Bebiş erkek olursa 18. Günden diyelim ozaman cnm :) kızsa 14. Gün derizben hala iddia ediyorum sen 18. günden hamile kaldın...tabi bunu asla öğrenemeyeceğiz ama olsun
emeğine sağlık canım cook guzel olmuşşş..Eki Görüntüle 1273075 Buyrunuz efenim...artık ara sıra paylaşacağım ki yüzlerimizi bilelim dimi
Ellerine saglık cnm harika olmuş valla.Eki Görüntüle 1273075 Buyrunuz efenim...artık ara sıra paylaşacağım ki yüzlerimizi bilelim dimi
Bugun eczaneler acık canım.çok cabuk haberlerini bekliyoruz :) kist olsa bile gebelik oluşabilir allah ol dedıkten sonra hiçbirsry engel olamaz.güzel haberler bekliyoruzKIZLAR YAA BEN 4 GÜN GECTİ ADET OLAMADIM KİSTTEN MİDİRADETİN İLK GÜNÜ BASLAMAM GEREK HAPA ONA DA BASLAYAMIYORUM DÜNDEN ÖNCEKİ GÜN DE 1SAATLİK İDRARLA OVU TEST YAPMIŞTIM MERAKTAN POZ YAKIN CIKTI NAPCAM BEN BEKLİYİM Mİ DAHA...?
Ama ben çok küstümEki Görüntüle 1273075 Buyrunuz efenim...artık ara sıra paylaşacağım ki yüzlerimizi bilelim dimi
evet canm olabiliyormmuş hatta dün öğrendim kayınvalidemin yanında refakatçiydim dün oda 2 kişilikti yanındaki hastanın da gelini refakat ediyodu kadın 3 aylık hamile yeni düşük yapmış noldu dedim kisti varmış kontrole glmiş doktora onun için doktor 8 haftalık gebesin demiş ertesi hafta gitmiş bebek karnında ölmüş meğer kist patlamış da bebek ondn zehirlenmişEllerine saglık cnm harika olmuş valla.
Bugun eczaneler acık canım.çok cabuk haberlerini bekliyoruz :) kist olsa bile gebelik oluşabilir allah ol dedıkten sonra hiçbirsry engel olamaz.güzel haberler bekliyoruz
canm cok güzel olmuş buu:)Eki Görüntüle 1273075 Buyrunuz efenim...artık ara sıra paylaşacağım ki yüzlerimizi bilelim dimi
Uyyy sen resim atmadın mı ki
Yok canım benim zaten profilde fotom var :) Sil baştan ne gerek var var uğraşmaya, buradan bakın sizde banaUyyy sen resim atmadın mı kimogamimin gözünden kaçtı sanııırrımm...canım ablam yaa atma trip düzeltir o onu
HA ONU BILEMEDIM CANIM AMA ARASTIRMAK AZIMbenmki kanamalı kistmiş acaba ters bi etki yapar mı bana kür
canım ınşşlh kistten temizlenırsın çok gecmiş olsun..evet canm olabiliyormmuş hatta dün öğrendim kayınvalidemin yanında refakatçiydim dün oda 2 kişilikti yanındaki hastanın da gelini refakat ediyodu kadın 3 aylık hamile yeni düşük yapmış noldu dedim kisti varmış kontrole glmiş doktora onun için doktor 8 haftalık gebesin demiş ertesi hafta gitmiş bebek karnında ölmüş meğer kist patlamış da bebek ondn zehirlenmiş
Cnm bugun 2 ye kdr eczaneler acikti insaAllah almissndr gebelik testini nolur nolmaz bi test yapcanm cok güzel olmuş buu:)
aldım canm ama bugun mü yapsam yarın sabah mı kararsızım elimde test düşünüyorum negatif cıkacak gerçi biliyorum ama : DCnm bugun 2 ye kdr eczaneler acikti insaAllah almissndr gebelik testini nolur nolmaz bi test yap
sağol canm ..canım ınşşlh kistten temizlenırsın çok gecmiş olsun..
Brn olsam 2 saat sivi almaz yapardm dayanamazdmaldım canm ama bugun mü yapsam yarın sabah mı kararsızım elimde test düşünüyorum negatif cıkacak gerçi biliyorum ama : D
o zamansaaaa 6da yapayım testimi ... negatif test sonucum azzz sonraaaaBrn olsam 2 saat sivi almaz yapardm dayanamazdm
Hayirli sonuclar alirsn insaAllah:)o zamansaaaa 6da yapayım testimi ... negatif test sonucum azzz sonraaaa
şimdi biraz iş yapayım çiş gelsin
negatif çıkar canm ben cıkmaycağını bile bile yapıyorum işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?