2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ellerine saglık cnm harika olmuş valla.

Bugun eczaneler acık canım.çok cabuk haberlerini bekliyoruz :) kist olsa bile gebelik oluşabilir allah ol dedıkten sonra hiçbirsry engel olamaz.güzel haberler bekliyoruz
teşekkür ederim kuzum...artık ara ara paylaşacağım bu fotoyu

Evet geçtiğimiz perşembe , minnakı ve keseyi gördük şükür , tam sat'ımla uyumluymuş,,, darısı kalp atışlarına nasipse
27 sinde gideceğiz ona da inşaAllah...
Insallah canım inşallah. Ne güzel sabırlı olup geç gidince hepsini bir arada gördün. Inşallah kalp atışlarını da duyarsin

Insallah canım inşallah. Ne güzel sabırlı olup geç gidince hepsini bir arada gördün. Inşallah kalp atışlarını da duyarsin
Evet çok şükür canım öyle oldu... 27 si yokmuş doktor.. bende şimdi 28 ine aldım randevuyu..hadi hayırlısı bakalım
Kocişim o gün umarım izin alabilir işten , alamazsa 30 unda giderim... onun da olmasını istiyorum çünkü :)

canim senn hamilelik belirtin neydi bende 1 haftadr cok sık idrara cikma var beyaz sulu yogun bir akinti gecen gecede yine wc gittim uykudan kalkip bi baktm gozlerim acimis kirpiklerim baya bi karismis kivrilmis falan sence ne diyosun
benim ilk baslarda kasıklarımda segırme ve batma oluyordu belimde agrı vardı ve gögüslerim baya dolgundu

Hamis anneler size sorum var simdi ben normalde adet zamani goguslerim tas gibi olurdu simdi simdi vicik vicik sizinki de boyle miydi

Vıcık mıcık onu hatırlamıyorum ama çok ağrıyordu , ki hala öyle , özellikle uçları canım... :)
benimkininde uçları çok karıncalanırdı... cuma günü kürtaj oldum bende... Rabbim tez vakitte hayırlısıyla hamile kalmayı bana nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…