2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

birde adet olacagım zaman gögüslerim taş gıbı olurdu ama sımdı vıcık vıcık hıhıhıhı

Eki Görüntüle 1273075 Buyrunuz efenim...artık ara sıra paylaşacağım ki yüzlerimizi bilelim dimi
Ellerine saglık cnm harika olmuş valla.

Bugun eczaneler acık canım.çok cabuk haberlerini bekliyoruz :) kist olsa bile gebelik oluşabilir allah ol dedıkten sonra hiçbirsry engel olamaz.güzel haberler bekliyoruz

Ellerine saglık cnm harika olmuş valla.

Bugun eczaneler acık canım.çok cabuk haberlerini bekliyoruz :) kist olsa bile gebelik oluşabilir allah ol dedıkten sonra hiçbirsry engel olamaz.güzel haberler bekliyoruz
evet canm olabiliyormmuş hatta dün öğrendim kayınvalidemin yanında refakatçiydim dün oda 2 kişilikti yanındaki hastanın da gelini refakat ediyodu kadın 3 aylık hamile yeni düşük yapmış noldu dedim kisti varmış kontrole glmiş doktora onun için doktor 8 haftalık gebesin demiş ertesi hafta gitmiş bebek karnında ölmüş meğer kist patlamış da bebek ondn zehirlenmiş

canım ınşşlh kistten temizlenırsın çok gecmiş olsun..

Cnm bugun 2 ye kdr eczaneler acikti insaAllah almissndr gebelik testini nolur nolmaz bi test yap
aldım canm ama bugun mü yapsam yarın sabah mı kararsızım elimde test düşünüyorum negatif cıkacak gerçi biliyorum ama : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…