2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hilalim tebrikler canim bende gordum cizgiyi kiz cok sevindim ya ben bile heyecanlandim hemen acile git kan ver super haber bu ya oleyyyy anne oluyorsun bende teyze oluyorum

Ay canım benim Rabbim hepinize razi olsun ben eminim sözlerinde güzel haberleri çok yakın. Ben bu ay rahim filmi çektirdi biliyorsun önce rabbim diledi oldu tabi ama rahim filmi bende ise yaradı yolları açtı hiç geçiştirmek sende çekti rahim filmini

Canim benim cok mutlu oldum ya degerin normal kuzum daha cok kucuk annesi insallahsagsalim hayirlisiyla kucginada alacaksin minnosunu evet bu ay adet olursam cektirecegim bayrama denk geldigi icin adetim randevu alamamistim cektirememistim

Tüm gün dışardaki net yok giremedim yedim kendimi. Kan verdim değer 40.45 çıktı bat a 2 gun var iyi bir değeri bilmiyorum
Canim benim bat a 2 gün kala değerin 27 ydi ii gün sonra 123 tu senin su an hamilelik pozitif gorunuyo ama artis var mi diye 2 gün sonra tekrar baktirman gerek o zaman hamilelik durumu kesinlesiyor tabii en kesin hali ultrasonda gördüğümüz zaman olucak

Şimdide böyle endişeler başladı bir türlü tam olarak sevınemiyor ınsan. Eşimle karar aldık anneler dışında kimseye söylemiycez ne olur ne olmaz

Aynen öyle bitanem hsg den sonra çok net uzayan akıntı mi gördüm bu ay akıntım da çok oldu birde yumurtlama günleri hergün calistik ve geldi bebiş im. Benim plOkların değerlerine hiç bakılmadı belki yüksektir diye sizden duyduğum kadar maden suyu ve üzüm yemeyi kestim belki bunların faydası olmustur. En yakın zamanda senden alicaz böyle güzel bir haberi

Canim hayırlı olsun bebisin cok güzel bi haber oldu bu 2belirtilerin nelerdi benm de bat a 3 kaldi

Sağol bitanem. Benim sol kasiğımda bacağıma vuran ağrı oldu ve kasiklarim hala dolu dolu birde göğüslerim de hiç damar belli değildi normalde şimdi bir iki damar görünür olmuş bunlar dışında hicbirsey yok yani normal bat zamanlarında ağrılarım da yok

kızlar test negatif ateş 36.6 dan 36.2 ye düştü adet ağrım var kasığımda ben bugün büyük ihtimal yarın kırmızıyı göreceğim hiç umut yok bu aydan.. dün yazmıştım yorgunum kocam kayseride sınava gitti 2 gün yok tam pazartesi sendromundayım günaydın herkese

Son düzenleme:
gunaydin canim uzulme hayirlisi olsun onundeki maclara ins ALLAH
benimde kocam yok yanimda bende yalnizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…