inşallah güzelım calısmalarada baslayamadk bi turlu :)Hmm belki senin de akıntın öncesinde başlıyordur canım... ne güzelll , gelsin çalışmalar inşaAllah canım...
Olmayalim artik yaaİnsallah canim ben adet olursam onu yapacagim bakalim hayirlisi biz duamizi yapalim takdir rabbimin
Aynen bendede pozitif gorene kadar vardi.pozitiften sonra 2 gun kupkuru.bugun biraz basladi.senin tekrar ne zaman basladi akintin.Yumuşlamak üzeresin veya yumuşluyorsun...kişiden kişiye fark ediyor canım :) benim yumurtlamadan 4 gün önce başlamıştı bu akıntı... yumurtladığım gün kupkuruydum... :)
Tam hatırlamıyorum...ama ondan bir kaç gün sonra sarı olarak başladı canım :)Aynen bendede pozitif gorene kadar vardi.pozitiften sonra 2 gun kupkuru.bugun biraz basladi.senin tekrar ne zaman basladi akintin.
Anladim canim.herkesin yapisi sistemi farkli.hayirli artikTam hatırlamıyorum...ama ondan bir kaç gün sonra sarı olarak başladı canım :)
ayyyy o kesede bebiş mi var maşallah kac haftalık cnm kalbini duydun mu
Yarın on haftalik oluyoruz canım duyduk şükürayyyy o kesede bebiş mi var maşallah kac haftalık cnm kalbini duydun mu
amin canım benimÇok geçmiş olsun Allah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin en kısa zamanda
inşallah kucağına aldığın gunleride duyarız cnm benım darısı bizeYarın on haftalik oluyoruz canım duyduk şükür
amin... şimdi biraz korkar oldum ya bi daha böyle olursa diye... İNŞAALLAH bi dahaki hamileliğimde bebişim daha sağlıklı gelişirde kucağıma alırımcanim insallah benimde ilk bebegime kurtaj oldum arkasindan hemen hamile oldum rabbim saglikli sihhatli bebis versin kucagina almayi nasip etsin benim iki kizim var buyugu 15 kucugu 10 yasini doldurdu onemli olan ilk hamis oldun ya rabbimize sukurler olsun
Amin canım hayırlı olsun seninki deinşallah kucağına aldığın gunleride duyarız cnm benım darısı bize
bendede aynısı olmuştu canım... adetten bir gün önce hamiş oldum bendekızlar ben adet olmadan bır gun once hamiş kaldım galiba doktorun dediğine göre oyle sonra adet oldum ustune görmüşsün diyorlar bebeği bir aylıkken öğrenmiş olduk o yüzden bence yumurtlama günlerine fazla takılmayın genel olarak değerlendirin derim öpüyorum hepinizi
maşallahhh
Amin canım darısı başına inşallahmaşallahhhbugün gördüğüm en güzell en harika resim Allah tamamına erdirsin inşallahhh
maşallah mınnaka :)
Cok ilgincmis ama ovi testinde 2.cizgiyi goruyoruz kafam karisti.ovi tesyi kullandin mikızlar ben adet olmadan bır gun once hamiş kaldım galiba doktorun dediğine göre oyle sonra adet oldum ustune görmüşsün diyorlar bebeği bir aylıkken öğrenmiş olduk o yüzden bence yumurtlama günlerine fazla takılmayın genel olarak değerlendirin derim öpüyorum hepinizi
Oyyy teyzesi yesin bu fındığıı , maaşAllah sağlıkla büyüsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?