2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kız valla bendede yorgunluk sıfır uyku yok zaten :) bulantımda çok pis kokular geldi mi oluyor o da bi kaç sn lik istahsızlık var o kdr kaynanam kızıyor bana biri durumun nasıl dese kötüyüm de diyor nazar degermiş

benim kocanın teyze kızıda kusmadan 9 ay boyunca serumla yaşadı erkek dogurdu herkeste bi farklılık var hakkaten:)

kız valla kendimden şüphe ediyorm bazen saglık ocagındaki hemşirede soruyor bulantıların kusmaların nasıl diye hiç yok kki dedim kadın sasırdı maşaAllah dedi
Gerçekten maaşAllah barekAllah subhanAllah..hani süpersin

Midem bulanıyor hafif hafif , tiksinmem çok fena... o geçse bari.. yemekler aklıma geliyor midem ağzıma geliyor...

Kaynanan dogru diyor soranlara fenayim de kuzum bende nazara inanirim

Evet kuzum evet... bu arada ikili testtee cinsiyet tahmini yapılacak dimiiiii , ayyy heyecan var mı elifim , yerim yaa
valla yok desem yalan olur içimden bi ses bazen kesin erkek diyor bazende yok aman kız bu kız diyor içimdeki ses bile bi ipucu vermiyorama ikili testi devlette yapıcam büyük ihtimal cinsiyet tahmini yapmaz gibi geliyor devlet doktorları 16 haftadan önce söylemiyormus

Hadi yaa...bende devlete gidiyorum hatta büyük ihtimal doğum bile orda olacak benim
Çok pahalı bizim burda özel... bilemiyorum..doktorum çok iyi bir kadın ama sonuçta doğuma girmeyecek bir aksilik olmadığı müddetçe , devlette ebeler doğumu yaptırıyor...

İçindeki sese bittim , benim de tuhaf içimdeki ses...

Gerçekten maaşAllah barekAllah subhanAllah..hani süpersin

Midem bulanıyor hafif hafif , tiksinmem çok fena... o geçse bari.. yemekler aklıma geliyor midem ağzıma geliyor...
benimde ilk senin haftalardayken tiksinme vardı sonra o da gitti ama kokuları sevmiyorum özellkle lahana kaynatılırken ki koku ıyyy:)

bende devlette dogum yapıcam canım burdada özeller felaket pahalı normal doguma 1000 tl den baslayan fiyatlar 3000 e kdr gidiyor zatn ben dogurcam parayı ne diye alacaklarsazaten kasım 2 de d.bakıra gidiyorum orda özel muayenesi 12 tl testler ücretsiz hepsine giderm bi daha olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…