kuzum ben çok duyurdum hatta 3-4 gün bekledim herkes foto atsın diye...istersen at bana fotonu seni de ekleyeyim
teşekkür ederim kuzum...artık ara ara paylaşacağım bu fotoyuEllerine saglık cnm harika olmuş valla.
Bugun eczaneler acık canım.çok cabuk haberlerini bekliyoruz :) kist olsa bile gebelik oluşabilir allah ol dedıkten sonra hiçbirsry engel olamaz.güzel haberler bekliyoruz
Evet geçtiğimiz perşembe , minnakı ve keseyi gördük şükür , tam sat'ımla uyumluymuş,,, darısı kalp atışlarına nasipseCanim doktora bu perşembe günü mu gidecektin
Afrodit kist mi oluşmuş sende ne kistiymus bende de var da o yüzden sordumKIZLAR TESTİMİ YAPTIM VE BENİ YANILTMADI NEGATİF.. PAZARTESİ GÜNÜ DOKTORDAN Bİ SÖKTÜRÜCÜ İSTİCEM..
sağol canım benim güzel oldu evetemeğine sağlık canım cook guzel olmuşşş..
Insallah canım inşallah. Ne güzel sabırlı olup geç gidince hepsini bir arada gördün. Inşallah kalp atışlarını da duyarsinEvet geçtiğimiz perşembe , minnakı ve keseyi gördük şükür , tam sat'ımla uyumluymuş,,, darısı kalp atışlarına nasipse
27 sinde gideceğiz ona da inşaAllah...
anlaştıkBebiş erkek olursa 18. Günden diyelim ozaman cnm :) kızsa 14. Gün deriz
Mogami ne duyurdun ya ben eskisi gibi çok giremiyorum. Birsey mi kaçırdım ya da birsey mi eklememiz lazimdianlaştık
Evet çok şükür canım öyle oldu... 27 si yokmuş doktor.. bende şimdi 28 ine aldım randevuyu..hadi hayırlısı bakalımInsallah canım inşallah. Ne güzel sabırlı olup geç gidince hepsini bir arada gördün. Inşallah kalp atışlarını da duyarsin
benim ilk baslarda kasıklarımda segırme ve batma oluyordu belimde agrı vardı ve gögüslerim baya dolgunducanim senn hamilelik belirtin neydi bende 1 haftadr cok sık idrara cikma var beyaz sulu yogun bir akinti gecen gecede yine wc gittim uykudan kalkip bi baktm gozlerim acimis kirpiklerim baya bi karismis kivrilmis falan sence ne diyosun
Elifimsen ovulasyon bse yapmismiydin.tahmini yumurtlamadan ne kadar sonra basladibenim ilk baslarda kasıklarımda segırme ve batma oluyordu belimde agrı vardı ve gögüslerim baya dolgundu
Benim belirtiler icin ne diyosun canimbenim ilk baslarda kasıklarımda segırme ve batma oluyordu belimde agrı vardı ve gögüslerim baya dolgundu
Benim belirtiler icin ne diyosun canim
Mogami gördüm yaptığın şeyi güzel olmuş gerçekten ama seni göremedim. Bende gönderim mi fotografimianlaştık
UclariEğer dün olman gerekiyorsa test yapabilirsin ,böylece netleşmiş olur durumun :)
göğüslerin ne durumda ?
Dun olmam gerekiyorduBilmiyorum ki , sık idrar bende 5.haftada başladı... akıntı bende mevcuttu ama sarı daha çok dikkat çekiciydi , ne kadar var adetine ?
Dun du 33 gunde olursam eger p.tesi olmam gerekiyorSenin batin ne zaman
Uçları ?? :)Uclari
Dun olmam gerekiyordu
Vıcık mıcık onu hatırlamıyorum ama çok ağrıyordu , ki hala öyle , özellikle uçları canım... :)Hamis anneler size sorum var simdi ben normalde adet zamani goguslerim tas gibi olurdu simdi simdi vicik vicik sizinki de boyle miydi
benimkininde uçları çok karıncalanırdı... cuma günü kürtaj oldum bende... Rabbim tez vakitte hayırlısıyla hamile kalmayı bana nasip etsinVıcık mıcık onu hatırlamıyorum ama çok ağrıyordu , ki hala öyle , özellikle uçları canım... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?