- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Allahım yardımcın olsun yavrunu sana bağışlasın inşallah, korkma Allah a sığın, Rabbim tamamına erdirsin inşallahhNacizane ben de varim amabeta hcgler hamileliği gösteriyor henüz 4 hhaftalık haftaya randevumuz var 3tane kayiptan sonra sevinçle tedirginlik birbirine karisiyor her gün kaybedicek miyim duygusu inşallah bu kez Rabbim izin verir
oyyy afiyet olsun yarasın şifa olsun sana da yavrunadaHoşbuldum canııım, ikindiden beri canımın çektiği bir şey vardı , kociş merkeze gitmişti , ancak döndü ve onu yiyeceğim sonunda , bunun mutluluğu var üzerimde
sen bitanem :)?
Sağ ol bitanem çok güzel olduuu sonunda yedim şükürOhhhh ne güzel canım afiyet olsun yarasın kuzum :):)
valla bırtanem bende aratsırma yaptım sabahları ılıskıyı onerıyorlar 2 gunde bır benımde yum donemım dun calısma oldu 22 14 gunum calısmaları nasıl yapsam dıye hesap yapıyorum :) bu ay nasıl denesem acaba esımede dedım kendını bana bırakacaksın bu ay dıye sen ne onerırsın kuzum bu hafta nasıl olmalı calısma gunlerım
pazartesi çarşamba çok iyi gün aşırı hem bence cuma yıda kaçırma içimizde kalmasın :)İnşallah kuzucum inşallah yumosu kacırmam ınsallah bu ay yarın gece ve caramba sabaha dogru acayıp planlarım var :) sence nasıl olur canım hepımızın gobusune bebıslerı gelsın konsun
Sağ ol bitanem çok güzel olduuu sonunda yedim şükür
Hmm ben 12, 14, 15 ,16, ve 18 çalıştım canım... siz daha önce nasıl denediyseniz ona göre sen hesabını kitabını yap ama yum.un en yoğun zamanlarında kendini rahat bırak ve sıkı çalış kuzucum
pazartesi çarşamba çok iyi gün aşırı hem bence cuma yıda kaçırma içimizde kalmasın :)
canimmm belirtilerin nelerdi senin[/QUOTE], post: 37384287, member: 483632"]Hoşbuldum canııım, ikindiden beri canımın çektiği bir şey vardı , kociş merkeze gitmişti , ancak döndü ve onu yiyeceğim sonunda , bunun mutluluğu var üzerimde
oyyy afiyet olsun yarasın şifa olsun sana da yavrunada
slm kızlar çok yorucu bi gün daha 3 gündür ölüyorum yorgunluktan szilerle de sohbeti özledim ancak şimdi oturabildimvar mı hamiş haberi filan
Hadi bakalım bitanem inşaAllah tutar , inşaAllaaahHım anladım canım benım yarın carsamba ve hatta persembe kesın calısmam lazım kuzum oncekıler tutmadı yenı taktık uygulamam lazım artıkevet bu hafta cok yogun olması lazım ınsallah olur bu ay kuzum
Oyy yerim yorgun kızçe...vaarr çok şükür , hilal hamileeeeslm kızlar çok yorucu bi gün daha 3 gündür ölüyorum yorgunluktan szilerle de sohbeti özledim ancak şimdi oturabildimvar mı hamiş haberi filan
ayaklarım sızlıyor elisam turşu kuşburnu marmelatı börek bulaşık çamaşırr daha ne diyeyim hiç durmadım bu hafta kocişte sınavları var ona khazırlanıyordu bense çok yorgunum ağır kaldırmaktan helak oldum nasılsa bebiş yok biliyorum ateşimd e düşüşte :)slm canım dınlen kuzum dıkkat et kendıne
Hadi bakalım bitanem inşaAllah tutar , inşaAllaaahkahve içirmeyi unutma e mi canım
canim benim belirtilerim 1 haftadr sık idrar beyaz sulu kati akinti bugunde sariya dondu 2 gun gecti adetHoşbuldumım, ikindiden beri canımın çektiği bir şey vardı , kociş merkeze gitmişti , ancak döndü ve onu yiyeceğim sonunda , bunun mutluluğu var üzerimde
öyle miiiii çok sevindim darısı bize :)Oyy yerim yorgun kızçe...vaarr çok şükür , hilal hamileeee
Biz sabahları iyi değiliz, kociş uyanamıyor tam... sen bilirsin canımTamam canım benım bır arastırmada sabahları ılıskı olsun dıyorar sence nasıl yapmalıyım yada gece gec saatte yapsam dıyorum ıcırrım kuzum ıcırrım hergun ıcıyoruz sen aksamlarımı calısmıstın ınsallah tutar tatlım
e geçtiyse niye test yapmıyorsun canım ? :)canim benim belirtilerim 1 haftadr sık idrar beyaz sulu kati akinti bugunde sariya dondu 2 gun gecti adet
ayaklarım sızlıyor elisam turşu kuşburnu marmelatı börek bulaşık çamaşırr daha ne diyeyim hiç durmadım bu hafta kocişte sınavları var ona khazırlanıyordu bense çok yorgunum ağır kaldırmaktan helak oldum nasılsa bebiş yok biliyorum ateşimd e düşüşte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?