- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Hay deli...benim senden fazla vallahi...maaşAllah sana kuzum benim...Kizlarrr nasilsiniz napiyorsunuz benim istahsizliktan baska belirtim bugun hic yok ne bicim hamileyim ya
Olsun tatlim...yap ki için rahatlasin di mi...:) eğer varsa çıkar bugün gün içerisinde... Hadi hayırlısı olsun tatlim...:)o zamansaaaa 6da yapayım testimi ... negatif test sonucum azzz sonraaaa
şimdi biraz iş yapayım çiş gelsin
bu ay da teste merak saldım halbuki dedim burda yapmam diyee ohooooGece gelecek isten 1 de geliyor kahve icmez o saatte sabahta erken gidecek ise yarin yaparim olmazsa sen test mi yaptin kuzum
afroditim benim arkadaş kanda görmüş hamiş testte negatif ne desem bilemedim bende de negatif doğruyu bat söyle ama umudum da kırılmadı değil :)negatif çıkar canm ben cıkmaycağını bile bile yapıyorum işte :)
Hmm... Benim tiksinme çok var... Aklıma gelince dahi... Midem de içten içe bulanıyor... İştahim çok ama tiksinmeden bulamıyorum ne yiyeceğimi...:) bakalim benim minnak ne... He bide uyku halim çok... Biraksalar hep uyurum:)Bugun hem ablamla hem annemle konustum.ablam 3 erkek cocuk doğurdu ve hiç birinde halsizlik uyku hali yaşamamış.annem 2 kız doğurdu onda uyku hali cok olmuş.ayakta uyuyordum dedi.benim bazı şeylerin anneme cok benzer,annem seninkide kız olacak galiba dedi.varmıdır böyle aileye benzeyen gebelikler acaba.mesela ne annemde nede ablamda hiç mide bulantısı olmamış.annemin sadece saahları aç karına ağır kokular alırsa midesi bulanırmış okadar.ben aç karına ağır bir koku almadım hiç oyuzden midem bulanırmı bilmiyorum acıkcası.iştah desen hepimizde aynıymış normal düzeyde.
Oyy kiyamam...Allah yardim etsin canim...:)bugün çok yoğunum yoruldummmmm hem kuşburnu marmelatı hem turşu yapıyorum
ben de bat günü yaptım negatifti kanda bakılmadı ama doktora gittim var da demedi.. gerçi olsa da ultrasonda görmesi için erken olurdu.afroditim benim arkadaş kanda görmüş hamiş testte negatif ne desem bilemedim bende de negatif doğruyu bat söyle ama umudum da kırılmadı değil :)
Şimdi testte varsa ayrı bi korku alır seni kist var bebişe zarar verecek die :) yoksada insan üzülür elbette.aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabıben de bat günü yaptım negatifti kanda bakılmadı ama doktora gittim var da demedi.. gerçi olsa da ultrasonda görmesi için erken olurdu.
ohh hamaratbugün çok yoğunum yoruldummmmm hem kuşburnu marmelatı hem turşu yapıyorum
Canim daha batina var umudunu kaybetme kuzum bwbis varsa bile cikmayabilir insallah hamissindirbu ay da teste merak saldım halbuki dedim burda yapmam diyee ohoooobugünde yaptım dayanır mıyım tertemiz test
Hamarat kiz marmelat cok zahmetliymis hic yapmadim ama oyle okumustum bir yerde kolay gelsin tatlimbugün çok yoğunum yoruldummmmm hem kuşburnu marmelatı hem turşu yapıyorum
Kuzuum... bazısında daha geç idrarda çıkar... dur hele bi batın gelsin... biliyorum demesi kolay bende çok sabırsızdım... ama sabretmeye çalış :)bu ay da teste merak saldım halbuki dedim burda yapmam diyee ohoooobugünde yaptım dayanır mıyım tertemiz test
Canim haberlerini bekliyoruz kv nede gecmis olsun insallah kistten hemencecik kurtulursun canimben de bat günü yaptım negatifti kanda bakılmadı ama doktora gittim var da demedi.. gerçi olsa da ultrasonda görmesi için erken olurdu.
senin hangi markada kaç ün kala çıkmıştı tatlımKuzuum... bazısında daha geç idrarda çıkar... dur hele bi batın gelsin... biliyorum demesi kolay bende çok sabırsızdım... ama sabretmeye çalış :)
kız valla kendimden şüphe ediyorm bazen saglık ocagındaki hemşirede soruyor bulantıların kusmaların nasıl diye hiç yok kki dedim kadın sasırdı maşaAllah dediHay deli...benim senden fazla vallahi...maaşAllah sana kuzum benim...
sağol tatlım dünden beri ayaktayım yaaaaHamarat kiz marmelat cok zahmetliymis hic yapmadim ama oyle okumustum bir yerde kolay gelsin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?