2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Banada sorana çok kötüyüm de diyorlar nazara gelirmişim :)

İkili testte cinsiyet belli oluyormu? Hiç bilmiyordum bunu.bende içli köfte yapıyorum feci canım çekti
sende kötüyüm de canım bu arada afiyet olsun:)

valla dünden beri çooook mu çok zorlandım yaaa işten güçten bende bebetime yaptım 2 gün önce şefaf zor görülen bi çizgi çıktı senin nasıldı hatırlıyormusun
Müsait bir zamanda paylaşacağım kuşum... ama pembelik vardı... Zorlama kendiniiii , sakın canım

canım sana bişi sorim sen hamilesin ya gebe kalmadan önce adet düzenin bozuldumu vaktinden çok erken geldiği falan oldumu denemeye başladığın önceki aylarda
Evet canım... erken değil geç geldi... ilk denediğim ay 41.günümde oldum...sonra hamiş kaldım canım...

kizlaarr sık idrara cikma beyaz kati etrafi sulu akintim var gun icinde cok geliyo sizce hamile olablrmiyim

yok canım üzülmicem çünkü kabullendim coktan.. ama evet cıkarsa da korkarım çünkü dediğim gibi kadının kisti patlamış çocuk zehirlenmiş ölmüş o korkutur beni..
Şimdi testte varsa ayrı bi korku alır seni kist var bebişe zarar verecek die :) yoksada insan üzülür elbette.aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı

kizlaarr sık idrara cikma beyaz kati etrafi sulu akintim var gun icinde cok geliyo sizce hamile olablrmiyim

Beyaz akıntı regli önceside oluyor.benimde olurdu her ay.hamile kaldıgım ayda oldu.sık idrara cıkma olayı bende 1 haftadır geceleri cok uyanmama sebep oluyor.regline kac gun kaldıkı? Daha erken bence

InsaAllah bi an once kistten kurtulursun canim
canim senn hamilelik belirtin neydi bende 1 haftadr cok sık idrara cikma var beyaz sulu yogun bir akinti gecen gecede yine wc gittim uykudan kalkip bi baktm gozlerim acimis kirpiklerim baya bi karismis kivrilmis falan sence ne diyosun

Beyaz akıntı regli önceside oluyor.benimde olurdu her ay.hamile kaldıgım ayda oldu.sık idrara cıkma olayı bende 1 haftadır geceleri cok uyanmama sebep oluyor.regline kac gun kaldıkı? Daha erken bence
dun olmam gerekiyordu ama soyle bisey bendede akinti oluyodu her ay ama bu degisik beyaz kati kenarlari su kusura bakma canim boyle anlattim ama :)

Bilmiyorum ki , sık idrar bende 5.haftada başladı... akıntı bende mevcuttu ama sarı daha çok dikkat çekiciydi , ne kadar var adetine ?

dun olmam gerekiyordu ama soyle bisey bendede akinti oluyodu her ay ama bu degisik beyaz kati kenarlari su kusura bakma canim boyle anlattim ama :)
Eğer dün olman gerekiyorsa test yapabilirsin ,böylece netleşmiş olur durumun :)
göğüslerin ne durumda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…