2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

25 yaşında 2 deneme
Ohh canim sen neyi takiyosun yaşın küçük deneme iki boşver brn ilkte ikide aklima bile getiemiyodum ama 6 7 de tutusuyo insan ☺ ise odaklan kendini dinleme ve erken kacmaya calis canm evinde yat yuvarlan aksama kadar benim daha oglen is aksam pilates var ühüü ☺

Kuzenimin iki pglu var biri yeni daha dun gördüm sana kiz da lazim dedim onu da sen yap dedi tamam dedim biara yaparim ☺ kizin hikayey bakin evliligin 3.ayinda hamile kalmis ama bilemedigi icin atesli hastalik gecirmsi dusuk yapmis sonra dr 6 ay bebek yasak demis dinlemedim diyo hemen hamile kaldim obur aya diyo simdi o 6 yasinda yenisi 8 aylik ovulasyon gunu falan dedim uzayli gibi bakti suratima ☺ biz galiba cok bilip cok yanilan tayfa oluyoruz canlar ☺☺

Koyuyu gormesen de hafif koyuluk falan var mi aman iyi takip et kaygilim kacirma gününü sakin

yok dün yaptığımda sanki alt tarafı biraz daha koyuydu ama c den koyu değildi belki bugün koyulaşır sanırım ben 21.gün fln yumurtluyorum artık böyle düşünüyorum takipteyim :))

Akışına bırakamayıp, hormonlarımızın dengesini şaşırtan tarafız maalesef

Canm yok yaa gogusler tas prolaktin tavan yapti farkindayim bosea bekliyorum cumaya randevu aldim hemen test yaptirip ilaca baslicam ocak ayinda da inşallah yumurta takibi falan o islere bakicam..

benim hamile kaldığım ayda göğüsler taştı öyle böyle değil fenaydı. o yüzden her şeyi ona yormayalım ama öyle diyorsan test yaptır sonra ilaç kullan doktordan sonra

Ka
Akışına bırakamayıp, hormonlarımızın dengesini şaşırtan tarafız maalesef
Kesinlikle oyle.. dusunsene hangi gun ilişkiye girelim diye konuşuyoruz burda cogu zaman ayol gunu mu olur o isin diyo teyzem annem haksizlar mi bebek askla olmali iki kişinin birbirini en arzuladigi zamanlarda olmali ama biz napiyoruz gun saat biciyoruz is gibi gorev gibi..

pilateesssss :) bende yapardım on çok tatlım tabiki üzülmemek lazım herkes 1 2 3 4 5 6 7 8 bimem 12 ay donra hamiş oluyor mesela hilal 1 yıl beklem,iş ama üzülüyor insan olmayınca bi de şuna şaşkınım hiç adetim 27 günde gelmezdi ki hep 28 veya 29 veya 30

evet geldi kırmızılar @Mogami yeni bat 17 kasım ama pazartesiye denk geliyom yum o zaman kocacım sınavda olacak yum zamanı yanımda olamayacak 3 deneme
canın sağolsuuun yavru kuşum sende o maharetli eller oldukça güzel şeyler yapar yer yedirir yumurtlarsın inşallah Allah izin verdiğindede spermciklerle yumurtan bir çırpıda buluşuverir, sen hiçç canını sıkma vakti var evet zamanı var sizin için en hayırlı zamanda gelsin bebeğiniz ne biliym belki babanın okulunu bitiirmesini bekliyordur mezuniyet hediyesi yaza falan bakmışsın gelivermiş seninki regli olmak kötü hiç değil olmak için aylarca hap içenler var bugünede şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…