2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sevimli dogru ama burnundan cikan tiksindiriyor beni
ben arada dusunuyorum ay bebeyim olsa altini kim temizlicek yada burnu aksa nasil silicem diye yapamam her halde ama bana o senin bebeyin olucak yapicaksin diyolar

BIZLERDE BEBEK DOGMADAN COP BILE ALINMAZ...BEBEK OLUR SONRA ANNE GIDIP BEBEYIN HERSEYINI ALIR BESIYINE KADAR ANNE ALIR YANI ANAANEE
SIZDEDE BOYLEMI?
Canim bizde gelinin ceyizinde bile bebek kiyafetleri oluyor. Benim ortada olmayan bebegim icin bile cesitli kiyafetler var, orgu hirkalar, yelekler, patikler falan.

Canim bizde gelinin ceyizinde bile bebek kiyafetleri oluyor. Benim ortada olmayan bebegim icin bile cesitli kiyafetler var, orgu hirkalar, yelekler, patikler falan.
keske bizde de oyle olsa ama adet isde sacma sapan benim evde bir odam var oraya bebek icin sizde adi ne suanda aklima gelmedi kagit diyeyim cekmek isdiyorum ama bebek olmayinca yapamiyoruz

günaydın canım kırmızılar gelmeden umutsuz olma kırmızıalr gelirsede artık kendi haline bıraksak in iyisi olacak galiba

günaydın canım kırmızılar gelmeden umutsuz olma kırmızıalr gelirsede artık kendi haline bıraksak in iyisi olacak galiba
evet geldi kırmızılar Mogami yeni bat 17 kasım ama pazartesiye denk geliyom yum o zaman kocacım sınavda olacak yum zamanı yanımda olamayacak 3 deneme

Benim yanlış görüyorum yoksa iki çizgimi var.

ayyyyyy tüyler diken diken başladım yine haftaya hilallll maşallahhh çok şükrü gözün aydınnnn canımmm sağlıklı uzun ömürlü hayırlı olsun inşallahhh çok sevindim şaşkınım da bi anda görünceee çok sevindimmm

Sendrom benden sorulur haftasonu sehirdisindaydim yorgunum sabah sabah bi saat ankara trafigi cektim üniversite ye derse geldim kas agrim var test yaptim negatif 42.gun artik sislikten patliycam duygusal olarak da bi bardak kahvede çözüm arıyorum suan bi de 3 saat ders dinlicem su kuru sirada evde yatagimda olmak istiyorum (

bak saat 10"30 men daha yatakdan kalkmadim kalsakimda yok kocami ariyamiyorumda offf
sabah sabah kafanizi sisirdim ozur dilerim
ha
tatlım benim kanamam geldi umarım senden alırız güzel haberler

KIZLLARRR ,

HAFTASONUM ÇOK GÜZELDİ ÇOK ŞÜKÜR AMA DAHA OV TESTİNDE KOYUYU GÖREMEDİM BUGÜN 17.GÜN DÜN İLİŞKİ OLDU AKŞAM YATINCA 3 4 DK SOL KASIĞIMDA AĞRI OLDU RÜYAMDA DA ADAK KESİYORDUM BİR DE YAĞMUR YAĞARKEN GÖRDÜM HAYIRLARA OLSUN BENDE DURUMLAR BÖYLE STANDART SİZDE NASIL ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…