2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Mogami ne duyurdun ya ben eskisi gibi çok giremiyorum. Birsey mi kaçırdım ya da birsey mi eklememiz lazimdi
canım fotolarımızdan bi paylaşım yaptım o yüzden herkesten fotosunu istemiştim...

Mogami gördüm yaptığın şeyi güzel olmuş gerçekten ama seni göremedim. Bende gönderim mi fotografimi
bacım ilk sıradaki benim nasıl göremezsin kız...Gönder kuzum araya sıkıştırırım sensiz olmaz

kuzum tospik endişeliydi o yüzden moral olsun diye paylaşmıştım...gülmeyi çok seven biriyim o yüzden her fotomda muhakkak sırıtıyorum güzel düşünceleriin için ayrıca çok teşekkür ederim bende çok isterdim seni tanımayı o zamanlar...lakin kader orda değil ama burda buluşturdu bizi buna da şükür balım...

Mogami ellerine saglik ben o ara tam ogrenme stresindeyken olmus galiba foto paylasimi benim foto yok ama super olmuş ellerine daglik tekrardan bu arada kan degerlerim 27,33,123 nasil sence
teşekkür ederim canım...gönüller bir ne de olsa yine de istersen fotonu at ben eklerim...kan değerlerin 27-33 çok iyi değilmiş ama birden 123 e çıkması şahane...okuduğum kadarıyla farklı hastanelerde yaptırmışsın o yüzden bu kadar yakın çıkmaları normal olabilir ama 123 e çıkması şüphe bırakmıyor çok güzel artmış canım

Kızlar nasılsınız bugün giremedim yattım bütün gün Mogami yaptığın düzenlemeyi gördüm müthiş olmuş çok emek harcamışsın eline emeğine sağlık

Kuzum bıldıgın gıbı esım ders calısıyor artık gece yataga kacta gelıyor onu bıle bılmıyorum ılıskı suremız 1 haftaya cıktı artık en son geen pazar ılıskı olmustu ondan sonra bugun oldu sımdı benım bugun bugun adetın 10. gunumdeyım çarsamba gunu 14 gunum gecen ay 27 gunumde adet oldum sımdı benım cok fazla calısma yapma sansım yok ama bu hafta ıcı bır gunu degerlendırmek ıstıyorum sence hangu gunu degerlendırsem daha saglıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…