2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bugun hem ablamla hem annemle konustum.ablam 3 erkek cocuk doğurdu ve hiç birinde halsizlik uyku hali yaşamamış.annem 2 kız doğurdu onda uyku hali cok olmuş.ayakta uyuyordum dedi.benim bazı şeylerin anneme cok benzer,annem seninkide kız olacak galiba dedi.varmıdır böyle aileye benzeyen gebelikler acaba.mesela ne annemde nede ablamda hiç mide bulantısı olmamış.annemin sadece saahları aç karına ağır kokular alırsa midesi bulanırmış okadar.ben aç karına ağır bir koku almadım hiç oyuzden midem bulanırmı bilmiyorum acıkcası.iştah desen hepimizde aynıymış normal düzeyde.

Gece gelecek isten 1 de geliyor kahve icmez o saatte sabahta erken gidecek ise yarin yaparim olmazsa sen test mi yaptin kuzum
bu ay da teste merak saldım halbuki dedim burda yapmam diyee ohoooo bugünde yaptım dayanır mıyım tertemiz test

Hmm... Benim tiksinme çok var... Aklıma gelince dahi... Midem de içten içe bulanıyor... İştahim çok ama tiksinmeden bulamıyorum ne yiyeceğimi...:) bakalim benim minnak ne... He bide uyku halim çok... Biraksalar hep uyurum:)
Arkadaşiminki erkek ama o hastanelik oldu mide bulantısından...insandan insana fark ediyor tabii:)

afroditim benim arkadaş kanda görmüş hamiş testte negatif ne desem bilemedim bende de negatif doğruyu bat söyle ama umudum da kırılmadı değil :)
ben de bat günü yaptım negatifti kanda bakılmadı ama doktora gittim var da demedi.. gerçi olsa da ultrasonda görmesi için erken olurdu.

ben de bat günü yaptım negatifti kanda bakılmadı ama doktora gittim var da demedi.. gerçi olsa da ultrasonda görmesi için erken olurdu.
Şimdi testte varsa ayrı bi korku alır seni kist var bebişe zarar verecek die :) yoksada insan üzülür elbette.aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı

bu ay da teste merak saldım halbuki dedim burda yapmam diyee ohoooo bugünde yaptım dayanır mıyım tertemiz test
Kuzuum... bazısında daha geç idrarda çıkar... dur hele bi batın gelsin... biliyorum demesi kolay bende çok sabırsızdım... ama sabretmeye çalış :)

Hay deli...benim senden fazla vallahi...maaşAllah sana kuzum benim...
kız valla kendimden şüphe ediyorm bazen saglık ocagındaki hemşirede soruyor bulantıların kusmaların nasıl diye hiç yok kki dedim kadın sasırdı maşaAllah dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…