2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar ben bıraz arastırma yaptım okudugum yazılarda
sabahları ılıskıye gırmenın spermın hızlılıgını arttırdııgnı
2 gunun sonunda ılıskı olmasını önerıyorlar
bende esıme dedım bu ay kendnı bana bırakıyorsun kontrol bende dıye bakalım artık hayırlısı bu haftayı dolu gecırmeye calısagım 2 gunde 1 sabahları veye gece yarısı bırde böyle deneyelım ınsallah Rabbım ol derde hayırlsıyla bu ay olur gelır benım mınk tospam

İyi akşamlar ben hesap kıtap yapıyorum yum donemıne gırıyorum bu ay nasıl denesemm dıye :) sen napıyorsun
Bence günlerini takip et ama o anının tadını çıkar kendine görev edinme bunu canım rahat olmaya çalış Dışardaydık biraz önce geldik eve tv izliyorum :)

Hoşbuldum canııım, ikindiden beri canımın çektiği bir şey vardı , kociş merkeze gitmişti , ancak döndü ve onu yiyeceğim sonunda , bunun mutluluğu var üzerimde

sen bitanem :)?

Ohhhh ne güzel canım afiyet olsun yarasın kuzum :):)
valla bırtanem bende aratsırma yaptım sabahları ılıskıyı onerıyorlar 2 gunde bır benımde yum donemım dun calısma oldu 22 14 gunum calısmaları nasıl yapsam dıye hesap yapıyorum :) bu ay nasıl denesem acaba esımede dedım kendını bana bırakacaksın bu ay dıye sen ne onerırsın kuzum bu hafta nasıl olmalı calısma gunlerım

Bence günlerini takip et ama o anının tadını çıkar kendine görev edinme bunu canım rahat olmaya çalış Dışardaydık biraz önce geldik eve tv izliyorum :)

Gunlerını takıp et derken canım yok ttalım hıc gorev olarak yapmıyorum esımı hep ıstıyorum cunku :) ıyı seyırler canım

, post: 37384287, member: 483632"]Hoşbuldum canııım, ikindiden beri canımın çektiği bir şey vardı , kociş merkeze gitmişti , ancak döndü ve onu yiyeceğim sonunda , bunun mutluluğu var üzerimde

sen bitanem :)?[/QUOTE]
canimmm belirtilerin nelerdi senin

olsun yum haftasını değerlendirde inşallah haftaya bolca uyursun bebişin geldikten sonra göbüşe :)

olsun yum haftasını değerlendirde inşallah haftaya bolca uyursun bebişin geldikten sonra göbüşe :)

İnşallah kuzucum inşallah yumosu kacırmam ınsallah bu ay yarın gece ve caramba sabaha dogru acayıp planlarım var :) sence nasıl olur canım hepımızın gobusune bebıslerı gelsın konsun

seni çok iyi anlıyorum sabredeceksin Allahın izniyle, enfeksiyon kolay atlatılır bişi, belki işte bulursun hem,belkide bebek gelir kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…