Kızlarrr iyi akşamlarrrrrrr :) Napıyosunuz bakiim
Hoşbuldum canııım, ikindiden beri canımın çektiği bir şey vardı , kociş merkeze gitmişti , ancak döndü ve onu yiyeceğim sonunda , bunun mutluluğu var üzerimdeSirriEyvan ım hosgeldın canım benım nasılsın
iyi akşamlar canım ....o hayat beniim i izliyoruz ...film saati yaniKızlarrr iyi akşamlarrrrrrr :) Napıyosunuz bakiim
Bence günlerini takip et ama o anının tadını çıkar kendine görev edinme bunu canım rahat olmaya çalışİyi akşamlar ben hesap kıtap yapıyorum yum donemıne gırıyorum bu ay nasıl denesemm dıye :) sen napıyorsun
O dizi pek ilgimi çekmedi daha doğrusu dizilerin çok azını takip ediyorum..Yeteneksizsinizi izliyoruz bizde :)iyi akşamlar canım ....o hayat beniim i izliyoruz ...film saati yani
Hoşbuldum canııım, ikindiden beri canımın çektiği bir şey vardı , kociş merkeze gitmişti , ancak döndü ve onu yiyeceğim sonunda , bunun mutluluğu var üzerimde
sen bitanem :)?
bende sürekli takip etmem ama bu akşam komikti biraz...ii seyirlerO dizi pek ilgimi çekmedi daha doğrusu dizilerin çok azını takip ediyorum..Yeteneksizsinizi izliyoruz bizde :)
Bence günlerini takip et ama o anının tadını çıkar kendine görev edinme bunu canım rahat olmaya çalışDışardaydık biraz önce geldik eve tv izliyorum :)
Banada toz verdi tek kullanımlık suda eritip içilen.fitil vermedi ama bi toz ilac verdi suya döküp içtim pazartesi kntrole gitcem bakalım ne diycekler
Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah bu ay dileğin kabul olur canım..Sağol :)Gunlerını takıp et derken canım yok ttalım hıc gorev olarak yapmıyorum esımı hep ıstıyorum cunku :) ıyı seyırler canım
Sana da canım :)bende sürekli takip etmem ama bu akşam komikti biraz...ii seyirler
Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah bu ay dileğin kabul olur canım..Sağol :)
peki sonuc ne sende gectimi hemenBanada toz verdi tek kullanımlık suda eritip içilen.
olsun yum haftasını değerlendirde inşallah haftaya bolca uyursun bebişin geldikten sonra göbüşe :)Insallah canım benım ınsallah bırakmayacagım kocacıgımı bu hafta 2 3 defa denesem sansım olur en azından ve ınsallah spremler ve yumurta bulusur ask yasarlarda bebısım gelır bız genelde 8 9 arası ılıskı oluyodu bu defa gec saatlerde yapmayı dusunuyorum canm hem dersınede engel olmaz sadece ben bıraz uykusuz ıse gıderım ama olsun kahve ıcer calısırım artık :)
olsun yum haftasını değerlendirde inşallah haftaya bolca uyursun bebişin geldikten sonra göbüşe :)
seni çok iyi anlıyorum sabredeceksin Allahın izniyle, enfeksiyon kolay atlatılır bişi, belki işte bulursun hem,belkide bebek gelir kısmet :)verdiler kullandım yarın doktora gidicem işte arıyorum üstelik annemden kayınvaldemden ayrı sehirdeyim burda eşim ve ben hiç akrabamız yok alışma sürecindede zorluk cektim bebekten başka bişey düşünemez oldum haliyle stres yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?