2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

BIZLERDE BEBEK DOGMADAN COP BILE ALINMAZ...BEBEK OLUR SONRA ANNE GIDIP BEBEYIN HERSEYINI ALIR BESIYINE KADAR ANNE ALIR YANI ANAANEE
SIZDEDE BOYLEMI?
yok canım ya öyle adet falan yok ama anne anne beşiğin içine koyulan şeyler varya pek cahilim ama uykuseti gibi şeyler oluyorya onları alıp süslüyor ama isteyen yani şart değil .....burda cinsiyetinin belli olmasını güç bekliyo herkes öle sabredemez ki kimse

KIZLAR YAA BEN 4 GÜN GECTİ ADET OLAMADIM KİSTTEN MİDİR ADETİN İLK GÜNÜ BASLAMAM GEREK HAPA ONA DA BASLAYAMIYORUM DÜNDEN ÖNCEKİ GÜN DE 1SAATLİK İDRARLA OVU TEST YAPMIŞTIM MERAKTAN POZ YAKIN CIKTI NAPCAM BEN BEKLİYİM Mİ DAHA...?

KISTIN VARSA NEDEN SOGAN KURU KULLANMIYORSUN HEM ADET SOKULUR HEMDE KIST GIDER

gebelik testi yap için rahat etmiyorsa ama bekle bence kafaya takıncada gelmiyo bi süre bi ilişki yap duş al vucut rahatlayınca gebelik değilse gelir yavastan

gebelik testi yap için rahat etmiyorsa ama bekle bence kafaya takıncada gelmiyo bi süre bi ilişki yap duş al vucut rahatlayınca gebelik değilse gelir yavastan
ya aklıma geldi aslında gebelik testi yapmak ama bi de kızdım kendi kendime hala umutlanıyosun diye.. valla hiç kafaya takmaya fırsatım olmadı canm kendimi unutum 4 gündür ben eşimin annesi hastanede yatıyo onunla ilgileniyorum dün ve önceki gün yanında kaldım bugun yenice evimdeyim..

CANM DAHA KİSTİ ÖĞRENELİ DE 4 GÜN OLUYOR VE KAYINVALİDEM HASTANEDE ONUN YANINDA KALDIM DAHA YENİ GELDİM EVE FIRSAT BULUNCCA YAPICAM BAKALIM..
KECMIS OLSUN CANIM INS ALLAH ATARSIN KISTINI AMA KURUDE YAP BENCE COK IYI GELIYOR KISTLERE

Allah Allah...niye hala adet olmadın acaba bacım sen... Bir gebelik testi yap tamam mi... Hiç bir şey çıkmazsa iç soğan kurunu...umarım sokulursun kuzum...

o zaman ilişki fikrini yabana atma :) gecmiş olsun bu arada canım

kızlar regl gunumden ıkı gun once adet sancısı cektım ama kırmızıları gormedım..bugunde benım regl gunum sabah sıddetlı bır regl sancısı cektım kırmızıları gormedım turuncumsu bırsey geldı..bılemıyorum yaa ..hamiş olsam ne guzel olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…