- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
seni o kadar iyi anlıyorumki sabah 2 buçuk saat yoldan geldim trafik berbat ötesiydi işler bir yığın kahve bile paklamaz beniSendrom benden sorulur haftasonu sehirdisindaydim yorgunum sabah sabah bi saat ankara trafigi cektim üniversite ye derse geldim kas agrim var test yaptim negatif 42.gun artik sislikten patliycam duygusal olarak dabi bardak kahvede çözüm arıyorum suan bi de 3 saat ders dinlicem su kuru sirada evde yatagimda olmak istiyorum (
Aynen öyle.. bende ilk duyguğumda çok şaşırmıştım.. çünkü ondan önce akışındaydı..Ka
Kesinlikle oyle.. dusunsene hangi gun ilişkiye girelim diye konuşuyoruz burda cogu zaman ayol gunu mu olur o isin diyo teyzem annem haksizlar mi bebek askla olmali iki kişinin birbirini en arzuladigi zamanlarda olmali ama biz napiyoruz gun saat biciyoruz is gibi gorev gibi..
hadi hayırlara çıksın inşallah güzelce ferah bir rüya :) bugün yarın koyulaşacak demekki :)KIZLLARRR ,
HAFTASONUM ÇOK GÜZELDİ ÇOK ŞÜKÜR AMA DAHA OV TESTİNDE KOYUYU GÖREMEDİM BUGÜN 17.GÜNDÜN İLİŞKİ OLDU AKŞAM YATINCA 3 4 DK SOL KASIĞIMDA AĞRI OLDU RÜYAMDA DA ADAK KESİYORDUM BİR DE YAĞMUR YAĞARKEN GÖRDÜM HAYIRLARA OLSUN BENDE DURUMLAR BÖYLE STANDART SİZDE NASIL ???
negatiften eminsen eğer adaçayı içi hem kış çayı hemde söker ama eminsen :)Yaptim canim negatif artik bi kas gevsetici alicam 42.gun bugun ilac falan da alamadim hic ha oldu ha olacak diye..
ben düğününün ilk gününde hamile kalan bir arkadaşa anlattım ayyyy sen neler biliyorsun neler varmış haberimiz yokmuş falan diyor, çok bilen çok mu yanılıyor nedir anlamadımki arkadaşKuzenimin iki pglu var biri yeni daha dun gördüm sana kiz da lazim dedim onu da sen yap dedi tamam dedim biara yaparim ☺ kizin hikayey bakin evliligin 3.ayinda hamile kalmis ama bilemedigi icin atesli hastalik gecirmsi dusuk yapmis sonra dr 6 ay bebek yasak demis dinlemedim diyo hemen hamile kaldim obur aya diyo simdi o 6 yasinda yenisi 8 aylik ovulasyon gunu falan dedim uzayli gibi bakti suratima ☺ biz galiba cok bilip cok yanilan tayfa oluyoruz canlar ☺☺
Huuu huuu.. çok hızlıymış be yawrumben düğününün ilk gününde hamile kalan bir arkadaşa anlattım ayyyy sen neler biliyorsun neler varmış haberimiz yokmuş falan diyor, çok bilen çok mu yanılıyor nedir anlamadımki arkadaş
regli olursanda 3. günü baktır hemen ben adetin 12 günü baktırdım 3,54 çıktı, şimdi gene bu adetimde baktırıcam inşallahh, ilaçla düşeceğine inanıyorum benimde tek göğsüm acıyordu prl yükseldi sandım değilmiş anlamadımkiCanm yok yaa gogusler tas prolaktin tavan yapti farkindayim bosea bekliyorum cumaya randevu aldim hemen test yaptirip ilaca baslicam ocak ayinda da inşallah yumurta takibi falan o islere bakicam..
