2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende daha iyiyim sanki dün ve bugün bulantı hapı almadım kendimi yemeğe zorluyorum biraz bu sabah kahvaltı hazırladım o bile mutlu etti beni inşaallah şu enfeksiyondanda kurtulurum Allah'ın izniyle

çok sevındım canım daha ıyı olursun ınsallah

elisam aynı durumdayız benimkide sınavlara hazırlanıyor ve önmüzdeki 3 gün yok nasıl zor yaa böyle günaydın mutlu pazarlar kızlar

Aynen canım zor oluyor ama benımkıne dedım bu hafta benımsın bırakmam dıye :)

O heyecani simdi tadabilirdim diyorum ama sonra kendimi susturuyorum...insllh tez zamanda hamis oluruz

TE="elisa__, post: 37383132, member: 599550"]inşallah hayırlı haberlerını alırız canım[/QUOTE]
inşallah canim belirtilerim sanada bahsediyim sık idrara cikma beyaz sulu yogun akıntı 1 haftadr sence

TE="elisa__, post: 37383132, member: 599550"]inşallah hayırlı haberlerını alırız canım
inşallah canim belirtilerim sanada bahsediyim sık idrara cikma beyaz sulu yogun akıntı 1 haftadr sence[/QUOTE]

hım akıntı önemlı belırtı canım ıdrara cıkmada ınsallah guzel habrler alacagız

adet günüme 1 hafta kaldı bakalım inş olmazda bebek olur. buarada kızlar idrar yollarındaki iltihap gebeliği engellermi böyle konuda acmıştım ama tam bilen yok etkilerde diyen cıktı etkilemez diyende

O heyecani simdi tadabilirdim diyorum ama sonra kendimi susturuyorum...insllh tez zamanda hamis oluruz
üzülmeee reglin bebiş dışında Allah korusun başka bir rahatsızlıktan dolayı gecikmedi buna da bugünede şükür ,regli bitecek çalışamalar başlayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…