- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
yok cnm kullanmadim hic yumurta takibine gitmistim ama onbes onaltinci gun catliyordu dusun yaniCok ilgincmis ama ovi testinde 2.cizgiyi goruyoruz kafam karisti.ovi tesyi kullandin mi
cnm benim tebrik ederim ne fuzel bir habrr masallah hic stres kaygi yapma stres bitmiyi cunku ben cift cizgiyi gordum inanamadim korktum yanlistir dedim kanda gordum inanamadim 3.gun keseyi gordum simdi hala korkuyorum kalp atisini gorebipecekmiyim diye insallah sana da hepsini yassmak nasip olur aliriz habrlerini bol bol sivi tuket ve dinlen cnmTüm gün dışardaki net yok giremedim yedim kendimi. Kan verdim değer 40.45 çıktı bat a 2 gun var iyi bir değeri bilmiyorum
tatlım seni tebrik edemedim inş sağlıklı doğsun annesiyok cnm kullanmadim hic yumurta takibine gitmistim ama onbes onaltinci gun catliyordu dusun yani
yurt disina gitdi canim hemde bes gunuyunesenin ki nerde tatlım
olsun bak gelecek sonuçta temelli değil veya benimki gibi her hafta 2 -3 gece değilyurt disina gitdi canim hemde bes gunuyune
benim yolda her an gelebilir darısı sana znpGünaydın :) 3gündür adet söktürücü kullanıyorum ne zaman gelir bu kırmızılar
Gününüz aydın olsun hatunlar.. Uzuuun bir hafta sonundan sonra yine bir koşuşturmacaya başladık.Hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 1273075 Buyrunuz efenim...artık ara sıra paylaşacağım ki yüzlerimizi bilelim dimi
ben vermek isterdim dönence ama malum paylaştım durumumuGÜNAYDINN KIZLAR.BU GÜN GÜZEL HABER VERECEK VARMI.
canim ben alisik deyilim kocam olmadikca uyuyamiyorum evde de yalnizim canim cok sikiliyorolsun bak gelecek sonuçta temelli değil veya benimki gibi her hafta 2 -3 gece değil
GÖZÜNÜZ AYDIN HAYIRLI UGURMU SAGLIKLI SIHHATLİ OLSUUUN :) MAŞALLAHH[
bende yeni evliyim ve 1 ay önce ilk kez tek uyudum eşim üniv. okuyor kayseride git gel yapıyordu ama adam akşam geliyor 5 te yola çıkıyordu kıyamadım gelme idare ederim dedim onacanim ben alisik deyilim kocam olmadikca uyuyamiyorum evde de yalnizim canim cok sikiliyor
bak saat 10"30 men daha yatakdan kalkmadim kalsakimda yok kocami ariyamiyorumda offfben vermek isterdim dönence ama malum paylaştım durumumucanım da sıkkın çok
TUHH YAAAAA ÜZÜLDÜM VALLA DA DAHA KIRMIZILAR GELMEMİŞ.DU BAKALIM GELMEDİK KIRMIZIDAN ÜMÜT KESİLMEZben vermek isterdim dönence ama malum paylaştım durumumucanım da sıkkın çok
donence senin resmini gordukce yeminle bak midem kalkiyor oyuzden bakmiyoru biraz iyrencimdirdeTUHH YAAAAA ÜZÜLDÜM VALLA DA DAHA KIRMIZILAR GELMEMİŞ.DU BAKALIM GELMEDİK KIRMIZIDAN ÜMÜT KESİLMEZ
TESTİ KANDANMI YAPTIN.İDRARSA YANLIŞ CIKABİLİYO.
bende yeni evliyim ve 1 ay önce ilk kez tek uyudum eşim üniv. okuyor kayseride git gel yapıyordu ama adam akşam geliyor 5 te yola çıkıyordu kıyamadım gelme idare ederim dedim onatabi ki çok sıkıcı oluyor alışamadım hala ona da üzgünümü bugün
Kızlar bende 2aylık evliyken eşim şehir dışına gitmişti bende onun kazağına sarılıp uyuyabilmiştim aklıma geldi duygulandımbak saat 10"30 men daha yatakdan kalkmadim kalsakimda yok kocami ariyamiyorumda offf
sabah sabah kafanizi sisirdim ozur dilerim
KİMSE BEGENMİYOR O RESMİ AMA BENCE ÇOK SEVİMLİ :) NASI SİNİRLİ AGLIYO YERİM SENİ :)FACEDE BİLE PROFİLİMDİ Bİ ARA :) EŞİME BÖYLE OGLUMUZ OLSUN DİYORUM ÇOK KÖTÜ BAKIYO :) EVE GEÇİNCE DEGİŞTİREYİM BUNUN KIZ VERSİYONU VAR ONU EKLEYİM :)donence senin resmini gordukce yeminle bak midem kalkiyor oyuzden bakmiyoru biraz iyrencimdirde
biri yanimda tukurse ben olurum biri cikarsa bende cikartirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?