- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
aminnn inşallahhhAmin canım darısı başına inşallah
Esra o görünen bebegin mi.
Maşallah canım bende Bebeğimi dün gördüm kalp atışını duydum 7 +5 oldukAmin canım darısı başına inşallah
gözün aydın maşallahhh sizede Allah tamamına erdirsin,sonunda dr. a gitmene çok sevindim, içindeki şüpheler endişeler son bulmuştur artık..Maşallah canım bende Bebeğimi dün gördüm kalp atışını duydum 7 +5 olduk
Ne güzel heyecanlar bunlar. Maşallah maşallah.Maşallah canım bende Bebeğimi dün gördüm kalp atışını duydum 7 +5 olduk
Canım çok sağol dün 5 ay oldu evleneli asla unutman çok mutlu oldum ağladım USG degözün aydın maşallahhh sizede Allah tamamına erdirsin,sonunda dr. a gitmene çok sevindim, içindeki şüpheler endişeler son bulmuştur artık..
güzel nenu sizede nasip olacak (fotoğrafında bile o ışık belli oluyor) Allah ın izniyle, hatta bizede inşallah Rabbimin bir planı var,ama kimseyi evlatla sınamasın böyle çok isteyince insan hemen olsun istiyor çok istiyor hem de ama bir vakti var herhalde bize de düşen sabırla beklemekNe güzel heyecanlar bunlar. Maşallah maşallah.Bize görmek ve duymak nasip olmamıştı
Darısı başına canım bana da nasip olmamıştı öncekinde kötü tecrübe yaşamıştmNe güzel heyecanlar bunlar. Maşallah maşallah.Bize görmek ve duymak nasip olmamıştı
instagram da gördüm sizi çok çok beğendim hele birde hamiş olduğunu bilince içimden bi güldüm bi güldüm, ağlamazmı insan o pıt pıtları duyuncaCanım çok sağol dün 5 ay oldu evleneli asla unutman çok mutlu oldum ağladım USG de
meemure sirri eyvan meleğim66 esra51 sonra bu sabahta anladıkki hilal hamiş. unuttuğum varsa affola,kafa gidiyor bazen :)Slm kızlar bayram öncesinden beri giremiyodum siteye yogunluktan.nasılsınız bakalım kimler hamiş kimler şüpeli
SELAM MELEYIM, VE HILAL HAMIS SUPHELILERI AMA BILMIYORUMSlm kızlar bayram öncesinden beri giremiyodum siteye yogunluktan.nasılsınız bakalım kimler hamiş kimler şüpeli
Evet songün gittim enfeksiyon çıktı ve 4 sağlıklı yumurtan var dedmeemure sirri eyvan meleğim66 esra51 sonra bu sabahta anladıkki hilal hamiş. unuttuğum varsa affola,kafa gidiyor bazen :)
sen nasılsın dr. a gidebildinmi, neler yaptın?
Evet canım o minik bebeğimEsra o görünen bebegin mi.
Evet songün gittim enfeksiyon çıktı ve 4 sağlıklı yumurtan var dedi adetin 2 günü gittigin yerde doktora git dedi.enfeksiyon için ilaç yazdı
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler canım darısı tüm topike inşallahMaşallah canım bende Bebeğimi dün gördüm kalp atışını duydum 7 +5 olduk
Ayyy çook güzel allah herkesi sevindirsinmeemure sirri eyvan meleğim66 esra51 sonra bu sabahta anladıkki hilal hamiş. unuttuğum varsa affola,kafa gidiyor bazen :)
sen nasılsın dr. a gidebildinmi, neler yaptın?
Canım çok teşekkür ederim arkadaş çevremde hala kimse bilmiyor birkaç kişi sadece 4 ay olsun öle açıklarım inşallah güzel sözlerin beni çok mutlu ettiinstagram da gördüm sizi çok çok beğendim hele birde hamiş olduğunu bilince içimden bi güldüm bi güldüm, ağlamazmı insan o pıt pıtları duyuncaçok takdir ettim seni biliyor musun kendini iyi hissettiğin sürece dr. a ne kadar geç gidersen o kadar iyi, benim elticimde öyle yapıyor o daha 6 haftalık ama :) Rabbim banada doğal yoldan verirse bende öyle yapıcam inşallahh
hayırlı olsun canım maşallahBenim yanlış görüyorum yoksa iki çizgimi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?