ınsallah guzel bı sonuc alırsın canım bıde salı gunu verırsın bolca katlanır ınsallah ozaman daha rahat sevınıyo ınsan
Hilalim tebrikler canim bende gordum cizgiyi kiz cok sevindim ya ben bile heyecanlandim hemen acile git kan ver super haber bu ya oleyyyy anne oluyorsun bende teyze oluyorum
tebrik ederim canim ALLAH tamamini erdirsin salikli sekilde kucaqina almayi nasip etsin amin....
darisida tum topigimize
İyi çcanim insaAllah...benim 3 gün varken 42,3 tu...katlanarak artsın inşaAllah bebeğimmm:)Tüm gün dışardaki net yok giremedim yedim kendimi. Kan verdim değer 40.45 çıktı bat a 2 gun var iyi bir değeri bilmiyorum
Amin canım herkes hamile kalmadan gitmek yoktebrik ederim canim ALLAH tamamini erdirsin salikli sekilde kucaqina almayi nasip etsin amin....
darisida tum topigimize
Canim benim cok mutlu oldum ya degerin normal kuzum daha cok kucuk annesi insallahsagsalim hayirlisiyla kucginada alacaksin minnosunu evet bu ay adet olursam cektirecegim bayrama denk geldigi icin adetim randevu alamamistim cektirememistimAy canım benim Rabbim hepinize razi olsun ben eminim sözlerinde güzel haberleri çok yakın. Ben bu ay rahim filmi çektirdi biliyorsun önce rabbim diledi oldu tabi ama rahim filmi bnasildie yaradı yolları açtı hiç geçiştirmek sende çekti rahim filmini
Canim benim bat a 2 gün kala değerin 27 ydi ii gün sonra 123 tu senin su an hamilelik pozitif gorunuyo ama artis var mi diye 2 gün sonra tekrar baktirman gerek o zaman hamilelik durumu kesinlesiyor tabii en kesin hali ultrasonda gördüğümüz zaman olucakTüm gün dışardaki net yok giremedim yedim kendimi. Kan verdim değer 40.45 çıktı bat a 2 gun var iyi bir değeri bilmiyorum
İyi çcanim insaAllah...benim 3 gün varken 42,3 tu...katlanarak artsın inşaAllah bebeğimmm:)
Canim benim bat a 2 gün kala değerin 27 ydi ii gün sonra 123 tu senin su an hamilelik pozitif gorunuyo ama artis var mi diye 2 gün sonra tekrar baktirman gerek o zaman hamilelik durumu kesinlesiyor tabii en kesin hali ultrasonda gördüğümüz zaman olucak
Canim hayırlı olsun bebisin cok güzel bi haber oldu bu 2belirtilerin nelerdi benm de bat a 3 kaldiŞimdide böyle endişeler başladı bir türlü tam olarak sevınemiyor ınsan. Eşimle karar aldık anneler dışında kimseye söylemiycez ne olur ne olmaz
hilal1653 canım benim tebrik ederim, gözün aydın, Allah tamamına erdirsin inşallah, yaaa nasıl sevindim regli geliyor diyordun ihihihih bebiş gelmiş meğer, hsg yolları açmış maşallahhh çok çok mutlu oldum senin adına :)
Canim hayırlı olsun bebisin cok güzel bi haber oldu bu 2belirtilerin nelerdi benm de bat a 3 kaldi
Tesekkur ederim mogamicimfıstık hatun...ekleyeceğim kuzum
bacıııııııııııııııım gözün aydın hamilesin....
Sağol Mogamim ya bütün gün ağladım yine gözlerim doluyor bir yıldır bekliyoruz kendisini gelsin artik ya
hicbisey olmaz allahimizin izniyleamin... şimdi biraz korkar oldum ya bi daha böyle olursa diye... İNŞAALLAH bi dahaki hamileliğimde bebişim daha sağlıklı gelişirde kucağıma alırım
Günaydın canim nasılsın?Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canm
gunaydin canim uzulme hayirlisi olsun onundeki maclara ins ALLAHkızlar test negatif ateş 36.6 dan 36.2 ye düştü adet ağrım var kasığımda ben bugün büyük ihtimal yarın kırmızıyı göreceğim hiç umut yok bu aydan.. dün yamıştım yorgunum kocam kayseride sınava gitti 2 gün yoktam pazartesi sendromundayım günaydın herkese
senin ki nerde tatlımgunaydin canim uzulme hayirlisi olsun onundeki maclara ins ALLAH
benimde kocam yok yanimda bende yalnizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?