2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tüm gün dışardaki net yok giremedim yedim kendimi. Kan verdim değer 40.45 çıktı bat a 2 gun var iyi bir değeri bilmiyorum
cnm benim tebrik ederim ne fuzel bir habrr masallah hic stres kaygi yapma stres bitmiyi cunku ben cift cizgiyi gordum inanamadim korktum yanlistir dedim kanda gordum inanamadim 3.gun keseyi gordum simdi hala korkuyorum kalp atisini gorebipecekmiyim diye insallah sana da hepsini yassmak nasip olur aliriz habrlerini bol bol sivi tuket ve dinlen cnm

Günaydın :) 3gündür adet söktürücü kullanıyorum ne zaman gelir bu kırmızılar

Eki Görüntüle 1273075 Buyrunuz efenim...artık ara sıra paylaşacağım ki yüzlerimizi bilelim dimi
Gününüz aydın olsun hatunlar.. Uzuuun bir hafta sonundan sonra yine bir koşuşturmacaya başladık.Hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim Mogami.. O nasıl bir uğraştır öyle.. Ellerine sağlık tatlım

canim ben alisik deyilim kocam olmadikca uyuyamiyorum evde de yalnizim canim cok sikiliyor
bende yeni evliyim ve 1 ay önce ilk kez tek uyudum eşim üniv. okuyor kayseride git gel yapıyordu ama adam akşam geliyor 5 te yola çıkıyordu kıyamadım gelme idare ederim dedim ona tabi ki çok sıkıcı oluyor alışamadım hala ona da üzgünümü bugün

ben vermek isterdim dönence ama malum paylaştım durumumu canım da sıkkın çok
TUHH YAAAAA ÜZÜLDÜM VALLA DA DAHA KIRMIZILAR GELMEMİŞ.DU BAKALIM GELMEDİK KIRMIZIDAN ÜMÜT KESİLMEZ
TESTİ KANDANMI YAPTIN.İDRARSA YANLIŞ CIKABİLİYO.

TUHH YAAAAA ÜZÜLDÜM VALLA DA DAHA KIRMIZILAR GELMEMİŞ.DU BAKALIM GELMEDİK KIRMIZIDAN ÜMÜT KESİLMEZ
TESTİ KANDANMI YAPTIN.İDRARSA YANLIŞ CIKABİLİYO.
donence senin resmini gordukce yeminle bak midem kalkiyor oyuzden bakmiyoru biraz iyrencimdirde
biri yanimda tukurse ben olurum biri cikarsa bende cikartirim

bak saat 10"30 men daha yatakdan kalkmadim kalsakimda yok kocami ariyamiyorumda offf
sabah sabah kafanizi sisirdim ozur dilerim
Kızlar bende 2aylık evliyken eşim şehir dışına gitmişti bende onun kazağına sarılıp uyuyabilmiştim aklıma geldi duygulandım

donence senin resmini gordukce yeminle bak midem kalkiyor oyuzden bakmiyoru biraz iyrencimdirde
biri yanimda tukurse ben olurum biri cikarsa bende cikartirim
KİMSE BEGENMİYOR O RESMİ AMA BENCE ÇOK SEVİMLİ :) NASI SİNİRLİ AGLIYO YERİM SENİ :)FACEDE BİLE PROFİLİMDİ Bİ ARA :) EŞİME BÖYLE OGLUMUZ OLSUN DİYORUM ÇOK KÖTÜ BAKIYO :) EVE GEÇİNCE DEGİŞTİREYİM BUNUN KIZ VERSİYONU VAR ONU EKLEYİM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…