- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Amiin canım amiiin... İnşaAllah sağlıklı bir bebiş nasip etsin Rabbim en kısa zamanda sana...benimkininde uçları çok karıncalanırdı... cuma günü kürtaj oldum bende... Rabbim tez vakitte hayırlısıyla hamile kalmayı bana nasip etsin
Canim ovu testi kullanmistim ve yumurtlamadan 1 2 gun sonra kasiklarimda batma basladi daha sonra bel agrisi gogus dolgunlugu vr gogus ucu acisi basladiElifimsen ovulasyon bse yapmismiydin.tahmini yumurtlamadan ne kadar sonra basladi
Canim belirtilerin bir cok kiside gorulmus erken hamilelik belirtisi umarim vucudunun bir oyunu degildr ve hayirlisiyla hamis olursnBenim belirtiler icin ne diyosun canim
amin canım benim... ama kafam biraz karışık... yeni kürtaj oldumya acaba biraz aramı versem çocuk işine yoksa hiç ara vermeden oluruna mı bıraksamAmiin canım amiiin... İnşaAllah sağlıklı bir bebiş nasip etsin Rabbim en kısa zamanda sana...
En az 1 ay dinlen derim canım, eğer kendini iyi hissedersen 1 ayın sonunda çalışmaya başlarsın... yok değilse 2 ay beklemeni öneririm...amin canım benim... ama kafam biraz karışık... yeni kürtaj oldumya acaba biraz aramı versem çocuk işine yoksa hiç ara vermeden oluruna mı bıraksam
Canim venim goguslerim baya dolgunlasmisti ve uclari agriyordu simdi kasinti ve agri oluyorHamis anneler size sorum var simdi ben normalde adet zamani goguslerim tas gibi olurdu simdi simdi vicik vicik sizinki de boyle miydi
bencede ilk adetimi beklesem iyi olacak... bakalım ne zaman adet olucamEn az 1 ay dinlen derim canım, eğer kendini iyi hissedersen 1 ayın sonunda çalışmaya başlarsın... yok değilse 2 ay beklemeni öneririm...
2-3 gun bekliyim bakalim bse degisicekmi.normalde adet oncesi cok agrim olur ama bu kadar erken baslamaz.yakin zamanda baslarsa umitlenebilirim.Canim ovu testi kullanmistim ve yumurtlamadan 1 2 gun sonra kasiklarimda batma basladi daha sonra bel agrisi gogus dolgunlugu vr gogus ucu acisi basladi
Canim simdiden catlak kremlerine basla kadinti varsa catliyor demektir.Canim venim goguslerim baya dolgunlasmisti ve uclari agriyordu simdi kasinti ve agri oluyor
Agzin bal yesin canim insAllah bu ay olmustur sanki hissedyrm gbi ama Bilmiyorum idrara gunde 6 7 kez cikiyorum akintim tuhaf kati beyaz etrafi su gibi belirti yasiyorum yani yumurtlama 6 ekimdi idrar testinde cikarmi ki yapsamelf21 .!.:Canim belirtilerin bir cok kiside gorulmus erken hamilelik belirtisi umarim vucudunun bir oyunu degildr ve hayirlisiyla hamis olursn
Bence bi dene cikma ihtimali var 12 gun gecmisAgzin bal yesin canim insAllah bu ay olmustur sanki hissedyrm gbi ama Bilmiyorum idrara gunde 6 7 kez cikiyorum akintim tuhaf kati beyaz etrafi su gibi belirti yasiyorum yani yumurtlama 6 ekimdi idrar testinde cikarmi ki yapsam
Canim telefon sacmaliyo yazamiyorum uclari cok acimiyoEn az 1 ay dinlen derim canım, eğer kendini iyi hissedersen 1 ayın sonunda çalışmaya başlarsın... yok değilse 2 ay beklemeni öneririm...
Gogus ucu catlak kremimi varCanim simdiden catlak kremlerine basla kadinti varsa catliyor demektir.
Bence bi dene cikma ihtimali var 12 gun gecmis
.Bence bi dene cikma ihtimali var 12 gun gecmis
Benim yumurtlamadan sonra 11.gun cikti idrar testndeAgzin bal yesin canim insAllah bu ay olmustur sanki hissedyrm gbi ama Bilmiyorum idrara gunde 6 7 kez cikiyorum akintim tuhaf kati beyaz etrafi su gibi belirti yasiyorum yani yumurtlama 6 ekimdi idrar testinde cikarmi ki yapsam
P.tesiye kadar beklicem canim bu telefondan olmuyo cikiyorum Ben Sekerler iyi aksamlarBenim yumurtlamadan sonra 11.gun cikti idrar testnde
Ucumu kasiniyor ben genel olara gogsun kasiniyor sandim.bildigim kadariyla yok.sen kasimaya devam etGogus ucu catlak kremimi var
Sanirim genel bi problem benimkide sacmaliyorP.tesiye kadar beklicem canim bu telefondan olmuyo cikiyorum Ben Sekerler iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?