- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
zaten hesaplarıma göre eşim yumda yoko zaman biraz rahatlamalıyız artık stres demekki bundan sonraki ayda çalışma olsun testi bırak sadece eşini buldukça çalışın derim benim tavsiyem:)
ben adet oldum kaygılımkocam yok işteyim ve mutsuzum
sağlık olsun canım allah sağlık versin bebekte gelir inş.evet geldi kırmızılar @Mogami yeni bat 17 kasım ama pazartesiye denk geliyom yum o zaman kocacım sınavda olacak yum zamanı yanımda olamayacak 3 deneme
Bende de yok güzel haber suan tek derdim artik adet olmak ve su sislikten kurtulmak.. senin kacinci deneme canim 26 yaşında miydin
Ohh canim sen neyi takiyosun yaşın küçük deneme iki boşver brn ilkte ikide aklima bile getiemiyodum ama 6 7 de tutusuyo insan ☺ ise odaklan kendini dinleme ve erken kacmaya calis canm evinde yat yuvarlan aksama kadar benim daha oglen is aksam pilates var ühüü ☺25 yaşında 2 deneme
Yaptim canim negatif artik bi kas gevsetici alicam 42.gun bugun ilac falan da alamadim hic ha oldu ha olacak diye..test yaptın mı ?
Yaptim canim negatif artik bi kas gevsetici alicam 42.gun bugun ilac falan da alamadim hic ha oldu ha olacak diye..
Canm yok yaa gogusler tas prolaktin tavan yapti farkindayim bosea bekliyorum cumaya randevu aldim hemen test yaptirip ilaca baslicam ocak ayinda da inşallah yumurta takibi falan o islere bakicam..alma kas gevşetici ne olur ne olmaz
Koyuyu gormesen de hafif koyuluk falan var mi aman iyi takip et kaygilim kacirma gününü sakin
Akışına bırakamayıp, hormonlarımızın dengesini şaşırtan tarafız maalesefKuzenimin iki pglu var biri yeni daha dun gördüm sana kiz da lazim dedim onu da sen yap dedi tamam dedim biara yaparim ☺ kizin hikayey bakin evliligin 3.ayinda hamile kalmis ama bilemedigi icin atesli hastalik gecirmsi dusuk yapmis sonra dr 6 ay bebek yasak demis dinlemedim diyo hemen hamile kaldim obur aya diyo simdi o 6 yasinda yenisi 8 aylik ovulasyon gunu falan dedim uzayli gibi bakti suratima ☺ biz galiba cok bilip cok yanilan tayfa oluyoruz canlar ☺☺
O zaman sorun yok teste devam canim ☺yok dün yaptığımda sanki alt tarafı biraz daha koyuydu ama c den koyu değildi belki bugün koyulaşır sanırım ben 21.gün fln yumurtluyorum artık böyle düşünüyorum takipteyim :))
Canm yok yaa gogusler tas prolaktin tavan yapti farkindayim bosea bekliyorum cumaya randevu aldim hemen test yaptirip ilaca baslicam ocak ayinda da inşallah yumurta takibi falan o islere bakicam..
Kesinlikle oyle.. dusunsene hangi gun ilişkiye girelim diye konuşuyoruz burda cogu zaman ayol gunu mu olur o isin diyo teyzem annem haksizlar mi bebek askla olmali iki kişinin birbirini en arzuladigi zamanlarda olmali ama biz napiyoruz gun saat biciyoruz is gibi gorev gibi..Akışına bırakamayıp, hormonlarımızın dengesini şaşırtan tarafız maalesef
Almayim o zaman canim haklısın.benim hamile kaldığım ayda göğüsler taştı öyle böyle değil fenaydı. o yüzden her şeyi ona yormayalım ama öyle diyorsan test yaptır sonra ilaç kullan doktordan sonra
pilateesssss :) bende yapardım on çok tatlım tabiki üzülmemek lazım herkes 1 2 3 4 5 6 7 8 bimem 12 ay donra hamiş oluyor mesela hilal 1 yıl beklem,iş ama üzülüyor insan olmayınca bi de şuna şaşkınım hiç adetim 27 günde gelmezdi ki hep 28 veya 29 veya 30Ohh canim sen neyi takiyosun yaşın küçük deneme iki boşver brn ilkte ikide aklima bile getiemiyodum ama 6 7 de tutusuyo insan ☺ ise odaklan kendini dinleme ve erken kacmaya calis canm evinde yat yuvarlan aksama kadar benim daha oglen is aksam pilates var ühüü ☺
evet tatlım hayırlısı olsun hiç bu kadar erken beklemiyordum adeti milletin stresten gecikir benimki önden önden geliyorsağlık olsun canım allah sağlık versin bebekte gelir inş.
canın sağolsuuun yavru kuşum sende o maharetli eller oldukça güzel şeyler yapar yer yedirir yumurtlarsın inşallah Allah izin verdiğindede spermciklerle yumurtan bir çırpıda buluşuverir, sen hiçç canını sıkma vakti var evet zamanı var sizin için en hayırlı zamanda gelsin bebeğiniz ne biliym belki babanın okulunu bitiirmesini bekliyordur mezuniyet hediyesi yaza falan bakmışsın gelivermiş seninki regli olmak kötü hiç değil olmak için aylarca hap içenler var bugünede şükür :)evet geldi kırmızılar @Mogami yeni bat 17 kasım ama pazartesiye denk geliyom yum o zaman kocacım sınavda olacak yum zamanı yanımda olamayacak 3 deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?