- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
bende onun yastigina sariip yatdim uyuyamiyordum saat4 de buralarda geziniyordumKızlar bende 2aylık evliyken eşim şehir dışına gitmişti bende onun kazağına sarılıp uyuyabilmiştim aklıma geldi duygulandım
sevimli dogru ama burnundan cikan tiksindiriyor beniKİMSE BEGENMİYOR O RESMİ AMA BENCE ÇOK SEVİMLİ :) NASI SİNİRLİ AGLIYO YERİM SENİ :)FACEDE BİLE PROFİLİMDİ Bİ ARA :) EŞİME BÖYLE OGLUMUZ OLSUN DİYORUM ÇOK KÖTÜ BAKIYO :) EVE GEÇİNCE DEGİŞTİREYİM BUNUN KIZ VERSİYONU VAR ONU EKLEYİM :)
ŞÜPEN OLMASIN KESİNLİKLE O KADAR KOLAY YAPARSINKİ SEN BİLE HAYRET EDERSİN :)sevimli dogru ama burnundan cikan tiksindiriyor beni
ben arada dusunuyorum ay bebeyim olsa altini kim temizlicek yada burnu aksa nasil silicem diye yapamam her halde ama bana o senin bebeyin olucak yapicaksin diyolar
Canim bizde gelinin ceyizinde bile bebek kiyafetleri oluyor. Benim ortada olmayan bebegim icin bile cesitli kiyafetler var, orgu hirkalar, yelekler, patikler falan.BIZLERDE BEBEK DOGMADAN COP BILE ALINMAZ...BEBEK OLUR SONRA ANNE GIDIP BEBEYIN HERSEYINI ALIR BESIYINE KADAR ANNE ALIR YANI ANAANEE
SIZDEDE BOYLEMI?
keske bizde de oyle olsa ama adet isde sacma sapan benim evde bir odam var oraya bebek icin sizde adi ne suanda aklima gelmedi kagit diyeyim cekmek isdiyorum ama bebek olmayinca yapamiyoruzCanim bizde gelinin ceyizinde bile bebek kiyafetleri oluyor. Benim ortada olmayan bebegim icin bile cesitli kiyafetler var, orgu hirkalar, yelekler, patikler falan.
günaydın canım kırmızılar gelmeden umutsuz olma kırmızıalr gelirsede artık kendi haline bıraksak in iyisi olacak galibakızlar test negatif ateş 36.6 dan 36.2 ye düştü adet ağrım var kasığımda ben bugün büyük ihtimal yarın kırmızıyı göreceğim hiç umut yok bu aydan.. dün yazmıştım yorgunum kocam kayseride sınava gitti 2 gün yoktam pazartesi sendromundayım günaydın herkese
evet geldi kırmızılargünaydın canım kırmızılar gelmeden umutsuz olma kırmızıalr gelirsede artık kendi haline bıraksak in iyisi olacak galiba
geldi kırmızılarım tatlımTUHH YAAAAA ÜZÜLDÜM VALLA DA DAHA KIRMIZILAR GELMEMİŞ.DU BAKALIM GELMEDİK KIRMIZIDAN ÜMÜT KESİLMEZ
TESTİ KANDANMI YAPTIN.İDRARSA YANLIŞ CIKABİLİYO.
tesekkur ederim canim benim darisi tum topige olsun insalllahtatlım seni tebrik edemedim inş sağlıklı doğsun annesi
Benim yanlış görüyorum yoksa iki çizgimi var.
Günaydın canım..Günaydın :) 3gündür adet söktürücü kullanıyorum ne zaman gelir bu kırmızılar
Sendrom benden sorulur haftasonu sehirdisindaydim yorgunum sabah sabah bi saat ankara trafigi cektim üniversite ye derse geldim kas agrim var test yaptim negatif 42.gun artik sislikten patliycam duygusal olarak dakızlar test negatif ateş 36.6 dan 36.2 ye düştü adet ağrım var kasığımda ben bugün büyük ihtimal yarın kırmızıyı göreceğim hiç umut yok bu aydan.. dün yazmıştım yorgunum kocam kayseride sınava gitti 2 gün yoktam pazartesi sendromundayım günaydın herkese
Kızlar bende 2aylık evliyken eşim şehir dışına gitmişti bende onun kazağına sarılıp uyuyabilmiştim aklıma geldi duygulandım
bak saat 10"30 men daha yatakdan kalkmadim kalsakimda yok kocami ariyamiyorumda offf
sabah sabah kafanizi sisirdim ozur dilerim
geldi kırmızılarım tatlım
Bende de yok güzel haber suan tek derdim artik adet olmak ve su sislikten kurtulmak.. senin kacinci deneme canim 26 yaşında miydinben vermek isterdim dönence ama malum paylaştım durumumucanım da sıkkın çok
habak saat 10"30 men daha yatakdan kalkmadim kalsakimda yok kocami ariyamiyorumda offf
sabah sabah kafanizi sisirdim ozur dilerim
tatlım benim kanamam geldiSendrom benden sorulur haftasonu sehirdisindaydim yorgunum sabah sabah bi saat ankara trafigi cektim üniversite ye derse geldim kas agrim var test yaptim negatif 42.gun artik sislikten patliycam duygusal olarak dabi bardak kahvede çözüm arıyorum suan bi de 3 saat ders dinlicem su kuru sirada evde yatagimda olmak istiyorum (
canım tebrikler çok sevindim :)Benim yanlış görüyorum yoksa iki çizgimi var.
25 yaşında 2 denemeBende de yok güzel haber suan tek derdim artik adet olmak ve su sislikten kurtulmak.. senin kacinci deneme canim 26 yaşında miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?