Gun asiri yapiyoruz canim dun pozitifti ama yapmadik isren gece geldi sabah erkenden gitti ise aksamda dugun var ancak gece olur calisma adet bitiminden beri gun asiri yapiyoruz bakalim sonuc ne olacak sen hergun mu denedin tatlim yorucu oluyor oyledeSen ne alemdesin calismalar nasil gidiyor.ben bitmis haldeyim
inşaAllah canım ilerlemesin rahat hamilelik geçirirsinz inşaAllah:)ayy doğrudur.. pfff
Belki benim de ilerlemez , yani öyle umut ediyorum bakalım
Erken öğrenmek avantaj gibi geliyor insana ama stres yapacaksan beklerken emin ol zor olur.. çünkü kese için adetinin en az 1 hafta gecikmesi lazım... sen bide adet gününden önce öğreniyorsun... ben öğrendiğimden tam 2 hafta sonra gidebildim doktora... ama elbette kendine dikkat etmek açısından faydalı erken öğrenmek , zaten biz planlı gebelik için uğraştığımız için kendimize dikkat ediyoruz tabii, sende çok yormamaya çalış kendini canım , ağır filan kaldırma bak ...darısı bize tatlım evet :)
Himm iyi bari esin yardim ederse benimki hic yapmaz hamile kalinca intikamim aci olacakevet yaaa offf gelsen keşkekocacım birazdan geliyr ve bi enkazla karşılaşacak bakalım o eder olmadı senin adına
Himm iyi bari esin yardim ederse benimki hic yapmaz hamile kalinca intikamim aci olacak
Burda da öyle ya, ne şanslı bazı insanlar... Okuduğum şehir Isparta , orda arkadaşım ikili teste sadece 37 lira vermiş , muayene 15 lira... Süper fiyatlar...burda sadece muayene 50 lira...bende devlette dogum yapıcam canım burdada özeller felaket pahalı normal doguma 1000 tl den baslayan fiyatlar 3000 e kdr gidiyor zatn ben dogurcam parayı ne diye alacaklarsazaten kasım 2 de d.bakıra gidiyorum orda özel muayenesi 12 tl testler ücretsiz hepsine giderm bi daha olmadı
Benim öyle olduHimm iyi bari esin yardim ederse benimki hic yapmaz hamile kalinca intikamim aci olacak
Evet hergun oldu dun pozitifti bugun test yaptim gulmedi.kasiklarimda batmalarda basladi sanirim catladi.yarin dusunmuyorum olan olmustur artikGun asiri yapiyoruz canim dun pozitifti ama yapmadik isren gece geldi sabah erkenden gitti ise aksamda dugun var ancak gece olur calisma adet bitiminden beri gun asiri yapiyoruz bakalim sonuc ne olacak sen hergun mu denedin tatlim yorucu oluyor oylede
benimki de üniv okuyor bi yandan o sebeple pek yardım etmiyorHimm iyi bari esin yardim ederse benimki hic yapmaz hamile kalinca intikamim aci olacak
burdada 60 lira en ucuzu o bide diğerlerini söylemiyim zatenBurda da öyle ya, ne şanslı bazı insanlar... Okuduğum şehir Isparta , orda arkadaşım ikili teste sadece 37 lira vermiş , muayene 15 lira... Süper fiyatlar...burda sadece muayene 50 lira...
Haha dimi yaaa...
Gittiğinde yaptır evet kuzum , ne güzel bedava nasılsa
Ohh iyi yapsin isleri sende keyfini sur kuzum ama benimki yemek yapmayi bilmez beceremez yemegiBenim öyle oldu
Eşim bir şeye el sürmezdi ,mecburi olmadıkça... Şimdi çoğu şeyi yapıyor... dün bana yemek yaptı bugün evi süpürdüüüü
valla dünden beri çooook mu çok zorlandım yaaa işten güçten bende bebetime yaptım 2 gün önce şefaf zor görülen bi çizgi çıktı senin nasıldı hatırlıyormusunErken öğrenmek avantaj gibi geliyor insana ama stres yapacaksan beklerken emin ol zor olur.. çünkü kese için adetinin en az 1 hafta gecikmesi lazım... sen bide adet gününden önce öğreniyorsun... ben öğrendiğimden tam 2 hafta sonra gidebildim doktora... ama elbette kendine dikkat etmek açısından faydalı erken öğrenmek , zaten biz planlı gebelik için uğraştığımız için kendimize dikkat ediyoruz tabii, sende çok yormamaya çalış kendini canım , ağır filan kaldırma bak ...
İnsallah tutmustur canim ayni gunde pozitifi yakaladik insallah hamiste oluruz batdasimEvet hergun oldu dun pozitifti bugun test yaptim gulmedi.kasiklarimda batmalarda basladi sanirim catladi.yarin dusunmuyorum olan olmustur artik
Esin icinde zor insallah sinavlari basarili bi sekilde gecer kuzumbenimki de üniv okuyor bi yandan o sebeple pek yardım etmiyorama bugün yapsın azcık gerçi p.tesi salı sınavları var işte bi de ona kafa yoruyoz
Banada sorana çok kötüyüm de diyorlar nazara gelirmişim :)kız valla bendede yorgunluk sıfır uyku yok zaten :) bulantımda çok pis kokular geldi mi oluyor o da bi kaç sn lik istahsızlık var o kdr kaynanam kızıyor bana biri durumun nasıl dese kötüyüm de diyor nazar degermiş
İkili testte cinsiyet belli oluyormu? Hiç bilmiyordum bunu.bende içli köfte yapıyorum feci canım çektiEvet kuzum evet... bu arada ikili testtee cinsiyet tahmini yapılacak dimiiiii , ayyy heyecan var mı elifim , yerim yaa
Insallah battasimİnsallah tutmustur canim ayni gunde pozitifi yakaladik insallah hamiste oluruz batdasim
inşallah canım dersleri ağır hakkatenEsin icinde zor insallah sinavlari basarili bi sekilde gecer kuzum
AminnInsallah battasim
canım sana bişi sorim sen hamilesin ya gebe kalmadan önce adet düzenin bozuldumu vaktinden çok erken geldiği falan oldumu denemeye başladığın önceki aylardaOlsun tatlim...yap ki için rahatlasin di mi...:) eğer varsa çıkar bugün gün içerisinde... Hadi hayırlısı olsun tatlim...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?