2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Allahım yardımcın olsun yavrunu sana bağışlasın inşallah, korkma Allah a sığın, Rabbim tamamına erdirsin inşallahh

ben gittim. dr. için eşimi bekliyorum artık acelede etmiyorum ne yapayım Allah ne zaman kısmet ederse, kısmet değilse zaten ne biliym zor işte böyle amannn

Sağ ol bitanem çok güzel olduuu sonunda yedim şükür

Hmm ben 12, 14, 15 ,16, ve 18 çalıştım canım... siz daha önce nasıl denediyseniz ona göre sen hesabını kitabını yap ama yum.un en yoğun zamanlarında kendini rahat bırak ve sıkı çalış kuzucum

İnşallah kuzucum inşallah yumosu kacırmam ınsallah bu ay yarın gece ve caramba sabaha dogru acayıp planlarım var :) sence nasıl olur canım hepımızın gobusune bebıslerı gelsın konsun
pazartesi çarşamba çok iyi gün aşırı hem bence cuma yıda kaçırma içimizde kalmasın :)

Hım anladım canım benım yarın carsamba ve hatta persembe kesın calısmam lazım kuzum oncekıler tutmadı yenı taktık uygulamam lazım artık evet bu hafta cok yogun olması lazım ınsallah olur bu ay kuzum

slm kızlar çok yorucu bi gün daha 3 gündür ölüyorum yorgunluktan szilerle de sohbeti özledim ancak şimdi oturabildimvar mı hamiş haberi filan

canimmm belirtilerin nelerdi senin[/QUOTE]

Belirtilerim çok değişkendi benim , adetime az bir gün kala , kasık ağrısı , sarı akıntı , gögüs büyümesi , ucunun acıması , yorgunluk canım... :)
kaç gün kalmıştı adetine ? :)
oyyy afiyet olsun yarasın şifa olsun sana da yavrunada

Sağ ol şekerim benimm , tatlı arkadaşım inan missss oldu , ikindiden beri ağzımda tadıyla dolanıyorum
sen nasılsın kuzummm

slm kızlar çok yorucu bi gün daha 3 gündür ölüyorum yorgunluktan szilerle de sohbeti özledim ancak şimdi oturabildimvar mı hamiş haberi filan

slm canım dınlen kuzum dıkkat et kendıne

Hım anladım canım benım yarın carsamba ve hatta persembe kesın calısmam lazım kuzum oncekıler tutmadı yenı taktık uygulamam lazım artık evet bu hafta cok yogun olması lazım ınsallah olur bu ay kuzum
Hadi bakalım bitanem inşaAllah tutar , inşaAllaaah kahve içirmeyi unutma e mi canım

slm canım dınlen kuzum dıkkat et kendıne
ayaklarım sızlıyor elisam turşu kuşburnu marmelatı börek bulaşık çamaşırr daha ne diyeyim hiç durmadım bu hafta kocişte sınavları var ona khazırlanıyordu bense çok yorgunum ağır kaldırmaktan helak oldum nasılsa bebiş yok biliyorum ateşimd e düşüşte :)

Hadi bakalım bitanem inşaAllah tutar , inşaAllaaah kahve içirmeyi unutma e mi canım

Tamam canım benım bır arastırmada sabahları ılıskı olsun dıyorar sence nasıl yapmalıyım yada gece gec saatte yapsam dıyorum ıcırrım kuzum ıcırrım hergun ıcıyoruz sen aksamlarımı calısmıstın ınsallah tutar tatlım

Hoşbuldumım, ikindiden beri canımın çektiği bir şey vardı , kociş merkeze gitmişti , ancak döndü ve onu yiyeceğim sonunda , bunun mutluluğu var üzerimde

sen bitanem :)?
canim benim belirtilerim 1 haftadr sık idrar beyaz sulu kati akinti bugunde sariya dondu 2 gun gecti adet

Biz sabahları iyi değiliz, kociş uyanamıyor tam... sen bilirsin canım Ben hep akşam çalıştım... gece daha doğru olur... 12 -1 değişiyordu

Hım anladım canım benım elerıne saglık ama sen yınede dıkkat et hıc bellı olmaz ders calısınca hıc yardımda edemıyorlar napsınlar onlrda yapacak bırsey yok bır sure desteksız olacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…