- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
canimmm belirtilerin nelerdi senin
Biz sabahları iyi değiliz, kociş uyanamıyor tam... sen bilirsin canımBen hep akşam çalıştım... gece daha doğru olur... 12 -1 değişiyordu
aynen elisam yükümüz var biraz ama değerHım anladım canım benım elerıne saglık ama sen yınede dıkkat et hıc bellı olmaz ders calısınca hıc yardımda edemıyorlar napsınlar onlrda yapacak bırsey yok bır sure desteksız olacagız
aynen elisam yükümüz var biraz ama değeryum yaklaşıyor senin sanırımm :)tatlım benim tutmazsa 2 günde bir deneyeceğim yum günü senin gibi 2 gün ard arda olabilir :)
İyiyim tatlım malum hafta sonu kocişin yanına evime geldim yarın sabah dönücem, sabah işte olcağım. 5:30 ta kalmam lazım otobüsüm 6 buçukta, zaten pazartesileri bu yol yüzünden aşırı yoğun vede yorgun geçiyorBelirtilerim çok değişkendi benim , adetime az bir gün kala , kasık ağrısı , sarı akıntı , gögüs büyümesi , ucunun acıması , yorgunluk canım... :)
kaç gün kalmıştı adetine ? :)
Sağ ol şekerim benimm , tatlı arkadaşım inan missss oldu , ikindiden beri ağzımda tadıyla dolanıyorum
sen nasılsın kuzummm
yarin sabah yapicam insalllah canim ne diyosun sence[/QUOTE]OTE="SirriEyvan, 384838, member: 483632"]e geçtiyse niye test yapmıyorsun canım ? :)
Hayırlısı Rabbimden canım benim... kısmetse gelir bebişiniz inşaAllah tatlımm...Hım anladım canım dıkkat edecegım erken yapmayacagım bakalım artık kısmet ben elımden gelenı yapacagım gerısı Rabbıme kalmıs
Hayırlısı Rabbimden canım benim... kısmetse gelir bebişiniz inşaAllah tatlımm...
Oyy kıyamam sana , canım beniim , Olsun kocişini görmüş oluyorsun ne yapacaksın , bir an evvel kavuşun bitaneemm inşaAllahİyiyim tatlım malum hafta sonu kocişin yanına evime geldim yarın sabah dönücem, sabah işte olcağım. 5:30 ta kalmam lazım otobüsüm 6 buçukta, zaten pazartesileri bu yol yüzünden aşırı yoğun vede yorgun geçiyor
yarin sabah yapicam insalllah canim ne diyosun sence[/QUOTE]OTE="SirriEyvan, 384838, member: 483632"]e geçtiyse niye test yapmıyorsun canım ? :)
Canim ben hamile kaldigim ay hep saat 2 yada 3 te iliski oldu belki benim ondan tuttu o ay :)Kızlar ben bıraz arastırma yaptım okudugum yazılarda
sabahları ılıskıye gırmenın spermın hızlılıgını arttırdııgnı
2 gunun sonunda ılıskı olmasını önerıyorlar
bende esıme dedım bu ay kendnı bana bırakıyorsun kontrol bende dıye bakalım artık hayırlısı bu haftayı dolu gecırmeye calısagım 2 gunde 1 sabahları veye gece yarısı bırde böyle deneyelım ınsallah Rabbım ol derde hayırlsıyla bu ay olur gelır benım mınk tospam
Canim ben hamile kaldigim ay hep saat 2 yada 3 te iliski oldu belki benim ondan tuttu o ay :)
Olabilir kuzucum , benim de hep geç saatte oldu... 12- 1Canim ben hamile kaldigim ay hep saat 2 yada 3 te iliski oldu belki benim ondan tuttu o ay :)
reglin normalde nasıl gecikirmi, mesela rahatsız olmadığım sürece benimki gününde olur tam, ama birde senin 2 gün geçmişş bayağı bayağı hamişsin gibi geliyor bana :)[/QUOTE]UOTE="sekerpancari, post: 37384926, member: 617688"]yarin sabah yapicam insalllah canim ne diyosun sence
Olabilir kuzucum , benim de hep geç saatte oldu... 12- 1
İnşaAllah canım benimmm... Bu ay hamile kalanlar ramazanda doğum yapacak ona göreİnşallah bende bu ay bunu ugularım ve sızın kervana katılırım :)
İnşaAllah canım benimmm... Bu ay hamile kalanlar ramazanda doğum yapacak ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?