aynen öyle pancarım teşekkür ederim dün de turşu kuşburnu marmelatı yaptım durmuyorum hiç :) bu sefer morali iyi tabi ki nedense hayırlısı olsun diyorum hep illa olsun olsun demiyorum zamanı var demek 2. deneme daha :)canın sağolsuuun yavru kuşum sende o maharetli eller oldukça güzel şeyler yapar yer yedirir yumurtlarsın inşallah Allah izin verdiğindede spermciklerle yumurtan bir çırpıda buluşuverir, sen hiçç canını sıkma vakti var evet zamanı var sizin için en hayırlı zamanda gelsin bebeğiniz ne biliym belki babanın okulunu bitiirmesini bekliyordur mezuniyet hediyesi yaza falan bakmışsın gelivermiş seninki regli olmak kötü hiç değil olmak için aylarca hap içenler var bugünede şükür :)
bizde gittiği gün kalmak derler birde böyle bir gerçek var :) arkadaş sen o anı nasıl yumutlama gününe denk getirdin diye sormazlar mı???Huuu huuu.. çok hızlıymış be yawrum
hadi hayırlara çıksın inşallah güzelce ferah bir rüya :) bugün yarın koyulaşacak demekki :)
aynen öyle valla millein haberi yok bakın biz olunca annilerimiz bilir miymiş bunları valla bizler de birer mucizeyizhadi hayırlara çıksın inşallah güzelce ferah bir rüya :) bugün yarın koyulaşacak demekki :)
Dun gece benimde aklima cok takildi daha bse olmadan bebek arabasi aldik.allahin gucune mi gitti isine karisir gbi mi olduk .ondan mi olmuyo diye cok dusundum.Canim bizde gelinin ceyizinde bile bebek kiyafetleri oluyor. Benim ortada olmayan bebegim icin bile cesitli kiyafetler var, orgu hirkalar, yelekler, patikler falan.
bizde gittiği gün kalmak derler birde böyle bir gerçek var :) arkadaş sen o anı nasıl yumutlama gününe denk getirdin diye sormazlar mı???
oyyy iyi ol zaten hep hamarat şey seni kocişi şişmanlatıyor yaptığı güzel şeylerle, 2. deneme bak kendin diyorsun yaaa olacak olacak olacak inşallahhhaynen öyle pancarım teşekkür ederim dün de turşu kuşburnu marmelatı yaptım durmuyorum hiç :) bu sefer morali iyi tabi ki nedense hayırlısı olsun diyorum hep illa olsun olsun demiyorum zamanı var demek 2. deneme daha :)
Canim daha yolun basindasin uzulme ben insniyorum en kisa zamanda gelicek bebisler.bi dahaki ay kocis yok falan deme yumos gunleri belli olmuyor.bakarsin tutar.eger bse olucaksa onun onune hicbir engel gecemez canimevet geldi kırmızılar @Mogami yeni bat 17 kasım ama pazartesiye denk geliyom yum o zaman kocacım sınavda olacak yum zamanı yanımda olamayacak 3 deneme
Dun gece benimde aklima cok takildi daha bse olmadan bebek arabasi aldik.allahin gucune mi gitti isine karisir gbi mi olduk .ondan mi olmuyo diye cok dusundum.
iyiyim tatlışım hafta sonu bende evime eşime gittim temizlik yemek böyle bizde böyle hafta sonu, sabahta işte 2 buçuk saat yol teperek işime Ankaraya döndüm, bat ı bekliyorum, her ne kadar beklemiyorum desemde bekliyorum, ama bir de işte hormon testi yaptırıcam ya onun içinde bekliyorum, onun dışında herşeyi bıraktım ne ovu. ne gün sayma zaten düzenli beraberlik yok onun için peşine düşmeyede gerek yok :)AMİN SAĞ OL PAMUK ŞEKERİM BEKLİYORUM SABIRLA :) SABIRSIZ OLSAM NE OLACAK SANKİSEN NASILSIN?
hakikaten tam mucizeaynen öyle valla millein haberi yok bakın biz olunca annilerimiz bilir miymiş bunları valla bizler de birer mucizeyiz
yok tatlım olurmu hiç sen beğenmişsin almışsın verecek olan gene Allah ım, sen takılma böyle şeylere,bizdede çayize bile bebek eşyası konur ufak tefek yelek hırka aynı şey :)Dun gece benimde aklima cok takildi daha bse olmadan bebek arabasi aldik.allahin gucune mi gitti isine karisir gbi mi olduk .ondan mi olmuyo diye cok dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?