görmemişimdir evet...tamam canım nasıl istersen :)Ben foto atmıştım sen görmemişsin sanırım :) Yok canım sorun değil uğraşma bi daha profilde fotom var zaten
içinden geleni yapİnşallah canım benım inşallah hepımız hamıs gırelım dıger aya ya kuzum gecen ay 27 de adet lounca sankı 13 14 gecesınde olsa dahamı ıyı olur dedım ama bu ısler hıc bellı olmaz ama sen bu ısın mastırını yaptın artık :) senn bılgılerıne guvenıyorum ben ıkısındede ılsıkıye gırsem hamıle kalma oranım aynı gıbı gelıyor benım 13 14 baglayan gece deme sebebım canım 287 gunde adet olan bırnın 14 gunde catlar bende o gece yaparsam ıcerde sperm olur catlarsa hemen dolleyebılır dıye dusundum ama karar veremdım
içinden geleni yap
Selam kızlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne kısmet oldu beta hcg 120.10 hamilemiyim sizce cevaplarsanız çok mutlu olurum
insallah hamissindir bukonuda neyazikki bilgim yok hadi bakalim guzel haberler insallahSelam kızlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne kısmet oldu beta hcg 120.10 hamilemiyim sizce cevaplarsanız çok mutlu olurum
senin adina cok sevindim allah kucagina almaya nasip etsin insaPerşembe günü 51.03 tü bugün Cumartesi yani yaptım 120.10 normalmi sence canım yükselmesi çok tedirginim ilk bebeğim
Perşembe günü 51.03 tü bugün Cumartesi yani yaptım 120.10 normalmi sence canım yükselmesi çok tedirginim ilk bebeğim
Normal canım bence 2 gun sonra yıne tekrarla ıstersen ıcın rahatlar rahat ol stres yaparsan bebegıne zarar verrsın rahat olkı bebeısın rahatca yerlessın
Haklısın canım ama Çok heyecanlıyım elisam
Bol bol dua ediyorum tüm hamiş olmak isteyenlere Rabbim yardımcı olacaktır inşallah bazı arkadaşlarda beta 1000 olmadan bebek sayılmıyor diyorlar kafam karıştı
Bol bol dua ediyorum tüm hamiş olmak isteyenlere Rabbim yardımcı olacaktır inşallah bazı arkadaşlarda beta 1000 olmadan bebek sayılmıyor diyorlar kafam karıştı
Amın canım ınsallah Rabbım hepımıze nasıp etsın yok canım 10 ustu hamılelık sayılıyor senınkı daha cok yenı adet 1 hafta gectıkten sonra beta 1000 uzerıne cıkıyor o yuzden ıcını rahat tut[/
Nasıl dua ediyorum canım bir bilsen allahım şahit sennekadardır deniyorsun nerdensin
Ee canım sen bu ay neler yaptın nelere dıkkat ettın kac gunde adet oluyorsun ılıskı gunlerın nasıldı
ben adanalıyım canım benım bu ay 5 ayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?