- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Hoşgeldin , sen nasılsın canım :)Slm kızlar Nasılsıniz
Kuzum iyiym , sen nasıl oldun? :)iyi akşamlar kızlar nasılsınız
canım fotolarımızdan bi paylaşım yaptım o yüzden herkesten fotosunu istemiştim...Mogami ne duyurdun ya ben eskisi gibi çok giremiyorum. Birsey mi kaçırdım ya da birsey mi eklememiz lazimdi
bacım ilk sıradaki benim nasıl göremezsin kız...Gönder kuzum araya sıkıştırırım sensiz olmazMogami gördüm yaptığın şeyi güzel olmuş gerçekten ama seni göremedim. Bende gönderim mi fotografimi
kuzum tospik endişeliydi o yüzden moral olsun diye paylaşmıştım...gülmeyi çok seven biriyim o yüzden her fotomda muhakkak sırıtıyorumMogami hastane fotolarina ayrıca bayildim yüzün her ortamda gülüyo cok pozitif ve olgunsun hep böyle olursin inşallah canim keşke okul zamanında tanissaymisiz senle arkadaşim olmanı isterdim ta o zamanlardan ☺☺
Eki Görüntüle 1273075 Buyrunuz efenim...artık ara sıra paylaşacağım ki yüzlerimizi bilelim dimi
kuzum dur daha önce kırmızıları görelim sonra koyarım...hem belki görmeyiz
Hoşgeldin , sen nasılsın canım :)
Kuzum iyiym , sen nasıl oldun? :)
teşekkür ederim canım...gönüller bir ne de olsa yine de istersen fotonu at ben eklerim...kan değerlerin 27-33 çok iyi değilmiş ama birden 123 e çıkması şahane...okuduğum kadarıyla farklı hastanelerde yaptırmışsın o yüzden bu kadar yakın çıkmaları normal olabilir ama 123 e çıkması şüphe bırakmıyor çok güzel artmış canımMogami ellerine saglik ben o ara tam ogrenme stresindeyken olmus galiba foto paylasimi benim foto yok ama super olmuş ellerine daglik tekrardan bu arada kan degerlerim 27,33,123 nasil sence
kuzum teşekkürler...sizlerin güzelliği olmasa bu kadar hoş olmazdıBebegım bunlar harıka olmus ellerıne yuregıne saglık balım :)
kuzum teşekkürler...sizlerin güzelliği olmasa bu kadar hoş olmazdı
kuzum teşekkürler...sizlerin güzelliği olmasa bu kadar hoş olmazdı
Çok geçmiş olsun Allah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin en kısa zamandabenimkininde uçları çok karıncalanırdı... cuma günü kürtaj oldum bende... Rabbim tez vakitte hayırlısıyla hamile kalmayı bana nasip etsin
nasıl gidiyor varmı sıkıntınHoşgeldin , sen nasılsın canım :)
Kuzum iyiym , sen nasıl oldun? :)
Kızlar nasılsınız bugün giremedim yattım bütün günMogami yaptığın düzenlemeyi gördüm müthiş olmuş çok emek harcamışsın eline emeğine sağlık
söyle kuzumKuzum sana bırsey danısmak ıstıyorum
çooooooook güzel bu bayıldımolmayan bebişime aldığım zıbın ....zıbın dimi bu arada
söyle kuzum
söyle kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?