canim sonraki gunler gun asiri olsnGunaydin bacilar simdi test yaptim gulmedi
Sanirim catladi ama akinti falan hic bse yok.bugunde calisma olsunmu dun olmustu.allahin emriyle vermimmi kizi bilmiyorum
dimi bende çok sevdim...gece 3 e kadar uğraştım ama sonu güzel olducnm arkadasım çok güzel olmus herkez bi harıka görünüyor
merci bebeğimEllerine sağlık canımm çok güzel olmuş yaaa
Cok guzel olmus eline saglik canim benimdimi bende çok sevdim...gece 3 e kadar uğraştım ama sonu güzel oldu
özellikle yaptım desemMogami supersin canim yaa harika olmus ellerine sağlık ☺ alt üst denk gelmisiz guzel olmus kikiki ☺
balıııııııııııım teşekkürler...forumun neşesi için bütün çabamMogişim eline ve de gönlüne sağlık mükemmel olmuş bayıldım :) kuzu süpersin beee
teşekkürler kuzum...olsun sen bizim gönlümüzün meleğisinmasallah kizlar hepinizde birbirinizden guzelsiniz ayri ayri baktim cok tatlisiniz grrcekten bende foto vermek isterdim ama esim musaade etmez hic sormmama bile gerek yok zaten bana telefonu eljne alma radyasyon diyo ama arada kacamak yapip yazdiklariniza bakiyorum
teşekkürleeeeeeeeeer fıstık ee hatunlar güzel olunca azcık bi uğraşmayla ortaya güzel şeyler çıkıyorcanım ellerine sağlık çok güzel olmuş :)
sağol fıstık bencede şahane olduZuperrrr olmuss ellerine saglik :)
sağol canımın içi evet çok güzel olduCok guzel olmus eline saglik canim benim
Tanam canim saol.insallah tutar bu ayBugunde olsun canim sonraki gunler gun asiri olsn
InsaAllah tutar canimTanam canim saol.insallah tutar bu ay
AYYY COOOK TATLI YYAAAolmayan bebişime aldığım zıbın ....zıbın dimi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?