2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

içinden geleni yap

Selam kızlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne kısmet oldu beta hcg 120.10 hamilemiyim sizce cevaplarsanız çok mutlu olurum

Selam kızlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne kısmet oldu beta hcg 120.10 hamilemiyim sizce cevaplarsanız çok mutlu olurum

A.selam canım evet canım hamılesın hayırlı olsun Allah saglıcakla kucagın almayı nasıp etsın

insallah hamissindir bukonuda neyazikki bilgim yok hadi bakalim guzel haberler insallah

Perşembe günü 51.03 tü bugün Cumartesi yani yaptım 120.10 normalmi sence canım yükselmesi çok tedirginim ilk bebeğim

Perşembe günü 51.03 tü bugün Cumartesi yani yaptım 120.10 normalmi sence canım yükselmesi çok tedirginim ilk bebeğim

Normal canım bence 2 gun sonra yıne tekrarla ıstersen ıcın rahatlar rahat ol stres yaparsan bebegıne zarar verrsın rahat olkı bebeısın rahatca yerlessın

Allah razı olsuncanım benim 2 yıldır beklemedeydim Rabbim yüzümüze güldü allahım herkese nasip etsin inşallah

Normal canım bence 2 gun sonra yıne tekrarla ıstersen ıcın rahatlar rahat ol stres yaparsan bebegıne zarar verrsın rahat olkı bebeısın rahatca yerlessın

Haklısın canım ama Çok heyecanlıyım elisam

Haklısın canım ama Çok heyecanlıyım elisam

Ben bu duyguyu yasamadım ama dusunmesı bıle heyecan verıcı sen sımdı kendıne dıkkat et yorma kendını ve kesınlıkle stresten uzak dur tatlım stres hamılelıgı kotu etkılıyor sen annesın artık ve su donemler en önemlı zamanlar cunku

Bol bol dua ediyorum tüm hamiş olmak isteyenlere Rabbim yardımcı olacaktır inşallah bazı arkadaşlarda beta 1000 olmadan bebek sayılmıyor diyorlar kafam karıştı

Bol bol dua ediyorum tüm hamiş olmak isteyenlere Rabbim yardımcı olacaktır inşallah bazı arkadaşlarda beta 1000 olmadan bebek sayılmıyor diyorlar kafam karıştı

Amın canım ınsallah Rabbım hepımıze nasıp etsın yok canım 10 ustu hamılelık sayılıyor senınkı daha cok yenı adet 1 hafta gectıkten sonra beta 1000 uzerıne cıkıyor o yuzden ıcını rahat tut

Ee canım sen bu ay neler yaptın nelere dıkkat ettın kac gunde adet oluyorsun ılıskı gunlerın nasıldı

ben adanalıyım canım benım bu ay 5 ayım canım

Ee canım sen bu ay neler yaptın nelere dıkkat ettın kac gunde adet oluyorsun ılıskı gunlerın nasıldı

Canım bende olmayınca Dr gittim en sonunda klomen tedavi verdi bir de olivetremiydi neydi bi çatlatma iğnesi ilk ay kullandım tutmadı bayağı üzüldüm ağladım günlerce sonra Dr bidaha deneyelim dedi bende tutmayacak biliyorum dedim inanmıyordum çünkü drla nede olsa negatif olacak tüp bebek için konuşalım dedim görüştük Dr aradı test yap sonuca bakalım dedi bi baktım pozitif yazıyor inanamadım ve halada inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…