2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canimmm belirtilerin nelerdi senin

Belirtilerim çok değişkendi benim , adetime az bir gün kala , kasık ağrısı , sarı akıntı , gögüs büyümesi , ucunun acıması , yorgunluk canım... :)
kaç gün kalmıştı adetine ? :)

Sağ ol şekerim benimm , tatlı arkadaşım inan missss oldu , ikindiden beri ağzımda tadıyla dolanıyorum
sen nasılsın kuzummm [/QUOTE]
İyiyim tatlım malum hafta sonu kocişin yanına evime geldim yarın sabah dönücem, sabah işte olcağım. 5:30 ta kalmam lazım otobüsüm 6 buçukta, zaten pazartesileri bu yol yüzünden aşırı yoğun vede yorgun geçiyor

Biz sabahları iyi değiliz, kociş uyanamıyor tam... sen bilirsin canım Ben hep akşam çalıştım... gece daha doğru olur... 12 -1 değişiyordu

Hım anladım canım dıkkat edecegım erken yapmayacagım bakalım artık kısmet ben elımden gelenı yapacagım gerısı Rabbıme kalmıs

Hım anladım canım benım elerıne saglık ama sen yınede dıkkat et hıc bellı olmaz ders calısınca hıc yardımda edemıyorlar napsınlar onlrda yapacak bırsey yok bır sure desteksız olacagız
aynen elisam yükümüz var biraz ama değer yum yaklaşıyor senin sanırımm :)tatlım benim tutmazsa 2 günde bir deneyeceğim yum günü senin gibi 2 gün ard arda olabilir :)

aynen elisam yükümüz var biraz ama değer yum yaklaşıyor senin sanırımm :)tatlım benim tutmazsa 2 günde bir deneyeceğim yum günü senin gibi 2 gün ard arda olabilir :)

evet canım deger yeterkı sonucu guzel olsun :) evet canım bu hafta yum haftam ıyı degerlendırmeyı dusunuyorum ınsallah senınk tutmusturda gerek kalmaz :)

İyiyim tatlım malum hafta sonu kocişin yanına evime geldim yarın sabah dönücem, sabah işte olcağım. 5:30 ta kalmam lazım otobüsüm 6 buçukta, zaten pazartesileri bu yol yüzünden aşırı yoğun vede yorgun geçiyor [/QUOTE]
Oyy kıyamam sana , canım beniim , Olsun kocişini görmüş oluyorsun ne yapacaksın , bir an evvel kavuşun bitaneemm inşaAllah

OTE="SirriEyvan, 384838, member: 483632"]e geçtiyse niye test yapmıyorsun canım ? :)
yarin sabah yapicam insalllah canim ne diyosun sence[/QUOTE]
reglin normalde nasıl gecikirmi, mesela rahatsız olmadığım sürece benimki gününde olur tam, ama birde senin 2 gün geçmişş bayağı bayağı hamişsin gibi geliyor bana :)

Oyy kıyamam sana , canım beniim , Olsun kocişini görmüş oluyorsun ne yapacaksın , bir an evvel kavuşun bitaneemm inşaAllah [/QUOTE]
bakalım iş güç meselesi yüzünden şimdilik böyle ilerleyen zamanlar ne gösterir Allah bilir, bugünümüzede çok şükür, aminnn inşallah, hamişlerin duası kabul olurmuş hem :)

OTE="SirriEyvan, 384838, member: 483632"]e geçtiyse niye test yapmıyorsun canım ? :)
yarin sabah yapicam insalllah canim ne diyosun sence[/QUOTE]
Tatlım ne diyeyim , inşaAllah yarın sabah güzel haberler verirsin bizlere , dilerim ki hamilesindir canıım, bak hem adetin de gecikmiş

Canim ben hamile kaldigim ay hep saat 2 yada 3 te iliski oldu belki benim ondan tuttu o ay :)

UOTE="sekerpancari, post: 37384926, member: 617688"]yarin sabah yapicam insalllah canim ne diyosun sence[/QUOTE]
reglin normalde nasıl gecikirmi, mesela rahatsız olmadığım sürece benimki gününde olur tam, ama birde senin 2 gün geçmişş bayağı bayağı hamişsin gibi geliyor bana :)[/QUOTE]
canim cok duzenli degl benim ama adet olacagima yakin bel agrisi olurdu oldu akintim degisik onlar farkli geldi bana bide cok sık idrar var

Canim ben hamile kaldigim ay hep saat 2 yada 3 te iliski oldu belki benim ondan tuttu o ay :)

Hım bende bu ay öyle dusunyorum ılıskı gunlerın nasıldı canım bır oncekı ay hep erken saatlerde oldu olmadı bu defa gece denemek ıstıyorum :)

UOTE="sekerpancari, post: 37384926, member: 617688"]yarin sabah yapicam insalllah canim ne diyosun sence
reglin normalde nasıl gecikirmi, mesela rahatsız olmadığım sürece benimki gününde olur tam, ama birde senin 2 gün geçmişş bayağı bayağı hamişsin gibi geliyor bana :)[/QUOTE]
canim cok duzenli degl benim ama adet olacagima yakin bel agrisi olurdu oldu akintim degisik onlar farkli geldi bana bide cok sık idrar var[/QUOTE]
o zaman sabah çift çizgili hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah, ayyy bayılıyorum çift çizgili test görmeye çift sarılı yumurta gibi , Rabbim bizede görmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…