Oyyy maşallah buna
Bende daha iyiyim sanki dün ve bugün bulantı hapı almadım kendimi yemeğe zorluyorum biraz bu sabah kahvaltı hazırladım o bile mutlu etti beni inşaallah şu enfeksiyondanda kurtulurum Allah'ın izniyle
elisam aynı durumdayız benimkide sınavlara hazırlanıyor ve önmüzdeki 3 gün yok nasıl zor yaa böylegünaydın mutlu pazarlar kızlar
şekerler iyi aksamlar nasilsiniz
O heyecani simdi tadabilirdim diyorum ama sonra kendimi susturuyorum...güzel nenu sizede nasip olacak (fotoğrafında bile o ışık belli oluyor) Allah ın izniyle, hatta bizede inşallah Rabbimin bir planı var,ama kimseyi evlatla sınamasın böyle çok isteyince insan hemen olsun istiyor çok istiyor hem de ama bir vakti var herhalde bize de düşen sabırla beklemek
iyiyim canimm sen nasilsiniyiyim canım benım sen nasılsın
iyiyim canimm sen nasilsin
bende varım kızlar haziranda evlendim cocuk istegimiz oldugu için hiç korunmadık ama 5 aydır olmadı inş bu ay hamileyimmm diye yazarım surayamerhaba kizlar biraz erken oldu ama gelin simdiden kaynasalim
ayy hayirlisi olsun canim insAllah tutar bu seferıyıyım canım cok sukur hafta sonunu bıtırdık yarın ıs var bu hafta yum haftam
ayy hayirlisi olsun canim insAllah tutar bu sefer
ayy insAllah canim benim yarin veya obur gun yapicam bakalm testamın canım benım ınsallah amın Allah'ım bu ay hepımıze pozıtı gormeyı nasıp etsın
ayy insAllah canim benim yarin veya obur gun yapicam bakalm test
enfeksiyon antibiyotikle geçer inşallah maşallah yumurtacıklaraEvet songün gittim enfeksiyon çıktı ve 4 sağlıklı yumurtan var ded
inşallah canim belirtilerim sanada bahsediyim sık idrara cikma beyaz sulu yogun akıntı 1 haftadr sence[/QUOTE]TE="elisa__, post: 37383132, member: 599550"]inşallah hayırlı haberlerını alırız canım
üzülmeee reglin bebiş dışında Allah korusun başka bir rahatsızlıktan dolayı gecikmedi buna da bugünede şükür ,regli bitecek çalışamalar başlayacak :)O heyecani simdi tadabilirdim diyorum ama sonra kendimi susturuyorum...insllh tez zamanda hamis oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?