- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
inşallahhh canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun :)bende varım kızlar haziranda evlendim cocuk istegimiz oldugu için hiç korunmadık ama 5 aydır olmadı inş bu ay hamileyimmm diye yazarım suraya
inş kafaya takıp stres yaptıkcada olmazmış ama bakalım artık adet günüme 1 hafta kaldıinşallahhh canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun :)
elisam benim inşallah bu haftayı iyi değerlendirirsin de Rabbim bebişini gönderiverir, bırakma kocayı o saatlerde azıcık sana ayırsın sonra zaten hızlıca döner derslerine :)ıyıyım canım cok sukur hafta sonunu bıtırdık yarın ıs var bu hafta yum haftam
aynen kafayı dağıt çalışıyorsan ya da bir uğraşın varsa zaman daha çabuk geçer düşünmemeye çalışırsın en azından, enfeksiyon tedavi edilmeli mutlaka antibiyotik veriyorlar diye biliyorum.inş kafaya takıp stres yaptıkcada olmazmış ama bakalım artık adet günüme 1 hafta kaldı
elisam benim inşallah bu haftayı iyi değerlendirirsin de Rabbim bebişini gönderiverir, bırakma kocayı o saatlerde azıcık sana ayırsın sonra zaten hızlıca döner derslerine :)
verdiler kullandım yarın doktora gidicem işte arıyorum üstelik annemden kayınvaldemden ayrı sehirdeyim burda eşim ve ben hiç akrabamız yok alışma sürecindede zorluk cektim bebekten başka bişey düşünemez oldum haliyle stres yapıyorumaynen kafayı dağıt çalışıyorsan ya da bir uğraşın varsa zaman daha çabuk geçer düşünmemeye çalışırsın en azından, enfeksiyon tedavi edilmeli mutlaka antibiyotik veriyorlar diye biliyorum.
Ay inşaallah şekerim pancarım bugün sabahtan iyiydik ama 4 e doğru bozulduk yine içim dışıma çıktı ama geçecek bugünlerde Allah'ın izniyle:)oyyy meemure kuzusu siz hep iyi olun yaaa, geçer yavrum geçer enfeksiyonda belki bulantın bile azalır birkaç güne, yerim ben sizi yaaa..anneyide kuzuyuda :)
canim belirtilerin nelerdi seninAy inşaallah şekerim pancarım bugün sabahtan iyiydik ama 4 e doğru bozulduk yine içim dışıma çıktı ama geçecek bugünlerde Allah'ın izniyle:)
ayy insAllah canim benim yarin veya obur gun yapicam bakalm test[/QUO
müjdeli haberlerini alırız inş
Evet engeller canim ve tedavisi cok basit bi antibiyotik ve fitil tamamdiradet günüme 1 hafta kaldı bakalım inş olmazda bebek olur. buarada kızlar idrar yollarındaki iltihap gebeliği engellermi böyle konuda acmıştım ama tam bilen yok etkilerde diyen cıktı etkilemez diyende
Canim sekerpancarim sağolasın. Olacak inşallah sabırla bekleyeceğiz. Birbirimize hep dua edelimgüzel nenu sizede nasip olacak (fotoğrafında bile o ışık belli oluyor) Allah ın izniyle, hatta bizede inşallah Rabbimin bir planı var,ama kimseyi evlatla sınamasın böyle çok isteyince insan hemen olsun istiyor çok istiyor hem de ama bir vakti var herhalde bize de düşen sabırla beklemek
Amin canım inşallah. Birgün o da olurDarısı başına canım bana da nasip olmamıştı öncekinde kötü tecrübe yaşamıştm
Maşallah barekAllah. Rabbim ba nazarlardan korusun. Inşallah kucağına da almak nasip olurEvet canım o minik bebeğim
fitil vermedi ama bi toz ilac verdi suya döküp içtim pazartesi kntrole gitcem bakalım ne diyceklerEvet engeller canim ve tedavisi cok basit bi antibiyotik ve fitil tamamdir
Olabilir duruma gore ilaclari var.ben kullandigim ilactan esimde kullanmisti onada bulasmistir diye.ama benimki idrar yolu degildi.normal enfeksiyondu vajinada.fitil vermedi ama bi toz ilac verdi suya döküp içtim pazartesi kntrole gitcem bakalım ne diycekler
Canim senin idrar yolunda mi enfeksiyon varmış. Benim de vardı hem kanımda hem idrarimda doktor ilaç veriyordu kullanıyordum geciyordu ama sonra tekrar oluyordu. Benim ki biraz fazlaydı ayda üç defa mutlaka rahatsizlanirdim. Sonra soğan suyu yaptım o şifa oldu. Çok şükür şimdi iyim. Belki senin ki o kadar çok değildir görünce yazmak istedim bilgin olsun.fitil vermedi ama bi toz ilac verdi suya döküp içtim pazartesi kntrole gitcem bakalım ne diycekler
meemure sirri eyvan meleğim66 esra51 sonra bu sabahta anladıkki hilal hamiş. unuttuğum varsa affola,kafa gidiyor bazen :)
sen nasılsın dr. a gidebildinmi, neler yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?