Eki Görüntüle 1275037 Canim gunlerim boyle
tamam canım ekliyorum...inşallah kasım bebişli gelirMogami ben regl oldum ..batim 16 ekim..4.denemem olacak.
endişeli olmak bir yere kadar normal kuzum...değerlerinde gayet iyi...mutlaka kanı tekrarla ki artış nasılmış görÇok sağol canim senden bunlarıduymak brni çok sevindirdi birden artis da beni korkuttu ama Esim kizdi az olsa da uzuluyosun çok olsa da diye normal demiMogami
canim cok duzenli degl benim ama adet olacagima yakin bel agrisi olurdu oldu akintim degisik onlar farkli geldi bana bide cok sık idrar var[/QUOTE][QUOTE="sekerpancari, pos7385000, member: 61768l gecikirmi, mesela rahatsız olmadığım sürece benimki gününde olur tam, ama birde senin 2 gün geçmişş bayağı bayağı hamişsin gibi geliyor bana :)
Valla cnm hatta bizde bu ay is yok diyede baya esim laf ediyordu bebekte gelmezde diyorduk ama benim minnak coktan annesinin gobusune gelmistiOlabilir kuzucum , benim de hep geç saatte oldu... 12- 1
fıstık hatun...ekleyeceğim kuzumSonra tekrar baktım da gördüm☺işte bu da ben ekledim bakalım eklenmiş mi
o zaman sabah çift çizgili hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah, ayyy bayılıyorum çift çizgili test görmeye çift sarılı yumurta gibicanim cok duzenli degl benim ama adet olacagima yakin bel agrisi olurdu oldu akintim degisik onlar farkli geldi bana bide cok sık idrar var
Canim pm yazan gunlar iliski gunleriKuzum ben tablodan pek anlamıyorum ama anladıgım kadarıyla 13 14 15 sanırım :)
Canim pm yazan gunlar iliski gunleri
bacıııııııııııııııım gözün aydın hamilesin....Benim yanlış görüyorum yoksa iki çizgimi var.
InsaAllah bebisin bu ay gelir gobusuneAnladım kuzum 14 15 16 calısma gunlern bende canım 12 14 15 1 6 degerlendırmeyı dusunyorum canım ınsallah olur kuzum benım ders calısan kocıs bu tempoya ne dıyecek acaba :)
InsaAllah bebisin bu ay gelir gobusune
Sorma ablam , sağ olsun Mogaminin ettiği bir espri vardı o geldi aklımıza, Sırayla hamiş kalmakla ilgili , ekmek fırını sırası gelmiş aklına yavrumun , sırası gelenin eline ekmeği veriyorlarmış , pek bi gülmüştük , ne yapalım aylak olunca aklımıza geldiii
Sen nasılsınnnn
Iyi teyzesi persembe yada cuma gunu ikili test randevum var onu bekliyoruz:)İnşallah kuzum ınsalah Allah'ım hamıslerın duasını kabul edermıs sızlerınde duasını kabul eder ınsallah ve mınık tospam gelır gobusume yerlesır senın bebs nasıl masallah 12 haftadasın zaman nasılda gecıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?