2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

seni o kadar iyi anlıyorumki sabah 2 buçuk saat yoldan geldim trafik berbat ötesiydi işler bir yığın kahve bile paklamaz beni

Aynen öyle.. bende ilk duyguğumda çok şaşırmıştım.. çünkü ondan önce akışındaydı..
sonrasında hangi gün ilişki olsa, yok günüm geçti, yok çizgiyi görmedim, soğan kürüydü, incir kürü..
En basit örnek kendimim valla.. şu yazdıklarımdan sadece incir i yapmadım.. o da yakındır.. azz sonra :

hadi hayırlara çıksın inşallah güzelce ferah bir rüya :) bugün yarın koyulaşacak demekki :)

ben düğününün ilk gününde hamile kalan bir arkadaşa anlattım ayyyy sen neler biliyorsun neler varmış haberimiz yokmuş falan diyor, çok bilen çok mu yanılıyor nedir anlamadımki arkadaş

ben düğününün ilk gününde hamile kalan bir arkadaşa anlattım ayyyy sen neler biliyorsun neler varmış haberimiz yokmuş falan diyor, çok bilen çok mu yanılıyor nedir anlamadımki arkadaş
Huuu huuu.. çok hızlıymış be yawrum

Canm yok yaa gogusler tas prolaktin tavan yapti farkindayim bosea bekliyorum cumaya randevu aldim hemen test yaptirip ilaca baslicam ocak ayinda da inşallah yumurta takibi falan o islere bakicam..
regli olursanda 3. günü baktır hemen ben adetin 12 günü baktırdım 3,54 çıktı, şimdi gene bu adetimde baktırıcam inşallahh, ilaçla düşeceğine inanıyorum benimde tek göğsüm acıyordu prl yükseldi sandım değilmiş anlamadımki

aynen öyle pancarım teşekkür ederim dün de turşu kuşburnu marmelatı yaptım durmuyorum hiç :) bu sefer morali iyi tabi ki nedense hayırlısı olsun diyorum hep illa olsun olsun demiyorum zamanı var demek 2. deneme daha :)

Canim bizde gelinin ceyizinde bile bebek kiyafetleri oluyor. Benim ortada olmayan bebegim icin bile cesitli kiyafetler var, orgu hirkalar, yelekler, patikler falan.
Dun gece benimde aklima cok takildi daha bse olmadan bebek arabasi aldik.allahin gucune mi gitti isine karisir gbi mi olduk .ondan mi olmuyo diye cok dusundum.

bizde gittiği gün kalmak derler birde böyle bir gerçek var :) arkadaş sen o anı nasıl yumutlama gününe denk getirdin diye sormazlar mı???

bende etraftan duydum kızlar ilk günden hamiş kalmak istemiyorlarmış ki bak önceden oldu derlermişşşş miş miş anaaam millet çok detaylı düşünüyo dedim :)

oyyy iyi ol zaten hep hamarat şey seni kocişi şişmanlatıyor yaptığı güzel şeylerle, 2. deneme bak kendin diyorsun yaaa olacak olacak olacak inşallahhh

Kızlar benim eltim de ilk gece hamile kalanlardan. Kız ne ovü günü ne yumurtlama akıntısı ne ateş hiçbir bilgisi yok. Kızı var 3 yaşında. Bazen yakınıyor kendime bakamıyorum hayatımı yaşayamıyorum diye. Kıymetini bilmiyo evladının. Herkesin içini Allah bilir tabi yorum bile yapamadım Allah isteyen herkese nasip etsin.

evet geldi kırmızılar @Mogami yeni bat 17 kasım ama pazartesiye denk geliyom yum o zaman kocacım sınavda olacak yum zamanı yanımda olamayacak 3 deneme
Canim daha yolun basindasin uzulme ben insniyorum en kisa zamanda gelicek bebisler.bi dahaki ay kocis yok falan deme yumos gunleri belli olmuyor.bakarsin tutar.eger bse olucaksa onun onune hicbir engel gecemez canim

Dun gece benimde aklima cok takildi daha bse olmadan bebek arabasi aldik.allahin gucune mi gitti isine karisir gbi mi olduk .ondan mi olmuyo diye cok dusundum.

yok yok öyle düşünme hevestir ben yıllar önce küçücük bir tişört aldım oyuncak bebeğime giydirdim kısmet ilerde kendi bebeğime giydiririm bunu dedim çok güzeldi:) bir şeyi heves etmek ayrı niye olmuyor diye yakınıp illa olacaktı diye düşünmek ayrı :) için rahat olsun

AMİN SAĞ OL PAMUK ŞEKERİM BEKLİYORUM SABIRLA :) SABIRSIZ OLSAM NE OLACAK SANKİ SEN NASILSIN?
iyiyim tatlışım hafta sonu bende evime eşime gittim temizlik yemek böyle bizde böyle hafta sonu, sabahta işte 2 buçuk saat yol teperek işime Ankaraya döndüm, bat ı bekliyorum, her ne kadar beklemiyorum desemde bekliyorum, ama bir de işte hormon testi yaptırıcam ya onun içinde bekliyorum, onun dışında herşeyi bıraktım ne ovu. ne gün sayma zaten düzenli beraberlik yok onun için peşine düşmeyede gerek yok :)

yok tatlım olurmu hiç sen beğenmişsin almışsın verecek olan gene Allah ım, sen takılma böyle şeylere,bizdede çayize bile bebek eşyası konur ufak tefek yelek hırka aynı şey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…