2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ne güzel heyecanlar bunlar. Maşallah maşallah. Bize görmek ve duymak nasip olmamıştı
güzel nenu sizede nasip olacak (fotoğrafında bile o ışık belli oluyor) Allah ın izniyle, hatta bizede inşallah Rabbimin bir planı var,ama kimseyi evlatla sınamasın böyle çok isteyince insan hemen olsun istiyor çok istiyor hem de ama bir vakti var herhalde bize de düşen sabırla beklemek

Slm kızlar bayram öncesinden beri giremiyodum siteye yogunluktan.nasılsınız bakalım kimler hamiş kimler şüpeli

Canım çok sağol dün 5 ay oldu evleneli asla unutman çok mutlu oldum ağladım USG de
instagram da gördüm sizi çok çok beğendim hele birde hamiş olduğunu bilince içimden bi güldüm bi güldüm, ağlamazmı insan o pıt pıtları duyunca çok takdir ettim seni biliyor musun kendini iyi hissettiğin sürece dr. a ne kadar geç gidersen o kadar iyi, benim elticimde öyle yapıyor o daha 6 haftalık ama :) Rabbim banada doğal yoldan verirse bende öyle yapıcam inşallahh

Slm kızlar bayram öncesinden beri giremiyodum siteye yogunluktan.nasılsınız bakalım kimler hamiş kimler şüpeli
meemure sirri eyvan meleğim66 esra51 sonra bu sabahta anladıkki hilal hamiş. unuttuğum varsa affola,kafa gidiyor bazen :)
sen nasılsın dr. a gidebildinmi, neler yaptın?

sanki adet olcakmışım gibi ağrılarım var ya idrar yollarını mı üşüttüm acaba banyo yapa yapa

Canım çok teşekkür ederim arkadaş çevremde hala kimse bilmiyor birkaç kişi sadece 4 ay olsun öle açıklarım inşallah güzel sözlerin beni çok mutlu etti

Rabbim en kısa zaman da sana ve tüm isteyenlere sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…