2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ıyıyım canım cok sukur hafta sonunu bıtırdık yarın ıs var bu hafta yum haftam
elisam benim inşallah bu haftayı iyi değerlendirirsin de Rabbim bebişini gönderiverir, bırakma kocayı o saatlerde azıcık sana ayırsın sonra zaten hızlıca döner derslerine :)

inş kafaya takıp stres yaptıkcada olmazmış ama bakalım artık adet günüme 1 hafta kaldı
aynen kafayı dağıt çalışıyorsan ya da bir uğraşın varsa zaman daha çabuk geçer düşünmemeye çalışırsın en azından, enfeksiyon tedavi edilmeli mutlaka antibiyotik veriyorlar diye biliyorum.

elisam benim inşallah bu haftayı iyi değerlendirirsin de Rabbim bebişini gönderiverir, bırakma kocayı o saatlerde azıcık sana ayırsın sonra zaten hızlıca döner derslerine :)

Insallah canım benım ınsallah bırakmayacagım kocacıgımı bu hafta 2 3 defa denesem sansım olur en azından ve ınsallah spremler ve yumurta bulusur ask yasarlarda bebısım gelır bız genelde 8 9 arası ılıskı oluyodu bu defa gec saatlerde yapmayı dusunuyorum canm hem dersınede engel olmaz sadece ben bıraz uykusuz ıse gıderım ama olsun kahve ıcer calısırım artık :)

Kızlar bende ılıskıden sonra 1 2 gun boynca lavaboya gıttgımde uzayan akıntı seklınde bırsey gelıyor sanırm sperm bunların gelmesı normalmı ve bunlar spermse eger demekkı dısarı cıksa bıle ıcerıde sperm kalmıs oluyor dememkkı

aynen kafayı dağıt çalışıyorsan ya da bir uğraşın varsa zaman daha çabuk geçer düşünmemeye çalışırsın en azından, enfeksiyon tedavi edilmeli mutlaka antibiyotik veriyorlar diye biliyorum.
verdiler kullandım yarın doktora gidicem işte arıyorum üstelik annemden kayınvaldemden ayrı sehirdeyim burda eşim ve ben hiç akrabamız yok alışma sürecindede zorluk cektim bebekten başka bişey düşünemez oldum haliyle stres yapıyorum

oyyy meemure kuzusu siz hep iyi olun yaaa, geçer yavrum geçer enfeksiyonda belki bulantın bile azalır birkaç güne, yerim ben sizi yaaa..anneyide kuzuyuda :)
Ay inşaallah şekerim pancarım bugün sabahtan iyiydik ama 4 e doğru bozulduk yine içim dışıma çıktı ama geçecek bugünlerde Allah'ın izniyle:)

adet günüme 1 hafta kaldı bakalım inş olmazda bebek olur. buarada kızlar idrar yollarındaki iltihap gebeliği engellermi böyle konuda acmıştım ama tam bilen yok etkilerde diyen cıktı etkilemez diyende
Evet engeller canim ve tedavisi cok basit bi antibiyotik ve fitil tamamdir

Canim sekerpancarim sağolasın. Olacak inşallah sabırla bekleyeceğiz. Birbirimize hep dua edelim

fitil vermedi ama bi toz ilac verdi suya döküp içtim pazartesi kntrole gitcem bakalım ne diycekler
Olabilir duruma gore ilaclari var.ben kullandigim ilactan esimde kullanmisti onada bulasmistir diye.ama benimki idrar yolu degildi.normal enfeksiyondu vajinada.

fitil vermedi ama bi toz ilac verdi suya döküp içtim pazartesi kntrole gitcem bakalım ne diycekler
Canim senin idrar yolunda mi enfeksiyon varmış. Benim de vardı hem kanımda hem idrarimda doktor ilaç veriyordu kullanıyordum geciyordu ama sonra tekrar oluyordu. Benim ki biraz fazlaydı ayda üç defa mutlaka rahatsizlanirdim. Sonra soğan suyu yaptım o şifa oldu. Çok şükür şimdi iyim. Belki senin ki o kadar çok değildir görünce yazmak istedim bilgin olsun.

Nacizane ben de varim ama beta hcgler hamileliği gösteriyor henüz 4 hhaftalık haftaya randevumuz var 3tane kayiptan sonra sevinçle tedirginlik birbirine karisiyor her gün kaybedicek miyim duygusu inşallah bu kez Rabbim izin verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…