- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
BIZLERDE BEBEK DOGMADAN COP BILE ALINMAZ...BEBEK OLUR SONRA ANNE GIDIP BEBEYIN HERSEYINI ALIR BESIYINE KADAR ANNE ALIR YANI ANAANEEolmayan bebişime aldığım zıbın ....zıbın dimi bu arada
yok canım ya öyle adet falan yok ama anne anne beşiğin içine koyulan şeyler varya pek cahilim ama uykuseti gibi şeyler oluyorya onları alıp süslüyor ama isteyen yani şart değil .....burda cinsiyetinin belli olmasını güç bekliyo herkesBIZLERDE BEBEK DOGMADAN COP BILE ALINMAZ...BEBEK OLUR SONRA ANNE GIDIP BEBEYIN HERSEYINI ALIR BESIYINE KADAR ANNE ALIR YANI ANAANEE
SIZDEDE BOYLEMI?
KISTIN VARSA NEDEN SOGAN KURU KULLANMIYORSUN HEM ADET SOKULUR HEMDE KIST GIDERKIZLAR YAA BEN 4 GÜN GECTİ ADET OLAMADIM KİSTTEN MİDİRADETİN İLK GÜNÜ BASLAMAM GEREK HAPA ONA DA BASLAYAMIYORUM DÜNDEN ÖNCEKİ GÜN DE 1SAATLİK İDRARLA OVU TEST YAPMIŞTIM MERAKTAN POZ YAKIN CIKTI NAPCAM BEN BEKLİYİM Mİ DAHA...?
gebelik testi yap için rahat etmiyorsa ama bekle bence kafaya takıncada gelmiyo bi süre bi ilişki yap duş al vucut rahatlayınca gebelik değilse gelir yavastanKIZLAR YAA BEN 4 GÜN GECTİ ADET OLAMADIM KİSTTEN MİDİRADETİN İLK GÜNÜ BASLAMAM GEREK HAPA ONA DA BASLAYAMIYORUM DÜNDEN ÖNCEKİ GÜN DE 1SAATLİK İDRARLA OVU TEST YAPMIŞTIM MERAKTAN POZ YAKIN CIKTI NAPCAM BEN BEKLİYİM Mİ DAHA...?
CANM DAHA KİSTİ ÖĞRENELİ DE 4 GÜN OLUYOR VE KAYINVALİDEM HASTANEDE ONUN YANINDA KALDIM DAHA YENİ GELDİM EVE FIRSAT BULUNCCA YAPICAM BAKALIM..KISTIN VARSA NEDEN SOGAN KURU KULLANMIYORSUN HEM ADET SOKULUR HEMDE KIST GIDER
ya aklıma geldi aslında gebelik testi yapmak ama bi de kızdım kendi kendime hala umutlanıyosun diye.. valla hiç kafaya takmaya fırsatım olmadı canm kendimi unutum 4 gündür ben eşimin annesi hastanede yatıyo onunla ilgileniyorum dün ve önceki gün yanında kaldım bugun yenice evimdeyim..gebelik testi yap için rahat etmiyorsa ama bekle bence kafaya takıncada gelmiyo bi süre bi ilişki yap duş al vucut rahatlayınca gebelik değilse gelir yavastan
KECMIS OLSUN CANIM INS ALLAH ATARSIN KISTINI AMA KURUDE YAP BENCE COK IYI GELIYOR KISTLERECANM DAHA KİSTİ ÖĞRENELİ DE 4 GÜN OLUYOR VE KAYINVALİDEM HASTANEDE ONUN YANINDA KALDIM DAHA YENİ GELDİM EVE FIRSAT BULUNCCA YAPICAM BAKALIM..
benmki kanamalı kistmiş acaba ters bi etki yapar mı bana kürKECMIS OLSUN CANIM INS ALLAH ATARSIN KISTINI AMA KURUDE YAP BENCE COK IYI GELIYOR KISTLERE
Allah Allah...niye hala adet olmadın acaba bacım sen... Bir gebelik testi yap tamam mi... Hiç bir şey çıkmazsa iç soğan kurunu...umarım sokulursun kuzum...ya aklıma geldi aslında gebelik testi yapmak ama bi de kızdım kendi kendime hala umutlanıyosun diye.. valla hiç kafaya takmaya fırsatım olmadı canm kendimi unutum 4 gündür ben eşimin annesi hastanede yatıyo onunla ilgileniyorum dün ve önceki gün yanında kaldım bugun yenice evimdeyim..
tamam canm bugun eczaneler acık mıdır kiAllah Allah...niye hala adet olmadın acaba bacım sen... Bir gebelik testi yap tamam mi... Hiç bir şey çıkmazsa iç soğan kurunu...umarım sokulursun kuzum...
Güzel soru... Nöbetçi eczaneler kuzum... Yakınlarinda vardır inşaAllah...tamam canm bugun eczaneler acık mıdır ki
:) tamam canm bi bakayım ben :)Güzel soru... Nöbetçi eczaneler kuzum... Yakınlarinda vardır inşaAllah...
Bak canim bak...:):) tamam canm bi bakayım ben :)
o zaman ilişki fikrini yabana atma :) gecmiş olsun bu arada canımya aklıma geldi aslında gebelik testi yapmak ama bi de kızdım kendi kendime hala umutlanıyosun diye.. valla hiç kafaya takmaya fırsatım olmadı canm kendimi unutum 4 gündür ben eşimin annesi hastanede yatıyo onunla ilgileniyorum dün ve önceki gün yanında kaldım bugun yenice evimdeyim..
göğüsler büyüdü ama baska ne adet belirtisi var ne bebekBak canim bak...:)
sağol kuzum :)o zaman ilişki fikrini yabana atma :) gecmiş olsun bu arada canım
Dur bakalim kuzum hayırlısı olsun... :)göğüsler büyüdü ama baska ne adet belirtisi var ne bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?